Ukentlig Plattform Nyheter: CSS Bla Fest, Opera GX, PWA Installer-Ikonet

0
46

Šime innlegg vanlig innhold for web-utviklere på webplatform.nyheter.

I denne ukens roundup, Chrome er å legge til en installere alternativ for Progressive Web Apps, Opera GX kommer til Windows, ECMAScript forslag få en oppdatering, og CSS Bla Snap er å komme til en Firefox nettleseren i nærheten av deg.

En installer-ikonet kommer til Chrome på skrivebordet

Pete LePage: neste versjon av Chrome vil automatisk vise en installer-ikon i adressefeltet på skrivebordet hvis nettstedet oppfyller Chrome PWA “installability” kriterier. Du kan lytte til appinstalled begivenhet for å finne ut om brukeren har installert PWA.

Opera GX er tilgjengelig på Windows

Maciej Kocemba: forhåndsvisning-versjonen av Opera GX for Windows er nå tilgjengelig. Dette er en spesiell versjon av Opera som lar brukerne begrenser hvor mye CPU og RAM er tilgjengelig for leseren.

Oppdatert ECMAScript forslag

Azu JavaScript valgfritt sammenkjeding av operatør (obj?.prop) og null-ish coalescing operatøren (x ?? y) forslag har blitt flyttet til Trinn 2 av TC39 prosessen. (Se Web-Plattform Nyheter problemet 902 for mer informasjon om TC39 prosessen.)

// FØR
la text = respons.innstillinger && svar.innstillinger.headerText;
hvis (text == null) tekst = “Hei, verden!”;

// ETTER
la text = respons.innstillinger?.headerText ?? “Hallo, verden!”;

CSS Bla Snap kommer til Firefox

Šime Vidas: CSS Bla Snap er støttet i Chrome, Safari, og neste versjon av Firefox. Bla festing fungerer bra på touch-skjermen enheter, men det er noen brukervennlighet problemer på skrivebordet plattformer.

SHARE
Previous articleKomponenter, yo.
Next articleComponents, yo.