Materiale Design Animasjon Guider

0
46

Jeg har sett to guider lagt til Medium om animasjon den siste måneden som har alvorlig blåst opp!

  • Taras Skytskyi er Den ultimate guide til riktig bruk av animasjon i UX
  • Jonas Naimark er Motion design trenger ikke å være vanskelig

Det er mye å lære i hver og en! Demonstrasjonen animasjoner de bruker, er fantastisk godt gjort og hver guide viser en interessant og effektiv animasjon teknikk, ofte sammen ved siden av en mindre vellykket teknikk for å drive poenget hjem. De er begge sterkt fokusert på Materielle Design selv, noe som er greit, men jeg tror Val Hodet sa det best:

Google skrev materiale design for merkevarebygging Google ting. Når du bruker materialet design på ting som ikke er Google, du er snill av å bruke Googles merkevarebygging på en ting som ikke tilhører Google, og det er rart. Materiale design er Google ‘ s mening om bevegelse. Det er Googles merkevarebygging mening om bevegelse. Det er ikke en de facto standard for hvordan bevegelsen skal skje.