Web Scraping Gjort Enkelt Med Zenscrape

0
65

Web scraping har alltid blitt tatt vare på av faktiske utviklere, siden mange av koding, proxy-management og CAPTCHA-løse er involvert. Imidlertid innsamlet data er svært ofte nødvendig av folk som er ikke-programmerere: Markedsførere, Analytikere, Forretnings-Utviklere etc.

Zenscrape er en lett-å-bruke web skraping verktøy som lar folk til å skrape nettsteder uten å måtte kode.

La oss kjøre gjennom en rask eksempel sammen:

Velg dataene du trenger

Veiviser som guider deg gjennom prosessen med å sette opp dine data extractor. Det tillater deg å velge hvilken informasjon du ønsker å skrape visuelt. Klikk på ønsket del av innholdet og angi hvilken type element du har. Avhengig av hvilken pakke du har kjøpt (de tilbyr også en gratis plan), kan du velge opp til 30 data elementer per side.

Skrapen er også i stand til å håndtere element lister.

Planlegg din extractor

Kanskje du ønsker å skrape utvalgte data i et bestemt tidsintervall. Avhengig av abonnementet, kan du velge hvilken som helst tidsrommet fra ett minutt til en time. Også, bestemme hva som skal skje med innsamlet data etter at det har blitt samlet inn.

Bruk dine data

I dette eksemplet har vi valgt å bruke den .csv-eksport-metoden, og du har valgt en 10-minutters skraping intervall. Vårt første sett av data som skal være ferdig nå. La oss ta en titt:

Suksess! Våre data er klar for oss å bli lastet ned. Vi kan nå få tilgang til alle individuelle datasett eller last ned alle tidligere samlet inn data på én gang, i én fil.

Trenger mer fleksibilitet?

Zenscrape tilbyr også en web scraping API som returnerer HTML-koding av nettsider. Dette er spesielt nyttig for komplisert skraping prosjekter, som krever innsamlet innhold for å være integrert i et program for videre behandling.

Akkurat som web scraping suite, API ikke frem mislyktes forespørsler og tar seg av proxy-management, Capotcha-løse og alle andre vedlikeholdsoppgaver som er vanligvis involvert med DIY web skraper.

Siden API gir full HTML-koding av relaterte nettsider, og du har full fleksibilitet i forhold til data, utvalg og videre behandling.

Prøv Zenscrape