Wufoo Scheuren de Code voor Formulieren, Zodat U niet Hoeft Te

0
81

Er was veel buzz over vormen vorige week, toen Jason Grisby wees naar een ontbrekende patroon kenmerk van Chipotle is om de vorm die gebruikt kunnen worden om te helpen-door middel van miljoenen dollars in de orders. Adrian Roselli volgde met de veel voorkomende fout van het vergeten van voor-en id-attributen op het formulier ingangen en de potentiële kosten van de it.

Formulieren zijn hard. En dat is zonder na te denken over de meer complexe functies, zoals het bouwen van voorwaardelijke logica in vragen, krijgen in de validatie, het activeren van e-mails op de indiening, de behandeling ingangen op verschillende apparaten, opslaan inzendingen, of integratie met andere diensten, onder vele, vele andere dingen. Formulieren zijn niet alleen hard, ze zijn ronduit ingewikkeld.

Dat is de reden waarom ik ben blij dat er een bedrijf als Wufoo die heeft dat allemaal uitgezocht. Er zijn veel een tijd waar ik overtuig mezelf kan ik bouwen aan een vorm mezelf alleen af te stappen van het idee voor een embedded Wufoo-formulier in.

Waarom Wufoo? Eerste off, het is al rond voor eeuwig. Zij richten zich op vormen en vormen alleen, dus ik ben ervan overtuigd dat ze precies weten wat ze doen. Ik krijg al de semantische opmaak wil ik op basis van hun geprobeerd en getest product en toe te voegen aan mijn (of een andere) site is net zo eenvoudig als het vallen in een fragment.

Plus, Wufoo blijft innoveren! Ze zijn het vrijgeven van nieuwe eigenschappen. Pas afgelopen maand, ze stuurde een nieuwe Zapier integratie dat opent een ton van de mogelijkheden, zoals het versturen van inzendingen aan een Google-spreadsheet, vuren uit indiening kennisgevingen in Slack, het creëren van Trello kaarten van inzendingen, en meer. En nogmaals, dat is op de top van een reeds gestapeld aanbevolen ingesteld, dat alles biedt van multi-pagina formulieren en het tonen en verbergen van velden voorwaardelijk voor het verzamelen van betalingen en het toestaan van bestand-uploads via een veilige versleutelde verbinding.

U kunt zien waar we gebruik van Wufoo hier op CSS-Tricks om de macht van het contact formulier. Wat heb je aan die eenvoudige vorm is kunnen wij direct een e-mailbericht naar specifieke inboxen gebaseerd op het contact met de selectie. Het is zelfs integratie met Mailchimp, zodat we bieden een optie aan te melden voor onze nieuwsbrief direct in het contact formulier.

We hebben ook besloten om gebruik Wufoo de manier te verbeteren waarop wij aanvaarden guest posts en je moet zeker een idee indienen). We gebruikt om op te leunen vlakte ol’ e-mail en het contactformulier, maar met Wufoo heeft ons toegestaan om het niveau omhoog, zodat we kunnen verzamelen van meer informatie over een post submission vooraf te betalen en op maat van de vorm is gebaseerd op de vorm van onderwerping is.

Ik zou zeggen Wufoo is ideaal voor elk type formulier. Het behandelt alles wat je gooien op het gemakkelijk te integreren in elke website, en helpt voorkomen dat kostbare fouten die zijn blijkbaar de moeite waard gobs van geld voor een aantal bedrijven.