Material Design Animering Guider

0
32

Jag har sett två guider postat Medellång om animation i den sista månad som på allvar har blåst upp!

  • Taras Skytskyi är Den ultimata guiden till en korrekt användning av animation i UX
  • Jonas Naimark Motion design behöver inte vara svårt

Det finns en hel del att lära i var och en! Demonstrationen animationer som de använder är fantastiskt bra gjort och varje guide visar på en intressant och effektiv animation teknik, ofta ihop intill en mindre framgångsrik metod för att driva hem den poängen. De är båda starkt fokuserat på Material Designen dock, vilket är bra, men jag tror att Val Huvudet sa det bäst:

Google skrev material design för branding Google saker. När du använder material design på saker som inte är från Google, är man med hjälp av Google: s varumärke på en sak som inte tillhör Google, och det är konstigt. Material design är Google: s yttrande över motion. Det är Googles varumärke yttrande på motion. Det är inte en de facto-standard för hur förslaget ska hända.