Wanneer is de laatste keer dat u SFTP wilt (of iets dergelijks) in een server en een gewijzigd bestand direct?

0
62

In de grote traditie van elke poll-vraag ik ooit heb gepost, de poll hieronder is een is een fundamentele fout. In dit geval is er geen keuze tussen “In de afgelopen maand” en “Nooit”, maar, helaas, de resultaten zijn interessant:

Wanneer is de laatste keer dat u SFTP wilt (of gelijkwaardig) in een server en een gewijzigd bestand direct?

— Chris Coyier (@chriscoyier) oktober 9, 2018

Wat ik probeerde te krijgen om met deze poll is hoeveel mensen doen en niet elke vorm van bewerken van de productie-bestanden rechtstreeks en in plaats daarvan te werken lokaal. Ik denk niet dat ik nodig om te starten met een groot onderzoek om te weten dat het de meeste mensen meer dan in het verleden.

De meeste workflows deze dagen hebben ons lokaal werken en duwen nieuwe en bijgewerkte bestanden door middel van een versie controle systeem, en zelfs door de systemen buiten dat, misschien een voortdurende integratie van processen, het testen van processen, acties, implementatie — het is een grote wereld van DevOps. Zelden doen we het overslaan van de lijn en dip onze vingers in de productie servers en live manipulaties. Cowboy coding, ze noemen het soms.

Maar alleen omdat je niet in het algemeen code die manier betekent niet dat je het nooit doen, dat is een andere fout van deze poll. Ik weet DevOps nerds die voortdurend SSH-ing in-servers te manipuleren configuratie bestanden. Ik heb persoonlijk nog steeds hop naar Coda en zal direct SFTP in servers soms te bewerken .htaccess-bestanden, die soms op mijn sites in productie en ontwikkeling van sites en dat ik over het algemeen .gitignore.

Anyways, ik denk dat dit een leuk ding om te praten over, dus voel je vrij te hebben bij het in de comments. Ik zou graag horen welke mate u cowboy-code. Doen het nog steeds alle tijd en liefde? Doe je dat omdat je nog niet geleerd een andere manier of dat is hoe je de werkplek eisen? Heb je een persoonlijke filosofie over? Laat de rodeo begint. 🤠

De Jetpack WordPress plugin draait op deze site, het voeden niet alleen de gerelateerde berichten hieronder, maar de social sharing links boven, beveiliging en back-ups, Markdown ondersteuning, site search, het reactieformulier, positionering, sociale netwerk-verbindingen, en meer!