Ukentlig Plattform Nyheter: Funksjonen for Personvern, ECMAScript i18n-API, Pakket PWAs

0
39

Šime innlegg vanlig innhold for web-utviklere på webplatform.nyheter.

Ny Funksjon for Personvern API i Chrome

Pete LePage: Du kan bruke dokumentet.featurePolicy.allowedFeatures metode i Chrome for å få en liste over alle Funksjonen Policy-kontrollerte funksjoner som er tillatt på den aktuelle siden.

Dette API-et kan være nyttig når du skal implementere en funksjon politikk (og oppdatere en eksisterende funksjon for personvern) på ditt nettsted.

 1. Åpne nettstedet i Chrome og kjøre API i JavaScript-konsollen for å sjekke hvilken Funksjon Policy-kontrollerte funksjoner er tillatt på nettstedet ditt.
 2. Les om enkelte funksjoner på featurepolicy.info og bestemme hvilke funksjoner skal være deaktivert (‘ingen’ verdi), og hvilke funksjoner skal være deaktivert bare i cross-opprinnelse <iframe> – elementer (‘self’ verdi).
 3. Legg til Funksjonen-Politikk header til ditt nettsted er HTTP-svar (politikk er atskilt med semikolon).
 4. Funksjon-Politikk: geolocation ‘selvet’;sync-xhr “none”

 5. Gjenta Trinn 1 for å bekrefte at den nye funksjonen for personvern er i effekt. Du kan også søke nettstedet ditt på securityheaders.com.

I andre nyheter…

 • Dave Camp: Firefox nå blokkerer informasjonskapsler fra kjente trackere som standard (når informasjonskapselen brukes i en tredjepart sammenheng). Denne endringen er i dag i praksis bare for nye Firefox-brukere; eksisterende brukere vil automatisk bli oppdatert til den nye politikken “i de kommende månedene.”
 • Pete LePage: Chrome for Android lar nå nettsteder for å dele bilder (og andre filtyper) via navigator.dele metode. Se Web-Plattform Nyheter Problemet 1014 for mer informasjon om Web Dele API. Ayooluwa Jesajas innlegget fra i går, det er også en god referanse på hvordan du bruker det.
 • Valerie Unge: ECMAScript Internasjonalisering Api for dato og tid, formatering (Intl.Dateformatitem constructor), og antall formatering (Intl.NumberFormat constructor) er utbredt støtte i nettlesere.
 • Alan Jeffrey: Patrick Walton fra Mozilla er å jobbe på en vektor grafikk gjengivelse som kan gjengi tekst jevnt i alle vinkler når de vises med en Augmented Reality (AR) og headset. Vi har tenkt å bruke det i våre lesere for AR hodetelefoner (Firefox Virkeligheten).
 • Pinterest Engineering: Våre online progressive web app er nå tilgjengelig som et frittstående desktop applikasjon på Windows-10. Det kan installeres via Microsoft Store, som “behandler pakket PWA som en first class citizen med tilgang til Windows-10 funksjon Api-er.”
 • Jonathan Davis: strømmen-root verdi for CSS-vis eiendom har landet i Safari Technology Preview. Denne verdien er allerede støttet i Chrome og Firefox. Se Web-Plattform Nyheter Problemet 871 for en use case.