Aanmelden vs. Signup

0
94

Iedereen bouwen van een site in die vereist gebruikers om accounts aan te maken gaat gezicht van deze taal een uitdaging. U zult waarschijnlijk hebben deze taal verspreid over de gehele site, vanaf prominente call-to-action in uw homepage held, tot een aanhoudende knoppen in de kop, de documentatie.

Dus welke is correct? “Sign Up” of “Aanmelden”? Laten we proberen te achterhalen.

Met wat licht internet grammatica van het onderzoek, de term “sign up” is een verbale zin. Als in “het teken” is een werkwoord (beschrijving van een handeling) en “sign up” is een werkwoord plus een aanvulling — participial zin, het beste kan ik je vertellen. Dat klinkt goed voor mij.

Mijn beste gok voor het kijken naar deze “signup” is niet eens een woord aan alles, en meer van een luie internet vergissing. Net als “front-end” is geen woord. Ofwel is het “front-end” (een samengesteld bijvoeglijk naamwoord, zoals in een front-end developer), of “front-end” (zoals in “Uw taak is om te werken aan de front-end.”).

Ik was fout, dat wel. “Signup” is een zelfstandig naamwoord. Als een ding. Als in, “Ga de gang voorbij de fontein en je zult zien dat de inschrijving op de muur.” Dat zou zeker een digitaal ding. Lijkt mij zou het niet verkeerd zijn om te bellen met een vorm die verzamelt een gebruiker de naam en het e-mailadres van een “aanmeldingsformulier.”

“Sign-up” is vrijwel zeker mis, want het is niet een samengesteld woord of een samengesteld bijvoeglijk naamwoord.

Het feit dat zowel de “sign up” en “signup” legit woorden/zinnen maakt dit een beetje lastig. Het hebben van een verbale uitdrukking als een knop lijkt een goede keuze, maar ik zou het niet noemen mis is een knop die zei: “Signup” sinds de knop vermoedelijk rechtstreekse link naar een formulier waar je je aan kunt melden en dat is de juiste zelfstandig naamwoord voor.

Laten we eens kijken wat een aantal populaire websites doen.

gaat met “Sign Up” en “Log in”. We hebben het nog niet gehad over het verschil tussen “Log in” en “Login” nog niet, maar het verschil is erg veel van hetzelfde. Verbale zin versus zelfstandig naamwoord. Het enige wat raar over ‘s aanpak die hier wordt de activering van de “Up” en de kleine “in.” lijkt reus genoeg dat ze moet hebben gedacht en besloot dit met opzet, dus ik zou graag willen begrijpen waarom omdat het lijkt op een fout in mijn ogen.

zo , gaat met “Sign Up” en “Log In”.

Google gaat met “Sign in” en “Maak account aan”. Het is niet erg zeldzaam om te zien bedrijven maken gebruik van het “Maken” een werkwoord is. Een bezoek aan Microsoft ‘ s Azure site, ze gebruikt de kopie “Maak uw account” aangevuld met een “Start vrij” knop. Slack maakt gebruik van “Sign in” en “aan de Slag.”

Ik zie de aantrekkingskracht van symmetrie. Zoom maakt gebruik van “SIGN IN” en “SIGN UP” met het gebruik van hoofdletters en het geven van een pass op hebben om te beslissen welke woorden worden met een hoofdletter geschreven.

Figma gaat de “Sign In” en “Sign up” route, bijna met symmetrie — maar wat is er met de verkeerde hoofdletters? Ik dacht, als er iets, ze zou gaan met een kleine “i” omdat de hoofdletter “I” kan er uitzien als een kleine “L” en misschien is dat een beetje raar.

Op CodePen, we rocken de “Sign Up” en “Log In” en probeer super consistent door de hele site het gebruik van deze twee zinnen.

Als u op zoek bent naar een conclusie, zou ik zeggen dat het waarschijnlijk niet zoveel toe. Er zijn dus vele variaties die er zijn, die mensen zijn waarschijnlijk gewend en je niet het verliezen van klanten over. Het is niet zoals velen zullen weten is de letterlijke definitie van “Signup.” Ik persoonlijk als actief werkwoord zinnen zoals “Sign Up”, “Log In”, of “Teken In” — geen specifieke voorkeur voor het gebruik van hoofdletters.