Hvor vil Du Lære HTML OG CSS i 2019?

0
27

Tema for hvor tilgjengelig det er for nybegynnere og erfarne utviklere som er likt å lære CSS har vært å få damp som kompleksiteten av verktøy rundt det har blitt skjev mer mot tradisjonell programmering. Rachel Andrew har mye mer å si om dette i sitt innlegg, HTML, CSS og våre forsvinnende bransjen oppføring poeng. Robin har også tanker om hvor og hvordan for å lære CSS i den moderne tidsalder.

Spørsmålet om hvordan og hvor du skal lære CSS er en svært rimelig ting å be om. Svaret avhenger av alle slags ting: hvor seriøs du er, din nåværende foundation, hvilke andre ressurser som er tilgjengelige for deg, hva du håper å gjøre med hva du har lært, og hvor mye tid du har, blant sannsynligvis en zillion andre ting.

La meg dumpe en haug av mulige svar her, og du kan bruke alle disse “vel, det kommer an på” begrensningene som du ser passer.

Bøker

Vår Guide

Andre Guider

Web-Kurs

Skolen

CodePen

Bygge

Combo

Du kan lese en bok.

Det er massevis av bøker der ute som dekker HTML og CSS (og ofte sammen). De sannsynligvis alle gjør en fin jobb. Det er ikke nødvendig å beskrive alle de valg her. Disse to er mine personlige anbefalinger. Har du sannsynligvis ikke engang trenger begge.

Jon Duckett er utrolig godt designet og approachable:

Jennifer Robin ‘ s dekker litt mer jord og er utformet for å være nyttig for enten personlig leser eller klasserommet læring.

Du kan lese gjennom alle innleggene i vår nybegynnerguide.

Vi har en guide (en samling av artikler, videoer og lenker) kalles Bare Starter Ut med CSS OG HTML. Jeg håper det er ting der som kan hjelpe kickstart eller øke din tidlig læring fordi det er det som er hensikten.

Du kan gå gjennom andre gratis online guider.

Oliver James har en fantastisk online kurs som heter Internetting er Vanskelig (Men det trenger ikke å være).

Vi har laget HTML OG CSS Er Vanskelig å være den eneste innføring i HTML og CSS som du trenger. Hvis du legger i arbeidet for å lese hver seksjon og skriver hver kodebiten, denne opplæringen har potensial til å erstatte hundrevis eller kanskje tusenvis av dollar verdt av online kurs og live trening.

Foretrekker video? Jessica Hische og Russ Maschmeyer er ikke Frykt Internett er en super åtte-del-serien som får deg i gang med HTML OG CSS — det går inn i den viktige temaet typografi.

Khan Academy har en Intro til HTML/CSS: Lage websider kurs som er pakket i en super kul-format. Det er som video i at du kommer til å høre på læreren snakke deg gjennom læring, men det du ser er en ekte live tekst-editor og ekte live-utgang. Noen ganger læreren kontrollerer koden, og noen ganger kan det bryter for utfordringer der du tar over og redigere koden selv.

Eric Tirado har en Intro til HTML-kurs på Scrimba, som også er en fin plattform i at Eric ‘ s voice guider deg gjennom kurset, men visuelt er det en kombinasjon av lysbilder med en ekte kode redigering og forhåndsvisning.

Du kan finne og ta betalt online kurset.

Jeg kan ofte bli treningssentre ettersom ansvaret for å betale for noe som får meg til å gjøre det. Jeg vet jeg kan gjøre situps, pushups, og gå for en joggetur for gratis, men gym medlemskap gjør en ting av det. Vel, samme kan sies om å betale for et kurs på HTML og CSS.

