Byggnaden Lyhörd WordPress Former

0
35

I den arsenal av alla WordPress-utvecklare finns en verktygslåda av plugins som används för att genomföra viktiga funktioner på en webbplats. Former, fram till nu, har varit en punkt av påstående för de flesta utvecklare, med tanke på att ingen form plugins har erbjudit sömlös integration med befintliga webbplats kod. Därför utgör ofta blivit en främmande del av koden som kräver anpassade och tidskrävande stilisering.

Nu finns det en lösning: WS Form

WS Form är en utvecklare fokuserad WordPress form plugin, som utgångar ram-redo, lyhörd HTML5-kod. Det gör att du snabbt kan skapa formulär med hjälp av en innovativ layout editor och en uppsjö av utveckling funktioner.

Front-End Framework-Kompatibel HTML-från en Layout Editor

Om du är att utveckla eller genomföra ett tema med hjälp av Bootstrap (version 3 & 4) eller Foundation (version 5, 6 & 6.4+), WS Form kommer att skriva kod som är infödd till dessa ramar. För teman som inte använder dessa ramar, en återgång ramen ingår som är helt responsiv och enkelt för utvecklare att stil.

WS Form layout editor låter dig redigera dina form vid någon brytpunkt. Formulär är dragna i form, och alla responsiv CSS-klasser hanteras för dig. För utvecklare som vill ha ytterligare kontroll, varje typ av fält levereras med ett brett utbud av inställningar, inklusive möjligheten att lägga till egna omslag och fältnivå klasser.

Och inom WS Form, en resa i tiden är verklig. Ångra historia-funktionen kan du ta ett steg tillbaka till en punkt i ditt formulär utveckling och fortsätter från den punkten och framåt.

Inför den Första Formen Debug-Konsolen

WS Form är den första WordPress form plugin för att erbjuda en dedikerad debug-konsolen för utvecklare.

En tidskrävande uppgift, när man utvecklar någon form, är att behöva upprepade gånger att fylla i ett formulär för att testa det. WS Form är den första WordPress form plugin för att erbjuda möjligheten att automatiskt fylla i ett formulär. Klicka bara på “Fylla” i debug-konsolen, och den form som kommer att vara förifyllda med olika exempel på data varje gång. Detta dramatiskt snabbar upp utvecklingen, särskilt med större, multi-fliken blanketter.

Konsolen ger per blankett exempel aktivitet och fel avverkning, liksom möjligheten att ladda en form medan den fortfarande på samma webbsida.

Omfattande HTML5-Input Type Stöd

WS Form innehåller inställningar för alla ingångar. Inställningar inkluderar allt från förvalda värden och en platshållare för text till anpassad validering av meddelanden och datalists. Förutom elementära HTML5-input-typer, WS Form erbjuder ytterligare fält, såsom reCAPTCHA, signaturer, och även e-handel och betalning knappar.

En del HTML5-input-typer, såsom datum och färg väljare, är fortfarande inte stöds i alla webbläsare. WS Form övervinner detta hinder genom att kontrollera för inbyggt stöd, och om tillgängligt, ett lämpligt alternativ komponent är laddad. Du har möjlighet att fylla på komponenten från din web-server eller från ett CDN.

Se Fältet Typer

Gränslös Villkorlig Logik

Villkorlig logik tillåter dig att göra en form interaktiva och förbättra användbarheten. Du kan till exempel välja att bara visa adress-fält om en kryssruta är markerad, eller så kan du visa ett felmeddelande om ett lösenord bekräftelse stämmer inte.

WS Form kommer med ett omfattande utbud av alternativ när du skapar om, då, och annat villkor i form, fliken avsnitt och fält nivåer. Dessutom villkorat val är sammanhangsberoende, så, till exempel, färg fält kan du brandegenskaper om färgtonen eller lätthet att fältet matchar angivna villkor. WS Form även tillåter dig att brand åtgärder, som att skicka ett e-postmeddelande eller visar ett meddelande, om alla villkor är uppfyllda. Detta kan vara användbart för att automatiskt spara ett formulär som användaren steg genom flikar i ett formulär.

Ett Ständigt Växande Bibliotek av Formen Åtgärder

WS Form åtgärder sparken när ett formulär sparas eller lämnas in av en användare. Åtgärder kan också eldas med villkorlig logik.

De åtgärder inkluderar:

  • Skicka e-post
  • Visar meddelanden (t ex, ett tack-meddelande)
  • Att Köra JavaScript
  • Att avfyra ett WordPress krok (åtgärder eller filter)
  • Initiera WordPress GDPR funktionalitet, såsom en exportera data eller radering begäran
  • Omdirigera

Se Åtgärder

Prova det Idag

Att bygga en WordPress form i WS Form innebär att du kan snabbt prototyp och genomföra former. Med responsiv HTML5-kod, automatisk ramen kompatibilitet, och avancerade villkorlig logik, bara för att nämna några av de funktioner, WS Form är att ändra det sätt WordPress former kan förbättra och stärka en webbplats.

Använd kupong koden CSST20 för att få 20% rabatt på alla WS Form PRO produkten!

Prova en Demo