Wekelijkse Platform Nieuws: Mozilla WebThings, Internet Explorer modus, GraphQL

0
39

Šime regelmatige content voor web-ontwikkelaars op het webplatform.nieuws.

Mozilla WebThings biedt volledige privacy voor gebruikers-gegevens

Als u, net als vele die wij hebben onderzocht, zijn ook bezorgd over de beveiliging en privacy van je smart home check out @MozillaIoT de gedecentraliseerde, open-source oplossing voor het houden van uw smarthome apparaten op de baai—of meer dalen door ons Bay Area Maker Faire booth! https://t.co/rUcYpjBySH

— Mozilla Hacks (@mozhacks) 17 Mei 2019

Josephine Lau: Smart home bedrijven eisen dat gegevens van gebruikers gaat via hun servers, wat betekent dat mensen het opgeven van hun privacy en het comfort van een smart home-apparaat (bijv., slimme lamp).

We hebben geleerd dat mensen zich zorgen maken over de privacy van hun smart home gegevens. En toch, als er geen alternatief, ze voelen de noodzaak om de handel afstand van hun privacy, voor uw gemak.

Mozilla WebThings is een alternatieve benadering voor het Internet van de Dingen die slaat de gegevens van de gebruiker de gebruiker thuis. Apparaten kunnen lokaal bediend via een web-interface, en de data is een tunnel door een eigen HTTPS-verbinding.

Een diagram van hoe Mozilla niet van gebruikers opslaan van gegevens in de cloud, in tegenstelling tot smart home leveranciers.

Een Internet Explorer-modus komt tot Rand

Toch nog vragen hebben over de onlangs aangekondigde IE modus? Onze eigen Fred brengen aan het pullen heeft alle antwoorden. Check out zijn in-diepte spreiding over hoe de nieuwe IE-modus werkt, en de voordelen die het zal brengen voor onze onderneming gemeenschap wanneer het live gaat.https://t.co/RgewXGC1G2

— Microsoft Rand Dev (@MSEdgeDev) 17 Mei 2019

Fred brengen aan het pullen: De volgende versie van de Rand van een Internet Explorer-modus voor achterwaartse compatibiliteit met oudere websites. Edge wordt ook voor de eerste keer beschikbaar zijn op oudere versies van Windows (zoals Windows 7 en 8.1).

Door de introductie van Internet Explorer modus, we effectief vervagen de lijnen tussen de browsers. Vanuit een end-user standpunt, het lijkt wel een interne browser. … Kunt u gebruik maken van IE-modus te beperken, de sites die het concretiseren van Internet Explorer gewoon naar de sites die u goedgekeurd.

Quick hits: Andere interessante artikelen

De introductie van de eerste Microsoft-Edge preview bouwt voor macOS (Microsoft Rand Blog)

Rand Kanarie (analoog aan Chrome Canary) is nu officieel beschikbaar is op macOS. Deze versie van de Rand wordt dagelijks bijgewerkt.

Met onze nieuwe Chroom stichting, u kunt rekenen op een consistente weergave ervaring in de Windows-en mac os-versies van Microsoft Rand.

#EmberJS2019 Toegankelijker Dan Ooit (Yehuda Katz)

Het navigeren van de ene pagina naar de andere in een client-side web app biedt geen feedback standaard in vrijwel alle populaire routing-oplossingen op de client-side-ecosysteem.

Hun doel is om Ember de router meer bereikbaar en scherm lezer vriendelijk.

Advies: Vijf ontwikkelaar trends to watch in 2019 (DeveloperTech)

Het artikel bevat een goede, korte uitleg van wat GraphQL is en welke problemen het oplost.

Deel 2: Wat de Fr(actie)? CSS (IRL)

Lees de laatste paragraaf (Intrinsieke en extrinsieke grootte”). Alle drie de kolommen hebben de grootte 1fr maar de middelste is breder, omdat de inhoud ervan. Dit kan worden voorkomen door het gebruik van de grootte minmax(0, 1fr) plaats.

Parallel streaming van progressieve beelden (Cloudflare Blog)

In plaats van het laden van de bovenkant tot de onderkant, progressieve beelden onscherp worden weergegeven op het eerste en scherper naarmate er meer gegevens zijn geladen.

De voordelen van progressive rendering uniek zijn voor JPEG (ondersteund in alle browsers) en JPEG 2000 (ondersteund in Safari). GIF en PNG zijn geïnterlinieerde modi, maar deze modi komt op een kostprijs van erger compressie. WebP niet eens ondersteuning progressive rendering. Dit creëert een dilemma: WebP is meestal 20%-30% kleiner dan een JPEG van gelijkwaardige kwaliteit, maar progressieve JPEG lijkt belasting 50% sneller.