I Forsvaret av Trefoldig Uttalelse

0
36

Noen måneder siden var jeg på Hacker News (som man gjør), og jeg kjørte over en (nå slettet) artikkel om ikke å bruke hvis uttalelser. Hvis du er ny til denne ideen (som jeg var), du er i for en skikkelig godbit. Bare søk etter “hvis uttalelser” på Hacker News. Du får artikler foreslår at du kanskje ikke trenger dem, artikler som refererer til dem som kode for lukt og selv de typiske “anses som skadelig.” Hør, vet du er en programmerer konseptet er legit når folk begynner å foreslå at du bruker det er faktisk kommer til å skade noen.

Og hvis ikke det er nok for deg, det er alltid “Anti-Hvis Kampanjen.” Hvis du blir medlem, får du en kjekk liten banner og navn på nettstedet. HVIS du blir med. Oh sweet, sweet ironi.

Første gang jeg kjørte over denne bisarr “hvis bannlyst” fenomen, og jeg syntes det var interessant, men sannsynligvis bare mer folk mad på internett. Du er alltid én Google-søk unna å finne noen som er gal om alt. Som denne personen som hater kattunger. KATTUNGER.

Noen tid senere, ble jeg ser Linus Torvald ‘ s TED intervju. I det intervjuet, han viser to sider. Det første lysbildet inneholder kode som han mener er “dårlig smak.”

Og det andre er at samme kode, men i hva Linus ville vurdere, “god smak.”

Jeg skjønner at Linus er en bit av en polariserende figur, og du er kanskje ikke enig med “god smak” vs. “dårlig smak” frasering. Men jeg tror vi kan universelt enig i at den andre telefonen er bare lettere på den gamle øyet baller. Det er kortfattet, har færre logiske stier å følge, og inneholder ingen if-setning. Jeg vil koden min til å se ut som. Det trenger ikke å være noe geni algoritmen (det aldri vil bli det), men jeg tror det kan bli bra, og husk hva Billy Corgan av Smashing Pumpkins sa om renslighet…