Teletype Sms: a Elementet Bor På… Åtminstone på Denna Webbplats

0
85

Det var så här: <tt>

Jag säger “var” för att det är föråldrat. Det kan fortfarande “fungerar” (som allas favorit <marquee> – i vissa webbläsare), men det kan sluta arbeta när som helst, säger de. Hela syftet med det var att visa text i ett teckensnitt med fast teckenbredd, liksom sättet Teletype maskiner som används för att.

Dave används det skämtsamt andra dag.

Per den senaste tidens händelser: Som ni kan se av det officiella protokollet, Dave Rupert LLC har inte gjort något fel…

<tt>
Kund: det Här är den bästa samtalet jag någonsin varit på.
Dave Rupert LLC: Definitivt, och vi behövde inte ens göra något olagligt eller quid pro quo ‘ y.
</tt>

— Dave Rupert (@davatron5000) September 24, 2019

Som fick mig att tänka på hur mycket jag brukade använda som inslag!

😬😬😬 pic..com/lDZpKx9Moy

— Chris Coyier (@chriscoyier) September 24, 2019

Här på CSS-Tricks. Se, i mina tidiga dagar, lärde jag mig om att element och hur dess uppgift är att sätta text som monospace. Jag tänkte, åh! som kod! och sedan för år så har jag märkt upp koden på denna webbplats. Jag hade aldrig hört talas om den <code> – element! När jag gjorde det, jag bytte över till det. Men jag har fortfarande inte uppdateras varje enskild artikel från <tt> och <code>. Det dröjer i artiklar som denna:

Jag tar upp detta bara för att det är ett roligt litet exempel av att inte veta vad man inte vet. Det är värt att ha lite sympati för människor som tidigt i sin resa, och att bara göra saker som får jobbet gjort eftersom det är allt de vet. Vi har alla varit där… och alltid finns fortfarande där till viss del.