Där kan Du Lära dig HTML OCH CSS-2019?

0
35

Ämnet hur tillgänglig den är för nybörjare och erfarna utvecklare både att lära sig CSS har varit att få ånga som komplexiteten av de verktyg runt det har blivit skev mer mot traditionell programmering. Rachel Andrew har mycket mer att säga om detta i sin post, HTML, CSS och våra försvinnande industri ingångar. Robin har också tankar om var och hur man lär sig CSS i den moderna tidsåldern.

Frågan om hur och var du vill lära dig CSS är en mycket rimlig sak att fråga. Svaret är att det beror på alla möjliga saker: hur seriös du är, din nuvarande foundation, vilka andra resurser finns tillgängliga för att du, vad du hoppas på att göra med vad du lär dig och hur mycket tid du har, förmodligen bland en zillion andra saker.

Låt mig dumpa en massa möjliga svar här och du kan tillämpa alla dessa “ja, det beror på” varningar som du tycker passar.

Böcker

Vår Guide

Andra Guider

Webb-Kurser

Skolan

CodePen

Bygga

Combo

Du kan läsa en bok.

Det finns massor av böcker där ute som täcker HTML och CSS (och ofta tillsammans). De har nog alla att göra ett bra jobb. Det finns ingen anledning att krönikan alla val här. Dessa två är mina personliga rekommendationer. Du förmodligen inte ens behöver både och.

Jon Duckett är otroligt väldesignade och lättillgänglig:

Jennifer Robbin ‘ s täcker lite mer mark och är utformade för att vara användbara för antingen personligt läsa eller undervisning.

Du kan läsa igenom alla inlägg i vår nybörjarguide.

Vi har en guide (en samling av artiklar, videoklipp och länkar) som heter Just har Börjat med CSS – & HTML. Jag hoppas att det finns saker i det som kan hjälpa kickstart eller öka dina tidigt lära sig eftersom det är avsikten.

Du kan gå via andra gratis online guider.

Oliver James har en underbar online-kurs som heter Internetting är Hårt (Men det behöver inte vara det).

Vi designade HTML & CSS Är Svårt att vara den enda introduktion till HTML och CSS som du någonsin kommer att behöva. Om du sätter i ansträngningarna att läsa varje avsnitt och skriva varje kodavsnitt, denna tutorial har potential att ersätta hundratals eller till och med tusen dollar i online-kurser och lever träning.

Föredrar video? Jessica Hische och Russ Maschmeyer är inte Rädd Internet är en super åtta-del-serien som får dig att gå med HTML & CSS — ännu gräver i det viktiga ämnet typografi.

Khan Academy har ett Intro till HTML/CSS: att Göra webbsidor kurs som är förpackad i en super cool-format. Det är som video där du får höra instruktören att prata dig igenom lärande, men det du ser är en riktig levande text editor och real live utgång. Ibland läraren kontrollerar koden, och sedan ibland är det pauser för att möta de utmaningar som du tar över och redigera koden själv.

Eric Tirado har ett Intro till HTML-kurs på Scrimba, som också är en snygg plattform i att Eric ‘ s röst guidar dig genom kursen, men visuellt är det en kombination av diabilder med en riktig kod redaktör och förhandsgranska.

Du kan hitta och ta betalt online-kurs.

Jag går ofta gym eftersom redovisningsskyldighet för att betala för något som får mig att göra det. Jag vet att jag kan göra situps, armhävningar, och ta en joggingtur gratis, men det gym medlemskap gör en sak av det. Tja, det samma kan sägas om att betala för en kurs på HTML och CSS.

