Wufoo knäcker Koden för Formulär Så att Du slipper

0
40

Det var en hel del surr om former förra veckan när Jason Grisby visade att det saknas mönster attribut på Chipotle är för form som kunde ha använts för att hjälpa till-genom miljontals dollar i order. Adrian Roselli följde upp med det vanliga misstaget att glömma för-och id-attribut på form ingångar och de potentiella kostnaderna av det.

Former är svåra. Och det är utan att tänka på mer komplexa funktioner, som att bygga villkorlig logik i frågor, att få till validering, utlöser e-post inlämning, hantering ingångar på olika enheter, lagra inlagor, eller integrera med andra tjänster, bland många, många andra saker. Former är inte bara svårt, de är rent ut sagt komplicerat.

Det är därför jag är glad att det finns ett företag som Wufoo som har alla som sorteras ut. Det har varit många en tid där jag övertyga mig själv om att jag kan bygga en form mig själv bara för att överge idén om en inbäddad Wufoo-formulär istället.

Varför Wufoo? Första off, det har funnits för evigt. De fokuserar på former och former ensam, så jag är övertygad om att de vet exakt vad de gör. Jag får alla semantisk uppmärkning jag vill, baserat på deras beprövade och testade produkten och lägga till den till min (eller något annat) är lika enkelt som att släppa in en snutt.

Plus, Wufoo fortsätter att förnya sig! De släpper nya funktioner hela tiden. Bara den senaste månaden, de skickade en ny Zapier integration som öppnar upp massor av möjligheter, som att skicka skrivelser till ett Google-kalkylblad, bränning av inlämning av anmälningar i Slack, skapa Trello kort från inlagor, och mycket mer. Och igen, det är på toppen av en redan staplade dagens uppsättning som erbjuder allt från flersidiga formulär och visa och dölja fält villkorligt för att samla in betalning och så uppladdning via en säker krypterad anslutning.

Du kan se var vi använda Wufoo här på CSS-Tricks för att driva kontaktformulär. Vad är coolt om det enkla form är att vi kan styra e-post meddelanden till specifika inkorgar som bygger på kontakt urval. Det även integreras med Mailchimp, så att vi kan erbjuda en möjlighet att registrera dig för vårt nyhetsbrev direkt i kontaktformuläret.

Vi beslutade också att använda Wufoo att förbättra det sätt vi accepterar gäst inlägg (och du bör definitivt lämna in en idé). Vi brukade luta sig mot vanlig ol’ e-post och kontaktformulär, men med hjälp av Wufoo har gjort oss till nivå upp så att vi kan samla in mer information om en post inlämning i förskott och skräddarsy den form som bygger på den typ av inlämnande är det.

Jag skulle säga att Wufoo är bra för någon typ av form. Det hanterar allt du slänger på den, lätt integreras i en webbplats och hjälper till att förhindra kostsamma misstag som tydligen värt att gobs av pengar för vissa företag.