Waar wil Je Leren van HTML & CSS in 2019?

0
10

Het onderwerp van hoe toegankelijk is voor beginners en doorgewinterde ontwikkelaars om te leren van CSS is het verkrijgen van stoom als de complexiteit van de instrumenten rond het uitgegroeid tot scheve meer in de richting van traditioneel programmeren. Rachel Andrew heeft nog veel meer te zeggen over deze in haar post, HTML, CSS en onze verdwijnen van de industrie van binnenkomst. Robin heeft ook gedachten over waar en hoe te leren CSS in de moderne tijd.

De vraag hoe en waar om te leren CSS is een zeer redelijk ding om te vragen. Het antwoord hangt af van allerlei dingen: hoe serieus je zijn, je huidige stichting, welke andere middelen zijn beschikbaar om je, wat hoop je te doen met wat je leert, en hoe veel tijd je hebt, waarschijnlijk onder een tig andere dingen.

Laat me dump een bos van mogelijke antwoorden hier en je kunt al die “nou, dat hangt er van af” voorbehoud als het je past.

Boeken

Onze Gids

Andere Gidsen

Web Cursussen

School

CodePen

Bouwen

Combo

Je kan een boek lezen.

Er zijn een hoop boeken die er zijn dat de dekking van HTML en CSS (en vaak samen). Ze zijn waarschijnlijk allemaal een fijne baan. Er is geen noodzaak om te chronicle alle keuzes hier. Deze twee zijn mijn persoonlijke aanbevelingen. U waarschijnlijk niet eens nodig.

Jon Duckett ‘ s is zeer goed ontworpen en aanspreekbaar:

Jennifer Robbin ‘ s heeft betrekking op een beetje meer grond en is ontworpen om bruikbaar te zijn voor persoonlijke lezing of in de klas leren.

Kon u lezen door alle berichten die in onze Handleiding voor Beginners.

We hebben een gids (een verzameling van artikelen, video ‘ s en links) genoemd die Net Beginnen met CSS & HTML. Ik hoop dat er spullen er zijn die kunnen helpen kickstart of vergroot je vroeg leren, want dat is de bedoeling.

Je zou kunnen gaan door middel van andere gratis online gidsen.

Oliver James is een geweldige online cursus genaamd Internetten is Hard (Maar het hoeft niet).

We ontworpen HTML & CSS Is Moeilijk om alleen de inleiding tot HTML en CSS die je ooit nodig zult hebben. Als je het de moeite om te lezen elke sectie en schrijf elke codefragment voor deze tutorial heeft de potentie om het vervangen van honderden of zelfs duizenden dollars waard van online cursussen en live trainingen.

Liever video? Jessica Hische en Russ Maschmeyer ‘ s wees niet Bang voor het Internet is een super acht-delige serie die je krijgt gaan met HTML & CSS — het duikt zelfs in de belangrijke onderwerp van de typografie.

De Khan Academy is een Intro naar HTML/CSS: het Maken van webpagina ‘ s dat is natuurlijk verpakt in een super-cool-formaat. Het is net als video ‘ s in die je te horen krijgt dat de instructeur praat je door middel van het leren, maar wat je ziet is een echte live-tekst-editor en de echte uitgang. Soms is de leraar is het controleren van de code, en dan soms breekt voor uitdagingen waarin je over te nemen en bewerken van de code zelf.

Eric Tirado heeft een Intro naar HTML cursus op Scrimba, dat is ook een keurige platform dat Eric ‘s stem leidt u door de cursus, maar visueel is het een combinatie van dia’ s met een echte code editor en een voorbeeld van.

Je zou kunnen vinden en een online betaalde cursus.

Ik heb vaak mee sportscholen, omdat de verantwoording van het betalen voor iets krijgt van mij om het te doen. Ik weet dat ik het kan doen, situps, pushups, en ga joggen voor gratis, maar het lidmaatschap van de sportschool maakt een ding. Goed, kan hetzelfde gezegd worden over het betalen voor een cursus HTML en CSS.

