Web Skrapning Görs Enkelt Med Zenscrape

0
63

Web scraping har alltid tagits om hand av de faktiska utvecklare, eftersom en stor del av kodning, proxy-hantering och CAPTCHA-lösning är inblandade. Men skrapas av data är mycket behövs ofta av människor som är icke-kodare: Marknadsförare, Analytiker, affärsutvecklare etc.

Zenscrape är en enkel-att-använda web scraping-verktyg som gör det möjligt för människor att skrapa webbplatser utan att behöva koda.

Låt oss gå igenom ett snabbt exempel på tillsammans:

Välj de data du behöver

Inställn.guide vägleder dig genom processen att sätta upp dina data extractor. Det gör att du kan välja vilken information som du vill skrapa visuellt. Klicka på önskad del av innehåll och ange vilken typ av element du har. Beroende på det paket som du har köpt (de erbjuder också en gratis plan), du kan välja upp till 30 data element per sida.

Skrapan är också klarar av element listor.

Planera din extractor

Kanske du vill skrapa de valda data på ett visst tidsintervall. Beroende på din plan, du kan välja valfri tidsperiod mellan en minut till en timme. Också besluta vad som är tänkt att hända med den skrapas data efter det att den har samlats in.

Använda dina uppgifter

I detta exempel har vi valt den .csv-export metod och har valt en 10 minuters skrapning intervall. Vår första uppsättning av uppgifter som borde vara klar nu. Låt oss ta en titt:

Framgång! Våra uppgifter är redo för oss att laddas ner. Vi kan nu komma åt alla enskilda data set eller ladda ner alla tidigare insamlade data på en gång, i en fil.

Behöver mer flexibilitet?

Zenscrape erbjuder också en web scraping API som returnerar HTML-koden för en webbplats. Detta är särskilt användbart för komplicerat att skrapa projekt, som kräver kopierat innehåll att vara integrerad i ett program för vidare bearbetning.

Precis som web scraping svit, API inte fram misslyckades önskemål och tar hand om proxy-hantering, Capotcha-problemlösning och alla andra underhållsåtgärder som normalt är involverade med DIY web skrapor.

Eftersom API returnerar hela HTML-koden på den webbplats där du har full flexibilitet i form av data, urval och vidare bearbetning.

Prova Zenscrape