Wufoo Sprekker Koden for Skjemaer, Slik at Du ikke Trenger Å

0
44

Det var mye buzz om skjemaer i forrige uke da Jason Grisby pekt på at en manglende mønster-attributtet på Chipotle er bestillingsskjema som kunne ha blitt brukt til å hjelpe-gjennom millioner av dollar i ordreinngang. Adrian Roselli fulgt opp med vanlig feil å glemme for og id-attributter på skjemaet innganger og den potensielle kostnaden av det.

Skjemaene er vanskelig. Og det er uten å tenke seg om mer komplekse funksjoner, som å bygge betinget logikk inn spørsmål, komme inn validering, utløser e-post på underkastelse, håndtering innganger på forskjellige enheter, lagring bidrag, eller integrere med andre tjenester, blant mange, mange andre ting. Skjemaer er ikke bare vanskelig, de er rett og slett komplisert.

Det er derfor jeg er glad for at det er et selskap som Wufoo som har alle som sorteres ut. Det har vært mang en gang hvor jeg overbevise meg selv om at jeg kan bygge et skjema meg bare til å forlate ideen for et innebygd Wufoo skjema i stedet.

Hvorfor Wufoo? First off, det har vært rundt for alltid. De fokus på former og skjemaer alene, så jeg er sikker på at de vet nøyaktig hva de gjør. Jeg får alle semantisk markup jeg vil, basert på deres prøvd og testet produktet og legge det til i min (eller noen andre) området er like enkelt som å slippe i en tekst.

Plus, Wufoo fortsetter å innovere! De er å lansere nye funksjoner hele tiden. Bare denne siste måneden, de fulgte en ny Zapier integrering som åpner opp massevis av muligheter, som for eksempel å sende bidrag til en Google-regneark, skyte innsending av meldinger i Slakk, og skaper Trello kort fra innleveringer, og mer. Og igjen, det er på toppen av en allerede stablet omtalt satt som tilbyr alt fra multi-side former og vise og skjule felt betinget til å samle betalinger og la filopplasting over en kryptert tilkobling.

Du kan se hvor vi bruker Wufoo her på CSS-Triks for å drive kontakt-skjemaet. Hva er kult med det enkle skjemaet kan vi direkte e-post meldinger til bestemte innbokser basert på kontakt med utvalget. Det enda integreres med Mailchimp, slik at vi kan tilby et alternativ for å registrere deg for våre nyhetsbrev direkte i kontakt-skjemaet.

Vi har også besluttet å bruke Wufoo å forbedre måten vi godtar gjest innlegg (og du bør definitivt sende inn en idé). Vi har brukt til å lene seg på vanlig ol’ e-post og kontaktskjema, men ved hjelp av Wufoo har tillatt oss å gå opp i nivå, slik at vi kan samle flere detaljer om en post innlevering på forhånd og skreddersy skjema basert på den type bidrag som det er.

Jeg vil si Wufoo er flott for noe som helst slags form. Den håndterer alt du kaster på den, og kan enkelt integreres i ethvert nettsted, og bidrar til å hindre kostbare feil som er tydeligvis verdt gobs av penger for noen bedrifter.