Dit zijn brede generalisaties, maar goede plaatsen om te beginnen:

  • Beginners: Van Boomhut Lynda.com
  • Intermediate: Ontwerp+Code, Udemy, Udacity, Pluralsight, Coursera
  • Advanced: Front-End Meesters, Wes Bos

Je zou kunnen gaan naar een code voor de school of de codering van bootcamp

Wil je nog meer huid in het spel, je zou kunnen overwegen letterlijk om naar school te gaan. Als u niet beschikt over een hbo-opleiding, dat is een optie, hoewel je op zoek naar een brede opleiding in plaats van een ticket voor het egaliseren van uw web design en ontwikkeling van vaardigheden alleen. Ik ben een fan van dat net voor de algemene geest-verbreding inhoudt.

Maar als je gaat naar een codering-specifieke school…

  • Er zijn opties die er bestaan in enkele steden. Ik ken iemand die ging naar de Al-Vrouw codering bootcamp Hackbright in San Francisco. Er zijn plaatsen, zoals in de daad omzetten in Chicago, Center, Centre in Tennessee, en HackerYou in Toronto.
  • Er zijn grotere outfits zoals, Flatiron school (met alle campussen in de VS) en de Algemene Vergadering (met campussen over de hele wereld).

Er zijn waarschijnlijk tientallen — zo niet honderden — meer, dus dit is meer om u te informeren over de mogelijkheid van scholing. U hoeft zelfs niet te gaan om een fysieke school omdat veel van deze online cursussen, ook (maar dan met het voordeel van live onderwijs en cohorten). Bijvoorbeeld, LambdaSchool heeft de nieuwheid van het vrij zijn om te beginnen en later betaald in de vorm van verhuur van hen nemen een deel van uw salaris nadat je een baan in de industrie.

Je zou kunnen oefenen op CodePen.

Niet elke seconde van je leren moet strikt worden in een van de volgende cursus gegeven door een boek, klasse, of een leerkracht. Het zou eens niet zo zijn als u hebt geprobeerd. Je kan net zo goed omarmen. Als er iets kriebelt uw muse, ga spelen! Ik hoop dat CodePen is een dankbare plek om dat te doen, waardoor het gemakkelijk en handig, terwijl het verstrekken van een plek om te verbinden met andere mensen in het veld.

Je zou kunnen bouwen van een persoonlijke website en leer wat u nodig hebt om het gedaan te krijgen.

Dat is hoe absoluut talloze ontwikkelaars hebben hun tanden, waaronder ik. Ik wilde een persoonlijke website of een jaar geleden, en ik worstelde me door het krijgen van een zelf-gehoste WordPress site online, dus ik kon de volledige controle hebben over alles en buig het naar mijn wil. Als u een echte website is online, en je weet dat tenminste een aantal mensen het zien, het geeft je alle motivatie in de wereld om te gaan en te ontwikkelen.

De manier waarop je daadwerkelijk leren gaat om een combinatie van al deze spullen.

Mensen zijn geobsedeerd met het vragen muzikanten als ze autodidact. Graag, als ze zijn, hun amazingness triples, omdat het betekent dat hun creatieve genie werd geleverd door een bliksemschicht bij de geboorte. Ze hoeft niet iemand anders te leren; zij zijn slechts de blik op de gitaar snaren en weet wat te doen.

En als ze geleerd hadden een leraar, dan, nou, dat is allemaal de deur uit. Als ze goed in zijn, dan is dat omdat de docent geleverd.

Totale onzin.

Mensen iets leren — muziek en web ontwikkeling — in een orkaan van invloeden. Let ‘ s stick met muziek voor een tweede. Leren om te spelen komt in vele vormen. Je leert door te luisteren naar muziek heel veel. Je kunt doen fundamentele praktijk, zoals vinger-oefeningen en gaan omhoog en omlaag te schalen. Je kunt leren van de omzetting van de akkoorden op een bord. U kunt kijken naar YouTube de hele dag en nacht. Je kunt je aanmelden voor online cursussen. U kunt naar de lokale verhelpen om naar te kijken en mee te spelen. U kunt lid worden van een band. U kunt lessen nemen van iemand advertenties op Craigslist. U kunt naar een lokale muziekschool. Kunt u lezen boeken over muziek.

Je krijgt het idee.

Je kan en waarschijnlijk zal het allemaal doen. Met het leren van web design en ontwikkeling, het krijgen van overal kunnen betrekking hebben op alle soorten manieren. Er is geen silver bullet. Het duurt bashing op veel verschillende manieren. Er is geen verplichting om te bestrooien geld op, maar je moet wel meerdere hoeken, tijd en motivatie.

Uitgaan en het bouwen van websites!