Registrer deg mot Registrering

0
43

Hvem som helst å bygge et nettsted som krever brukere å opprette kontoer kommer til å møte dette språket utfordring. Du vil sannsynligvis har dette språket strødde på hele nettstedet ditt, fra fremtredende handlingsfremmende uttrykk i din hjemmeside helt, til vedvarende header-knappene, til dokumentasjon.

Så hvilken er riktig? “Sign Up” eller “Signup”? La oss prøve å finne det ut.

Med litt lys internett grammatikk forskning, begrepet “sign up” er en verbale uttrykk. Som i, “logg” er et verb (beskriver en handling) og “sign up” er et verb pluss et supplement — participial uttrykk, best jeg kan fortelle. Det høres omtrent riktig ut for meg.

Min beste gjetning før du ser på dette var at “signup” er ikke engang et ord, og mer av en lat internett feil. Akkurat som “frontend” er ikke et ord. Det er enten “front-end” (sammensatte adjektiv som i en front-end utvikler), eller “front end” (som i “Din jobb er å jobbe på fronten.”).

Jeg var galt, men. “Signup” er et substantiv. Som en ting. Som i, “Gå opp gangen forbi vann fontenen og du vil se påmelding på veggen.” Der kan sikkert være en digital ting som godt. For meg virker det ville ikke være feil å kalle et skjema som samler inn et brukernavn og e-postadresse en “registreringsskjema.”

“Skilt-up” er nesten definitivt feil, så det er ikke et sammensatt ord eller sammensatte adjektiv.

Det faktum at både “sign up” og “signup” er både legit ord/setninger gjør dette litt vanskelig. Å ha en verbal uttrykk som en knapp virker som et solid valg, men jeg ville ikke kalle det galt å ha en knapp som sa “Signup” siden knappen antagelig linker direkte til et skjema der du kan registrere seg og det er riktig substantiv for det.

La oss se hva noen populære nettsteder trenger.

går med “Sign Up” og “Logg inn”. Vi har ikke snakket om forskjellen mellom “Logg inn” og “Logg inn” ennå, men forskjellen er veldig mye det samme. Verbale uttrykk vs. substantiv. Det eneste rare ‘s tilnærming her er bruken av store bokstaver i “Up” og små “i.” synes gigantiske nok at de må ha tenkt på dette, og bestemte seg for dette med vilje, så jeg ville elske å forstå hvorfor, fordi det ser ut som en feil i mine øyne.

som det går med “Sign Up” og “Logg Inn”.

Google går med på “Logg inn” og “Opprett konto”. Det er ikke veldig sjelden å se bedrifter bruker “Lag” – verb. Besøk Microsofts Azure stedet, de brukte kopier “for å Opprette kontoen din i dag” supplert med en “Start fri” – knappen. Slakk bruker “Logg inn” og “Komme i Gang.”

Jeg kan se appellen til å gå med symmetri. Zoom-bruker “LOGG INN” og “SIGN UP” med bruk av all-caps gir en pass på å ha til å bestemme hvilke ord som er skrevet med kursiv skrift.

Figma går på “Logg Inn” og “Sign up” rute, nesten ha symmetri — men hva skjer med den feilaktige bruk av store bokstaver? Jeg tenkte, om noe, de ville gå med en liten “jeg” fordi den store “jeg” kan se ut som en liten “L” og kanskje det er litt rart.

På CodePen, vi rock “Sign Up” og “Logg Inn” og prøve å være super konsekvent gjennom hele nettstedet ved hjelp av de to setninger.

Hvis du leter etter en konklusjon her, jeg vil si at det sannsynligvis ikke saken så mye. Det er så mange varianter der ute at folk er sannsynligvis vant til det og du ikke å miste kunder over det. Det er ikke som mange vil kjenne bokstavelig definisjon av “Registrering.” Jeg personlig liker aktive verb setninger — som “Sign Up” på “Logg Inn” eller “Logg På” — med noen spesiell preferanse for store og små bokstaver.