Flaskehalsen på Nettet

0
36

Steve Souders, “JavaScript Dominerer Nettleser CPU”:

For ti år siden nettverket ble den viktigste flaskehalsen. I dag, den viktigste flaskehalsen er JavaScript. Mengden JavaScript på sidene vokser raskt (nesten 5x i de siste 7 år). For å holde sidene rendering og følelsen fort, vi trenger å fokusere på JavaScript CPU-tid for å redusere blokkere nettleseren viktigste tråden.

Alex Russell, som beskriver en prototype av “Aldri-Sakte-Modus”, i Chrome:

… blokkerer store skript, setter budsjetter for enkelte ressurstyper (script, skrift, css, bilder), og slår av dokumentet.write(), clobbers sync XHR, gjør det mulig for klienten-tips utbredte, og buffere ressurser uten Innhold-Lengde angitt.

Craig Hockenberry, legge inn en idé til WebKit bug tracker:

Uten grenser, det er ingen gevinst for en JavaScript-utvikler til å holde sine codebase små og avhengigheter minimal. Det er enkelt å legge til en annen ramme, og at rammeverket legger til en annen ramme, og den neste tingen du vet du legger i titalls megabyte med data bare for å vise et par hundre kilobyte av innhold. …

Den situasjonen jeg er envisioning er at et nettsted kan vise meg noen reklame de vil så lenge de holder den totale størrelsen under et fast beløp, sier en megabyte per side. Hvis de jobber hardt for å gjøre sitt nettsted effektiv, jeg er glad for å gi min øyeepler.

Det er lett å peke en finger på rammer og tredjeparts-skript for store mengder JavaScript. Hvis du er interessert i å høre mer om størrelsen på rammene, du kan nyte meg og Dave å diskutere det med Jason Miller.

Og når vi snakker om tredjeparter, Patrick Hulce opprettet Tredjeparts Web: “Dette dokumentet er en oppsummering av hvilke tredjeparts skript som er mest ansvarlig for overdreven kjøring av JavaScript på nettet i dag.”

Noen ganger navn-og-skam er en effektiv taktikk for å gnist endre.

Addy Osmani skriver om en ESLint regel som forbyr bestemt pakker, som du kan bruke til å hindre bruk av kjent-å-være-store pakker. Så hvis noen prøver å laste helhet av lodash eller moment.js det kan bli stoppet på linting nivå.

Tim Kadlec knytter trådene sammen veldig godt i “å Begrense JavaScript?” Hvis din gut reaksjon på dette er at JavaScript er å være urettferdig målrettet som en skurk, Tim erkjenner at:

En vanlig bekymring så jeg stemte var: “hvis JavaScript, hvorfor ikke andre ressurser også?”. Det er sant; JavaScript blir plukket på mye, men det er ikke uten grunn. Byte for byte, JavaScript er mest vesentlig ulempe for ytelse på nettet, så det ikke gir mening å sette litt fokus på å redusere mengden vi bruker.

Men, poenget er gyldig. JavaScript kan være den største skyldige, oftere enn ikke, men det er ikke den eneste.

SHARE
Previous articleLernen Lernen
Next articleThe Bottleneck of the Web