Wekelijkse Platform Nieuws: Web Apps in de Galaxy Winkel, Tappable Verhalen, CSS Subgrid

0
32

In deze week roundup: Firefox winsten slotenmaker-achtige bevoegdheden, de Samsung Galaxy Winkel begint het ondersteunen van de Progressieve Web Apps, CSS Subgrid is de scheepvaart in Firefox 70, en een nieuwe studie bevestigt dat de gebruikers geven de voorkeur tik in de inhoud van de plaats te doorbladeren.

Laten we in het nieuws.

Veilig gegenereerde wachtwoorden in Firefox

Firefox suggereert nu een veilig gegenereerd wachtwoord wanneer de gebruiker zich richt een <input> element dat de autocomplete=”nieuw wachtwoord” waarde van attributen. Deze optie is ook beschikbaar via het snelmenu van een wachtwoord veld.


(via De Firefox-Grens)

Web apps in de Samsung app store

Samsung is begonnen met het toevoegen van Progressieve Web Apps (PWA) tot de app store, Samsung Galaxy Store, die is beschikbaar op de Samsung-apparaten. De nieuwe “Web apps” categorie is zichtbaar in eerste instantie alleen in de Verenigde Staten. Als u eigenaar bent van een PWA, kunt u de URL naar [email protected], en Samsung zal u helpen onboarded in Galaxy Store.

(via Ada Rose Kanon)

Tappable verhalen op het mobiele web

Volgens een studie in opdracht van Google, de meerderheid van de mensen de voorkeur tappable verhalen over het schuiven van de artikelen als de consumptie van content op het mobiele web. Google gebruikt deze studie te bevorderen AMP Verhalen, dat is een formaat voor tappable verhalen op het mobiele web.

Beide studies hadden de deelnemers de interactie met real-world voorbeelden van tappable verhalen op het mobiele web te bladeren artikel middelen. Forrester bleek dat 64% van de respondenten geeft de voorkeur aan de tappable mobiele web verhaal opmaken over haar scrollen artikel equivalent.

(via Alex Durán)

Het raster vorm use-case voor CSS Subgrid

CSS Subgrid is de scheepvaart in Firefox de volgende maand. Deze nieuwe functie maakt het mogelijk grid items van concentrische rasters op de buitenste grid, dat is handig in situaties waar de wilde raster items zijn niet de kinderen van het raster container.

(via Šime Vidas)