– Ontwerp Van Het Materiaal Animatie Gidsen

0
56

Ik heb twee geleiders geplaatst op Middellange over animatie in de afgelopen maand hebben serieus opgeblazen!

  • Taras Skytskyi is De ultieme handleiding voor het juiste gebruik van animatie in UX
  • Jonas Naimark ‘ s Motion design hoeft niet moeilijk te zijn

Er is veel te leren in elke één! De demonstratie animaties zijn geweldig goed gedaan en elke gids toont een interessante en effectieve animatie techniek, vaak gepaard naast een minder succesvolle techniek om te rijden met de punt naar huis. Ze zijn beide sterk gericht op het Ontwerp van het Materiaal al, dat is prima, maar ik denk dat de Val Hoofd zei dat het best:

Google schreef ontwerp van het materiaal voor branding Google dingen. Wanneer u gebruik ontwerp van het materiaal op dingen die niet van Google, je bent wel met gebruik van Google-branding op een ding dat is niet Google, en dat is raar. – Ontwerp van het materiaal is Google ‘ s mening over beweging. Het is Google ‘ s branding advies over beweging. Het is niet een de facto standaard van hoe de beweging moet gebeuren.