CSS-Tricks Kroniek XXXIV

0
60

Hey gang, tijd voor weer een brede update over verschillende reilen en zeilen op als we de neiging om te doen af en toe. Een aantal verschillende gebeurtenissen rond hier, optredens op andere sites, komende conferenties en dergelijke.

Ik spreek op een handvol conferenties komen!

Aan het einde van deze maand, oktober 29-30, ik zal spreken op JAMstack_conf. Sinds ik ging naar een jQuery conferentie een paar miljoen jaar geleden (door mijn telling), ik heb altijd al een speciale plaats in mijn hart voor conferenties met een tech-specifieke focus. Zeker deze hele wereld van JAMstack en serverloze kan worden vrij breed, maar het is meer gericht dan een algemene web design conferentie.

In December ben ik op WordCamp ONS. Ik hou van om uit te gaan naar WordPress-specifieke gebeurtenissen om me te helpen blijf op de hoogte van die gemeenschap. CSS-Tricks is, en altijd al een WordPress site, net als vele andere sites die ik beheer. Ik houd mijn WordPress ontwikkeling hakt het beste wat ik kan. Ik denk dat de Gutenburg praten warm en zwaar! Ik zal spreken, maar ook, in het algemeen over front-end development.

In het volgende Voorjaar, Maart 4e-6e, zal ik in Seattle voor Een Geval Apart !

Op ShopTalk, Dave en ik hebben de aftrap voor een reeks shows die we aanroepen van “Hoe om te Denken Als een Front-End Developer.”

Ik ben gefascineerd door dit idee voor een tijdje en zijn het verzamelen van gedachten. Ik heb mijn eigen ideeën, maar ik wil contrast ze met de ideeën van andere front-end developers veel meer bereikt dan ik! Mijn doel is om dit alles in een toespraak die ik kan geven tegen het einde van dit jaar en volgend jaar. Dit is gedeeltelijk geïnspireerd door een aantal berichten die we hebben hier gepubliceerd door de jaren heen:

 • Uw Hersenen aan de Front-End Ontwikkeling
 • Een Front-End Developer op de Hoogte is
 • Front-End Ontwikkeling
 • Wat We niet Weten
 • De Ontwerpers Van Deze Dagen

…en andere mensen werk, natuurlijk, net als Brad Frost en Dan Winkelcentrum Designer/Developer Workflow, en Lara Schenck en Mandy Michael de gedachten van de front-end ontwikkeling. En niet te vergeten seismische verschuivingen in de front-end ontwikkeling landschap door de Nieuwe JavaScript en server is niet vereist.

Ik heb het verzamelen van deze artikelen het beste wat ik kan.

De ShopTalk serie is nu gebeurt! Een aantal afleveringen zijn reeds verschenen:

 • Eric Meyer
 • Mina Markham
 • Trent Walton
 • Brad Frost

Het spreken van ShopTalk, een tijdje terug Dave en ik bedacht over willen herontwerp van de ShopTalk Toon website. We hebben al dit werk op de back-end ervoor te zorgen dat alle gegevens van onze 350+ episodes is super schoon en gemakkelijk om te werken wanneer, dan kan ik sloeg een ontwerp op de top van dat is eerlijk gezegd vrij slecht.

Dan Mall hoorde ons praten over en bereikt ons op om te zien of hij kon helpen. Niet om het werk zelf… dat zou geweldig zijn, maar Dan was het een nog beter idee. In plaats daarvan zouden we allemaal samen werken aan het vinden van een nieuwkomer te ontwerpen en ze te werk Dan de richting en leiding aan het ontwerpen van de site. Hier is Dan de intro post (en merk op dat de toepassingen zijn nu gesloten).

We zijn momenteel in het proces van het verkleinen van de aanvragers en het interviewen van de finalisten. We zijn van plan op zeer grote publiek over het proces, dus niet alleen zullen we hopelijk worden het helpen van iemand die een beetje een pauze in deze industrie, maar we kunnen je ook helpen iedereen die zich bekommert om het te bekijken gebeuren.

Ik heb onlangs het genoegen gehad van een gast op andere shows.

Ten eerste was ik op aan het Script En Stijl Show met David Walsh en Todd Gardner

Ik hou van: David heeft ressurected de naam van het Script En Stijl. We hebben een site samen al een paar jaar terug met dezelfde naam!

Ik heb een heel kort interview op Makerviews:

Wat voor advies zou u geven aan andere makers?

Ik zou zeggen dat je geluk hebt. De meest interessante mensen die ik ken die lijken te leiden van de meest vervullende, lang en interessant leven zijn de mensen die interessante dingen, interessante dingen, en in het algemeen gewoon te gaan met het leven op een niveau dieper dan alleen schaatsen door of het kijken naar.

En mijn (derde?) uiterlijk op Thundernerds:

Kijken/Luisteren als praten we w @chriscoyier @frontendconf 2018. We kletsen met Chris Coyier over zijn toespraak “De All-Krachtige Front-End Developer” –> https://t.co/exGJ4sEsXE #CSS #developer #UX pic..com/C9ybTkK6Rb

— De donder Nerds ⚡️ (@thundernerds) Mei 2, 2018

Als je toevallig te wonen in Central Oregon, er rekening mee dat onze BendJS ontmoetingen hebben geschopt back-up voor het seizoen. We hebben ze recht op onze CodePen office en het is super leuk.

Ik heb nog niet eens gekregen om CodePen spullen nog! Sinds mijn laatste kroniek, we hebben gebracht in een aantal nieuwe medewerkers, zoals Klare Frank, Cassidy Williams, en nu Stephen Shaw. We zijn altijd puffend weg te polijsten en onderhouden van CodePen, het bouwen van nieuwe features, het stimuleren van de gemeenschap, en al het andere dat het runnen van een sociale codering site vereist.

Oh en hey! CodePen is nu een geregistreerd handelsmerk, zodat ik dit kan doen: CodePen®. Een van onze nieuwste gebruiker gerichte functies is vastgemaakt items. Wees gerust, we hebben tal van andere functies die in ontwikkeling zijn voor y ‘ all die binnenkort komen.

Als u geïnteresseerd bent in de technologie kant van CodePen, we hebben gegraven in veel van de onderwerpen die de laatste tijd op CodePen radio zoals:

 • Cypress
 • GraphQL
 • Browserless