Dessa är grova generaliseringar, men bra ställen att börja på:

  • Nybörjare: Treehouse, Lynda.com
  • Mellanliggande: Design+Code, Udemy, Udacity, Pluralsight, Coursera
  • Avancerad: Front End Masters, Wes Bim

Du kan gå till en kod för skolan eller kodning bootcamp

Om du vill sätta ännu mer hud i spelet, kan du överväga att bokstavligen gå i skolan. Om du inte har en högskoleexamen, som är ett alternativ, även om du kommer vara ute på en bred utbildning snarare än en biljett till utjämning upp din web design och utveckling kompetens och ensam. Jag är ett fan av att bara för det allmänna sinnet-att bredda det innebär.

Men antar att du kommer att gå till en kodning-specifika skolan…

  • Det finns alternativ som finns i enstaka städer. Jag vet någon som gick till Alla-Kvinna kodning bootcamp Hackbright i San Francisco. Det finns platser som Aktualisera i Chicago, Centrum Centrum i Tennessee, och HackerYou i Toronto.
  • Det finns större outfits som, Flatiron skolan (med campus runt om i USA) och General Assembly (med campus runt om i världen).

Det finns antagligen dussintals, om inte hundratals — mer, så detta är mer för att informera dig om möjligheten till skolgång. Du behöver inte ens gå till en fysisk skola eftersom många av dessa erbjuder online-kurser också (men med fördelen av att leva instruktion och kohorter). Till exempel, LambdaSchool har nyhetens behag av att vara fri att starta och betalas senare i form av att låta dem ta en del av din lön när du får ett jobb i industrin.

Du kan öva på CodePen.

Inte varje sekund av ditt lärande ska vara strikt efter någon kurs som genomförts av en bok, en klass eller lärare. Det skulle inte ens vara på det sättet om du försökte. Du kan lika gärna ta sig an detta. Om något kittlar din muse, gå spela! Jag hoppas CodePen är en givande plats för att göra det, vilket gör det både lätt och nyttigt, samtidigt som en plats att ansluta med andra folk i området.

Du kan bygga en personlig webbplats och lär dig vad du behöver för att få det gjort.

Det är så helt otaliga utvecklare har klipp ut deras tänder, inklusive mig. Jag ville ha en personlig hemsida år sedan, och jag kämpade med att få en self-hosted WordPress webbplats på nätet, så jag kunde ha full kontroll över allt och böja den till min vilja. När du har en faktisk webbplats på nätet, och du vet att åtminstone en del människor ser det, det ger dig all motivation i världen att fortsätta och utvecklas ytterligare.

Det sätt som du faktiskt lära dig kommer att vara en kombination av allt det här.

Människor är besatta med att fråga musiker om de är självlärda. Som, om de är, deras amazingness tripplar eftersom det innebär att deras kreativa geni levererades av en blixt vid födseln. De behöver inte någon annan för att lära sig, de bara titta på dem gitarr strängar och vet vad de ska göra.

Och om de hade blivit undervisade om att en lärare, då, ja, att alla ut genom dörren. Om de är bra på allt, då är det eftersom läraren levereras det till dem.

Totalt nonsens.

Människor lär sig något — musik och webbutveckling ingår — i en orkan av influenser. Låt oss hålla oss med musik för en sekund. Att lära sig att spela kommer i många former. Du lär genom att lyssna till musik väldigt mycket. Du kan göra grundläggande praxis, som finger övningar och gå upp och ner för fjäll. Du kan lära dig att införliva ackord på tavlan. Du kan titta på YouTube hela dagen och natten. Du kan registrera dig för online-kurser. Du kan gå till lokala sylt att titta på och spela tillsammans. Du kan gå med i ett band. Du kan ta lärdom från någon reklam på Craigslist. Du kan gå till en lokal musikskola. Du kan läsa böcker om musik.

Du får idén.

Du som kan och troligen kommer att göra allt detta. Med learning web design och utveckling, få någon kommer att omfatta alla möjliga sätt. Det finns inga patentlösningar. Det tar banka på det massor av olika sätt. Det finns inget krav på att strö pengar på det, men du behöver flera vinklar, tid och motivation.

Gå ut och bygga webbplatser!