Disse er brede generaliseringer, men gode steder å starte:

  • Nybegynnere: Treehouse, Lynda.com
  • Middels: Design+Koden, Udemy, Udacity, Pluralsight, Coursera
  • Avansert: Front End Masters, Wes Bim

Du kan gå til en kode skolen eller koding bootcamp

Hvis du vil sette enda mer hud i spillet, kan du vurdere å bokstavelig talt gå til skolen. Hvis du ikke har en høyskole grad, som er et alternativ, selv om du vil se på en bred utdanning snarere enn en billett til utjevning opp din web design og utvikling av ferdigheter alene. Jeg er fan av at bare for den generelle sinn-utvide det innebærer.

Men forutsatt at du kommer til å gå til en koding-spesifikke skole…

  • Det finnes alternativer som eksisterer i én byer. Jeg kjenner noen som gikk til Alle-Kvinne koding bootcamp Hackbright i San Francisco. Det er steder som Aktualisere i Chicago, i Sentrum Sentrum i Tennessee, og HackerYou i Toronto.
  • Det er større antrekk liker, Flatiron-skole (med studiesteder rundt om i USA) og generalforsamling (med studiesteder over hele verden).

Det er trolig flere titalls — om ikke hundrevis — mer, så dette er mer for å informere deg om muligheten til skolegang. Du trenger ikke engang å gå til en fysisk skole siden mange av disse tilbyr online-kurs, også (men med fordelen av å leve instruksjon og kohorter). For eksempel, LambdaSchool har nyheten av å være fri til å starte og betalt senere i form av å la dem ta en del av lønnen din når du får en jobb i bransjen.

Du kan øve på CodePen.

Ikke hvert sekund av din læring bør være strengt å følge noen kurs som er lagt ut av en bok, klassen eller læreren. Det ville ikke engang være på den måten, hvis du har prøvd. Du kan også omfavne det. Hvis noe tickles din muse, gå og lek! Jeg håper CodePen er et givende sted å gjøre det, noe som gjør det både enkelt og nyttig, samtidig som det gir et sted å koble med andre folk i feltet.

Du kan bygge et personlig webområde og finn ut hva du trenger for å få det gjort.

Det er hvordan du absolutt utallige utviklere har kuttet sine tenner, inkludert meg. Jeg ønsket en personlig nettside år siden, og jeg slet gjennom å få en self-hosted WordPress nettsted online så jeg kunne ha full kontroll over alt og bøy den til min vilje. Når du har en aktuell nettside på internett, og du vet i det minste noen mennesker ser det, det gir deg all motivasjon i verden til å fortsette og utvikle seg videre.

Måten du faktisk lære kommer til å være en kombinasjon av alt dette.

Folk er besatt med å spørre musikere hvis de er selvlært. Som, hvis de er, deres amazingness tremannsrom fordi det betyr at deres kreative geni ble levert av et lynnedslag ved fødselen. De trenger ikke noen annet å lære, de bare ser på de som gitar strenger og vet hva de skal gjøre.

Og hvis de ble undervist være en lærer, så, vel, det er alt ut døren. Hvis de er gode på alt, så er det fordi læreren levert den til dem.

Totalt tull.

Folk lærer noe — musikk og web-utvikling inkludert — inne i en orkan av påvirkninger. La oss feste med musikk for andre. Lære å spille kommer i mange former. Du lærer ved å lytte til musikk en forferdelig mye. Du kan gjøre grunnleggende praksis, som fingeren øvelser og går opp og ned skalaer. Du kan lære å transponere akkorder på en tavle. Du kan se på YouTube hele dagen og natten. Du kan melde deg på online-kurs. Du kan gå til lokale papirstopp å se på og spille sammen. Du kan bli med i et band. Du kan ta lærdom fra noen annonsering på Craigslist. Du kan gå til en lokal musikk på skolen. Du kan lese bøker om musikk.

Du får ideen.

Du kan og sannsynligvis vil gjøre alt dette. Med læring web design og utvikling, får noe vil involvere alle slags måter. Det er ingen sølvkule. Det tar bashing på mange forskjellige måter. Det er ingen krav om å strø penger på det, men du trenger flere vinkler, tid og motivasjon.

Gå ut og bygge nettsteder!