Te Veel Toegankelijkheid

0
27

Ik hou van om te bloggen kleine aderen van het denken, zoals ik ze zie. Onlangs hebben We gekoppeld aan een artikel door Facundo Corradini het roepen van een tweet van ons gebruikten we een <em> waar we waarschijnlijk zou hebben gebruikt een <i>.

Bruce Lawson controleert of screenreaders zijn de slachtoffers van deze semantische fouten…

Wanneer ik lees “sommige browsers” of “sommige schermleesprogramma ‘s”, vraag ik altijd “maar welke?”, net als Ilja Streltsyn, die mij vroeg “wat is de huidige stand van de tekst-het niveau van de semantiek in de HTML-werkelijkheid?”

Léonie Watson tot de redding! Over , Watters schreef

De meeste zijn in staat om dit soort dingen te rapporteren op de vraag, maar niet als standaard. Dus hoor je niet de tekst/lettertype-eigenschappen wordt aangekondigd als je leest, maar u kunt query ‘ s een teken/woord enz. ontdek de kenmerken ervan. Dit is gebaseerd op de visuele presentatie van de tekst, in plaats van door een erkenning van de elementen op zich

Wat ik veronderstel is om te zeggen dat als je echt gepieker over het scherm lezers verkeerd genuanceerd gebruik van de semantische nadruk… u kunt ontspannen op één.

Bruce ‘s artikel leidde me naar Steve Faulkner’ s artikel “Scherm Lezers gebrek nadruk” uit 2008.

Met behulp van de semantische elementen strong en em verleent geen nuttige informatie aan de gebruikers van de KAKEN of het Raam Ogen onder normale browsen voorwaarden. Terwijl het is goed om te weten dit, het is niet een reden om geen gebruik van deze elementen om betekenis over te brengen. Toegankelijkheid is niet alleen over mensen met een visuele handicap, het gaat over alle gebruikers met een handicap, en web standaarden is niet alleen op het gebied van toegankelijkheid.

Dus, niet veel veranderd is er in een decennium. Het is mij onduidelijk als er dingen moeten veranderen of niet, maar als virtuele stemmen verbeteren, is het logisch ze kon het beter bij stem verbuigingen dat overbrengen van nadruk. Daar ben ik wel denken van stem nadruk toen ik schrijf deze HTML tags.

Dit idee van te veel toegankelijkheid is een beetje een thema.

  • Eric Baily behandeld hoe WIA-ARIA, bij verkeerd gebruik, kunnen meer kwaad dan goed doen.
  • Jared Smith reageert op een vraag van een student: “Is het mogelijk voor een webpagina worden overdreven toegankelijk?”
  • 11 jaar geleden, Patrick H. Lauke gemaakt een presentatie Te Veel Toegankelijkheid die betrekking heeft op dingen zoals over-duidelijk.

Vergeet niet om dit artikel te lezen als te suggereren dat we te veel zorgen over de toegankelijkheid alleen dat het mogelijk is om zorgen te maken over de verkeerde dingen en zelfs de schroef van toegankelijkheid in het proces, net als iets anders.