CSS-Triks Krønike XXIX

0
51

Hei gjengen, tid for en ny bred oppdatering om ulike hendelser på som vi pleier å gjøre av og til. Noen ulike happenings rundt her, opptredener på andre nettsteder, kommende konferanser og lignende.

Jeg snakker på en håndfull av konferanser som kommer opp!

På slutten av denne måneden, 29. oktober-30., jeg vil bli sett i JAMstack_conf. Helt siden jeg gikk til en jQuery-konferansen flere millioner år siden (etter min telling), jeg har alltid hatt en spesiell plass i hjertet mitt for konferanser med en tech-spesifikt fokus. Absolutt hele denne verden av JAMstack og serverless kan være ganske bredt, men det er mer fokusert enn en generell web design conference.

I desember skal jeg være på WordCamp OSS. Jeg liker å få til å gå til WordPress-spesifikke hendelser for å hjelpe meg å holde deg oppdatert på at samfunnet. CSS-Triks er, og har alltid vært en WordPress side, så er mange andre sider jeg administrerer. Jeg liker å holde på min WordPress utvikling hakker opp det beste jeg kan. Jeg kan tenke Gutenburg snakke vil være varm og tung! Jeg vil bli sett som godt, generelt om front-end utvikling.

Neste vår, 4. Mars-6., jeg vil være i Seattle til En Event Apart !

Over på ShopTalk, Dave og jeg har sparket i gang en serie viser vi kaller “Hvordan for å Tenke Som en Front-End Utvikler.”

Jeg har vært fascinert av denne ideen en stund, og har vært å samle tanker om det. Jeg har mine egne tanker, men jeg vil kontrast dem med ideer fra andre front-end utviklere mye flinkere enn meg selv! Mitt mål er å gjøre alt dette i et foredrag som jeg kan gi mot slutten av dette året og neste år. Dette er delvis inspirert av noen av innleggene vi har publisert her gjennom årene:

 • Hjernen din på Front-End Utvikling
 • En Front-End Utvikler er Klar
 • Front-End Utvikling er Utvikling
 • Hva Vi ikke Vet
 • Designere I Disse Dager

…samt andre folks arbeid, selvfølgelig, som Brad Frost og Dan Mall ‘s Designer/Utvikler Arbeidsflyt, og Lara Schenck og Mandy Michael’ s tanker på front-end utvikling. For ikke å nevne seismiske skift i front-end utvikling landskapet gjennom Nye JavaScript og Serverless.

Jeg har vært å samle disse artiklene det beste jeg kan.

Den ShopTalk serien er som skjer nå! En rekke episoder som allerede er publisert:

 • Eric Meyer
 • Mina Markham
 • Trent Walton
 • Brad Frost

Snakker av ShopTalk, en stund tilbake Dave og jeg tenkte om ønsker å redesigne ShopTalk Vis nettsted. Vi gjorde alt dette arbeidet på slutten gjør at alle data fra våre 350+ episoder er super clean og lett å arbeide da, så jeg slo en design på toppen av det som er ærlig talt ganske dårlig.

Dan Mall hørt oss snakke om det og kom ut til oss for å se om han kunne hjelpe. Ikke for å gjøre jobben selv… det ville være fantastisk, men Dan hadde en enda bedre idé. I stedet, ville vi alle arbeide sammen for å finne en nykommer til design og få dem til å arbeide under Dan retning og guidence å utforme nettstedet. Her er Dan intro-post (og merk at applikasjoner er nå stengt).

Vi er for tiden i ferd med innsnevring ned søkere og intervjue kandidater. Vi planlegger å være svært offentlig om den prosessen, så ikke bare vil vi forhåpentligvis være å hjelpe noen som kunne bruke litt av en pause i denne bransjen, men vi vil også hjelpe noen andre som bryr seg om å se det skje.

Jeg har nylig hatt gleden av å være en gjest på andre viser.

Først opp, jeg var på Manuset & Stil Show med David Walsh og Todd Gardner

Jeg elsker at David har ressurected navnet Script & Stil. Vi gjorde et nettsted sammen ganske mange år tilbake med samme navn!

Jeg har en veldig kort intervju på Makerviews:

Hva ett råd vil du gi til andre beslutningstakere?

Jeg vil si at du er heldig. De mest interessante menneskene jeg kjenner som synes å føre den mest givende, lang og interessant liv er de mennesker som gjør interessante ting, gjøre interessante ting, og generelt bare engasjere seg med livet på et nivå som er dypere enn bare skøyter etter eller ser på.

Og min (tredje?) utseende på Thundernerds:

Se/Hør når vi snakker w @chriscoyier på @frontendconf 2018. Vi chatte med Chris Coyier om hans tale “Alt-Kraftig Front-End Utvikler” –> https://t.co/exGJ4sEsXE #CSS #utvikler #UX pic..com/C9ybTkK6Rb

— Thunder Nerder ⚡️ (@thundernerds) Mai 2, 2018

Hvis du tilfeldigvis bor i Sentrale Oregon, merk at våre BendJS meetups har sparket opp igjen for sesongen. Vi har vært å ha dem rett på vår CodePen office, og det har vært super gøy.

Jeg har ikke selv fått til CodePen ting ennå! Siden min siste kronikk, vi har hentet inn en rekke nye medarbeidere, som Klare Frank, Cassidy Williams, og nå Stephen Shaw. Vi er alltid tøffer bort på polering og vedlikehold av CodePen, bygge nye funksjoner, oppmuntre samfunnet, og alt annet som kjører en sosial koding nettstedet krever.

Oh, og hei! CodePen er nå registrert varemerke, slik at jeg kan gjøre dette: CodePen®. En av våre nyeste bruker-mot funksjoner som er festet elementer. Trygg, har vi massevis av andre funksjoner som er i utvikling for dere som kommer snart.

Hvis du er interessert i teknologi siden av CodePen, vi har gravd i mange emner i det siste på CodePen radio som:

 • Cypress
 • GraphQL
 • Browserless