En Oppdatert Liste over Våre Favoritt Jetpack Funksjoner for WordPress

0
37

Det er vanskelig å sette ord all grunn til å bruke Jetpack for din WordPress nettstedet. Det har tatt oss en serie innlegg med å pakke det fordi det er i stand til å gjøre så gosh darn mye — en lof som vi har tatt i bruk her på CSS-Triks.

Tingen er at Jetpack er veldig mye et aktivt prosjekt og holder bedre med hver utgivelse. Mens vi har dekket mange Jetpack funksjoner og bruksområder opp gjennom årene, det er verdt et gjensyn her i 2019 til å kompilere en liste over personlige favoritter, både klassiske og nye.

Den overvåker nedetid

Ville ikke det være fint å bli varslet hvis nettstedet ditt krasjer for noen grunn? Vel, Jetpack kan overvåke ditt nettsted for deg, og varsle deg hvis noe er gått galt. Jada, det er andre tjenester, som New Relic eller Pingdom som gjør dette så bra, men hvor bra er det å ikke ha for å integrere enda en tjeneste på en annen plattform? Det er fordelen med å bruke Jetpack. Du kommer til å få så mange andre funksjoner med det allerede, så det må se ut for en løsning som det allerede gir.

Det lar folk følge bloggen din

La oss si at du er interessert i å starte et nyhetsbrev, slik at du kan sende nye innlegg til abonnenter og du er ute i tjenestene som Mailchimp og Kampanje Skjermen for å bære heis. På samme tid, du prøver å holde kostnadene nede og ville heller ikke betale en ekstra service for denne evnen.

Vel, du gjettet det, Jetpack vil gjøre det for deg. Alt som trengs er å snu på den funksjonen og abonnere alternativet vil bli lagt til innlegget kommentar-skjemaet. Alle som registrerer seg vil motta en melding i innboksen hver gang et nytt innlegg er publisert.

Enda bedre, du kan se alle dine abonnenter og flip en ekstra veksle som lar besøkende til å abonnere bare å følge kommentarer til en bestemt stilling.

Det kommer med en CDN

Jetpack inkluderer en gratis Innhold Levering Nettverk (CDN) som optimaliserer og leverer alle dine statiske filer for deg. Og det er noe statisk fil, inkludert bilder, videoer, CSS og JavaScript. Jepp, igjen, det er egentlig ingen grunn til å se utenfor boksen for å tjene mest effektive eiendeler til de besøkende og få en heftig fart gjøre reklame for nettstedet ditt.

Sett fra en kost/nytte-perspektiv, spesielt siden denne funksjonen er tilgjengelig på den gratis Jetpack plan så vel, dette topper listene.

Det bygger rik media for deg

Ønsker å bygge inn en YouTube-video i innlegget ditt? Eller en tweet? Kanskje en Instagram post eller en gist? En Spotify-spilleliste? Jetpack vil legge inn alle de blant mange, mange andre med enten en enkel NETTADRESSE eller en WordPress kortnummer. Og det fungerer om du bruker Blokkere Editor, den Klassiske Editor, eller enda en sidebar widget. Det er den enkleste måten å legge inn utskriftsmateriale i en WordPress innlegg med å ha for å komme inn iframes eller berøre noen kode.

Som de andre funksjonene som vi har dekket her, er alt det tar for å aktivere dette er å vri på en bryter, på Jetpack → Innstillinger → Skrive skjermen.

Det legger tonnevis av alternativer til Blokken Redaktør

Den nye Blokken Editor (aka Gutenberg) inneholder allerede en rekke blokker som gjør redigering og publisering av innlegg mer fleksibel og allsidig enn noensinne, men Jetpack gir det en ekstra dose av flere blokker for å gjøre utforming side/post oppsett enda mer fantastisk.

Faktisk, har vi dekket dette i større detalj, inkludert hver av blokkene Jetpack inneholder og hvordan de kan brukes.

Den støtter Markdown

Arbeider i Blokken og Visuell Redaktører i WordPress er stor mesteparten av tiden, men har du noen gang behov for å justere markering av en post for å få ting juuuust rett? WordPress har “Tekst” editor, så vel som en HTML-blokken, men selvfølgelig, som bare støtter HTML.

Markdown er mye lettere å skrive og Jetpack kan du bruke det i editoren.

Som du kan fortelle, vi elsker Jetpack rundt her og tror at alle med en WordPress nettsted bør gi den en prøve. Det gir så mange funksjoner i en enkelt pakke som du får samme fordel som ved hjelp av dusinvis av andre plugins, uten å konstant oppdatere galskap.