Web Scraping Eenvoudig Gemaakt Met Zenscrape

0
98

Web scraping is altijd opgevangen door de werkelijke ontwikkelaars, omdat veel van de codering, de proxy-beheer en CAPTCHA oplossen betrokken is. Echter, de verzamelde data is vaak nodig door mensen die niet-programmeurs: Marketeers, Analisten, Business Developers, etc.

Zenscrape is een eenvoudig te gebruiken web scraping tool die het mogelijk maakt mensen te schrapen websites zonder code.

Laten we uitvoeren door een snel voorbeeld: samen:

Selecteer de gegevens die je nodig hebt

De setup-wizard leidt u door het proces van het opzetten van uw gegevens afzuigkap. Hiermee selecteert u de informatie die u wilt schrapen visueel. Klik op de gewenste stuk van de inhoud en geef aan wat het type element dat u hebt. Afhankelijk van het pakket dat u hebt gekocht (ze bieden ook een gratis plan), kunt u tot 30 data-elementen per pagina.

De schraper is ook geschikt voor het verwerken van element lijsten.

Plan uw afzuigkap

Misschien wilt u schraap de geselecteerde gegevens worden op een specifiek tijdsinterval. Afhankelijk van uw abonnement, kunt u kiezen voor een periode tussen één minuut tot een uur. Ook, beslissen wat er moet gebeuren met de verzamelde gegevens nadat deze zijn verzameld.

Gebruik van uw gegevens

In dit voorbeeld, hebben we gekozen voor de .csv-export methode en hebben gekozen voor een 10 minuten schrapen interval. Onze eerste set van de gegevens moeten nu klaar. Laten we een kijkje nemen:

Succes! Onze gegevens is voor ons klaar om gedownload te worden. We hebben nu toegang tot de individuele gegevens instellen of het downloaden van alle eerder verzamelde gegevens in één keer, in één bestand.

Meer flexibiliteit nodig hebben?

Zenscrape biedt ook een web scraping API geeft de HTML-code van elke website. Dit is vooral handig voor ingewikkelde schrapen projecten, waarvoor de verzamelde inhoud geïntegreerd te worden in een software programma voor verdere verwerking.

Net als het web scraping suite, de API niet vooruit mislukte aanvragen en verzorgt de proxy-beheer, Capotcha op te lossen en alle andere onderhoudstaken die zijn meestal betrokken bij DIY web schrapers.

Sinds de API geeft de volledige HTML-code van de betreffende website, heeft u volledige flexibiliteit in termen van de selectie van gegevens en de verdere verwerking.

Probeer Zenscrape