De Fjernskriver Tekst Element Bor På… i hvert fall på Dette Nettstedet

0
30

Det var denne: <tt>

Jeg sier “var” fordi det er utdatert. Det kan fortsatt “arbeid” (som alle favoritt <marquee> i noen nettlesere), men det kan slutte å fungere når som helst, sier de. Hele hensikten med den var å vise tekst i en monospace skrifttype, liker måten Teksttelefoner maskiner som er brukt til.

Dave brukt det spøkefullt den andre dagen.

Per nylige hendelser: Som du kan se av dette offisielle karakterutskriften, Dave Rupert LLC har ikke gjort noe galt…

<tt>
Klient: Dette er den største kaller jeg noensinne har vært på.
Dave Rupert LLC: Definitivt og vi hadde ikke engang gjøre noe ulovlig eller quid pro quo’y.
</tt>

— Dave Rupert (@davatron5000) 24. September 2019

Som fikk meg til å tenke på hvor mye jeg pleide å bruke som element!

😬😬😬 pic..com/lDZpKx9Moy

— Chris Coyier (@chriscoyier) 24. September 2019

Her på CSS-Triks. Se, i mine tidlige dager, lærte jeg om at element og hvordan jobben sin er å sette tekst som monospace. Tenkte jeg, nei! som kode! og så for år, det er hvordan jeg merket opp koden på denne siden. Jeg hadde aldri hørt om the <code> – element! Da jeg gjorde det, jeg byttet over til det. Men jeg fortsatt ikke har oppdatert hver enkelt artikkel fra <tt> i <code>. Det henger i artikler som dette:

Jeg tar dette opp bare fordi det er et morsomt lite eksempel, over ikke å vite hva du ikke vet. Det er verdt å ha en liten sympati for folk tidlig på deres reise, og bare gjøre ting som får jobben gjort fordi det er alt de vet. Vi har alle vært der… og er alltid der fortsatt til en viss grad.