CSS-Tricks Krönika XXXIV

0
80

Hej gänget, dags för en annan stor uppdatering om olika förehavanden på som vi brukar göra ibland. Några olika happenings runt här, framträdanden på andra platser, kommande konferenser, och liknande.

Jag talar vid en handfull av de konferenser som kommer upp!

I slutet av denna månad, oktober 29: e-30: e, kommer jag att tala vid JAMstack_conf. Ända sedan jag gick till en jQuery konferens för flera miljoner år sedan (av min räkning), jag har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta för konferenser med en tech-specifik inriktning. Säkert hela denna värld av JAMstack och serverlösa kan vara ganska brett, men det är mer fokuserad än en vanlig web design conference.

I December, jag ska vara på WordCamp OSS. Jag gillar att gå till WordPress-särskilda händelser för att hjälpa mig att hålla mig uppdaterad på det samhället. CSS-Tricks är, och har alltid varit en WordPress-sajt, liksom många andra platser jag hantera. Jag gillar att hålla mina WordPress utveckling skär upp den bästa jag kan. Jag kan tänka mig att Gutenburg prata varmt och tungt! Jag kommer att tala så väl, allmänt om front-end-utveckling.

Nästa Vår, Mars-4: e-6: e, jag ska vara i Seattle för En Händelse Sönder !

Över på ShopTalk, Dave och jag har sparkat igång en serie visar vi kallar för “Hur man ska Tänka Som en Front-End-Utvecklare.”

Jag har varit fascinerad av den här idén för ett tag och har varit att samla in tankar om det. Jag har mina egna idéer, men jag vill att kontrastera dem med idéer av andra front-end utvecklare mycket mer fulländat än mig själv! Mitt mål är att förvandla allt detta till ett föredrag som jag kan ge mot slutet av detta år och nästa år. Detta är delvis inspirerad av ett inlägg som vi har publicerat här under åren:

 • Din Hjärna på Front-End-Utveckling
 • En Front-End Utvecklare är Medvetna om
 • Front-End utveckling är en Utveckling
 • Vad Vi inte Vet
 • Designers Dessa Dagar

…liksom andra människors arbete, naturligtvis, liksom Brad Frost och Dan Mall är Designer/Utvecklare Arbetsflöde, och Lara Schenck och Mandy Michael ‘ s tankar om front-end-utveckling. För att inte tala seismiska förändringar i front-end utveckling landskap genom Nya JavaScript och Serverlösa.

Jag har samlat dessa artiklar är det bästa jag kan.

Den ShopTalk-serien är på gång nu! Flera avsnitt är redan publicerade:

 • Eric Meyer
 • Mina Markham
 • Trent Walton
 • Brad Frost

På tal om ShopTalk, ett tag tillbaka Dave och jag funderade om att vilja omforma ShopTalk Visar webbplats. Vi gjorde allt detta arbete på att se till att alla data från våra 350+ – kanaler är super ren och lätt att arbeta när, då jag slog en design på toppen av det som är ärligt talat ganska dåligt.

Dan Mall hörde oss prata om det och kom ut till oss för att se om han kunde hjälpa till. Inte för att göra jobbet själv… det skulle vara fantastiskt, men Dan hade en ännu bättre idé. Istället skulle vi alla arbeta tillsammans för att hitta en nykomling att utforma och få dem att arbeta under Dan ledning och handledning för att utforma webbplatsen. Här är Dan ‘ s intro inlägg (och observera att anmälan är nu stängd).

Vi är för närvarande i färd med att minska ner den sökande och intervjua finalister. Vi planerar att vara mycket offentligt om processen, så inte bara kommer vi förhoppningsvis kunna hjälpa någon som kunde använda lite av en paus i den här branschen, men vi ska också hjälpa någon annan som bryr sig om att se det hända.

Jag har nyligen haft nöjet att vara gäst på andra visar.

Först upp, jag var på Manus & Stil Show med David Walsh och Todd Gardner

Jag älskar att David har ressurected namnet Manus & Stil. Vi gjorde en plats tillsammans ganska många år tillbaka med samma namn!

Jag har en mycket kort intervju på Makerviews:

Vad ett råd skulle du ge till andra beslutsfattare?

Jag skulle säga att du är lycklig. De mest intressanta personer jag känner som verkar för att leda den mest givande, långt och intressant liv är de människor som gör intressanta saker, gör intressanta saker, och i allmänhet bara inleda med livet på en nivå som är djupare än att bara åka skridskor med eller titta på.

Och min (tredje?) utseendet på Thundernerds:

Titta/Lyssna när vi pratar w @chriscoyier på @frontendconf 2018. Vi pratar med Chris Coyier om hans tal “Alla-Kraftfullt Front-End-Utvecklare” –> https://t.co/exGJ4sEsXE #CSS #utvecklare #UX pic..com/C9ybTkK6Rb

— Åska Nördar ⚡️ (@thundernerds) 2 Maj 2018

Om du råkar bo i Centrala Oregon, observera att våra BendJS möten har sparkat tillbaka upp för säsongen. Vi har haft dem rätt på vår CodePen office och det har varit super kul.

Jag har inte ens kommit till CodePen grejer ändå! Sedan min senaste krönika, vi har tagit in ett antal nya medarbetare, som Klare Frank, Cassidy Williams, och nu Stephen Shaw. Vi är alltid chugging bort vid polering och underhåll CodePen, bygga nya funktioner, uppmuntrar gemenskap och allt annat som du kör en social kodning webbplatsen kräver.

Oh och hej! CodePen är nu ett registrerat varumärke, så jag kan göra detta: CodePen®. En av våra senaste användaren ser funktioner är fasta objekt. Lugn, vi har massor av andra funktioner som är under utveckling för y ‘ all som kommer snart.

Om du är intresserad av tekniken sidan av CodePen, vi har grävt i massor av trådar på sistone på CodePen radio som:

 • Cypress
 • GraphQL
 • Browserless