De Teletype Tekst Element Leeft… in ieder geval op Deze Site

0
40

Het was dit: <tt>

Ik zeg “was”, want het is niet meer in gebruik. Het kan nog “werk” als iedereen ‘ s favoriete <marquee> in sommige browsers), maar het zou kunnen stoppen met werken, altijd, zeggen ze. Het hele doel van het was voor de weergave van tekst in een lettertype, zoals de manier Telex machines.

Dave gebruikt het gekscherend de andere dag.

Per recente gebeurtenissen: Zoals je kan zien via deze officiële notulen, Dave Rupert LLC heeft niets verkeerds gedaan…

<tt>
Opdrachtgever: Dit is de grootste gesprek dat ik ooit ben geweest.
Dave Rupert LLC: Zeker en we hebben niet eens iets doen dat illegaal is of quid pro quo ‘ y.
</tt>

— Dave Rupert (@davatron5000) September 24, 2019

Die heeft me denken hoeveel ik gebruikt om dit element te gebruiken!

😬😬😬 pic..com/lDZpKx9Moy

— Chris Coyier (@chriscoyier) September 24, 2019

Hier op CSS-Tricks. Zie, in mijn jeugd leerde ik over dat element en hoe het zijn taak is om de tekst als monospace. Ik dacht, oh! als code! en dan voor de jaren die manier heb ik gemerkt code op deze site. Ik had nog nooit gehoord van de <code> element! Toen ik dat deed, ben ik overgestapt naar dat. Maar ik heb nog niet bijgewerkt elk artikel van <tt> op <code>. Hij blijft een beetje hangen in de artikelen zoals deze:

Ik haal dit gewoon omdat het een leuk voorbeeld van het niet weten wat je niet weet. Het loont de moeite om een beetje sympathie voor mensen die al vroeg in hun reis en gewoon dingen doen die de klus te klaren, want dat is alles wat ze weten. We hebben er allemaal zijn… en zijn altijd er nog steeds tot op zekere hoogte.