Helemaal Opgewonden Over De Specificiteit

0
69

Je weet nooit waar de volgende Grote Debat™ in front-end gaat komen! Case in point: we zagen net een onlangs gebaseerd op een kleine peiling van Max Stoiber in die 57% van de mensen het verkeerd heb. Er waren reacties, variërend van de onschuldige hey leuk een beetje brain teaser! aan de staat van het web onderwijs is een puinhoop en daarbuiten.

Ik hoorde van een aantal mensen voor dat ze voelde gewoon triest dat er veel mensen weten niet dat het antwoord op een eenvoudige vraag. Om eerlijk te zijn, het was (al dan niet opzettelijk, ben ik zeker) nogal lastig! Het was niet echt een vraag over CSS — het was meer het idee dat de volgorde van de HTML attributen maakt niet uit. Het is de volgorde van de CSS die dat wel doet.

Een extreme reactie zag ik zei dat de front-end van dingen als dit is onnodig ingewikkeld en als dat verkeerd is bijna een punt van trots. Dit gevoel was zo sterk dat ik het hoorde gesuggereerd dat mensen die het antwoord weet hebben ingevuld hun hersenen met nutteloze informatie en die op een of andere manier maakt ze een slechter ontwikkelaar. Even extreme werden suggesties dat het schrijven van HTML en CSS raw, zoals dat moet altijd vermeden worden ten gunste van tooling abstracties te “repareren” deze “problemen.”

(Excuus voor de citaten, ik ben niet proberen om een kant kiezen zo veel als om te benadrukken dat niet iedereen van mening dat deze problemen die moeten worden opgelost.)

Een andere was dat de sfeer anders zou zijn als iets dergelijks gebeurd in JavaScript-land. De perceptie is dat het gênant of slecht zijn om niet te weten JavaScript basics, maar geen kennis van HTML en CSS basics is de schuld van de taal, of dat de waarde van het weten niet waard is lastig te begrijpen.

Op hetzelfde moment, deze peiling werd de perfecte spiegel om te zien de sterke meningen die mensen hebben over front-end praktijken. Fascinerend, echt.

Hier zijn een paar meer neemt van mensen die sloeg van hun eigen blogs:

Keith Subsidie:

Ik haat het dat dit op een of andere manier worden een aantal “oude garde” versus “nieuwe garde” ding.

Het probleem met het tekenen van lijnen, zoals deze: welke kant vind je jezelf, er zijn een aantal whackos daar gooien belachelijke argumenten in de mix. En nu mensen aan de andere kant associate dat gezichtspunt met u.

Tim Kadlec:

Het deert me niet te veel dat mensen steeds de vraag verkeerd. Iedereen is in verschillende fasen in hun carrière en iedereen heeft andere problemen ze kampen bij hun dagelijkse taken, dus ja, niet iedereen zal weten dit nog niet.

Ik vind het een beetje verontrustend hoe veel mensen het verkeerd heb hoor.

John Allsopp:

De ene kant (en dit zal enigszins te vereenvoudigen elke ‘kant’, omwille van de beknoptheid, niet gebrek aan respect voor een van beide), hebben we die, en ik zou op de balans waarschijnlijk bestaan mezelf in dit kamp, die zou zeggen dat de core-technologieën van het Web zijn precies dat–fundamenteel, en een diep begrip van hen conceptueel (niet per se een encyclopedische kennis van elke syntactische aspect) is fundamentele kennis voor de professionele Web-ontwikkelaars.

Kevin Bal:

Met de groei van het belang van front-end ontwikkeling, we zien het verhaal uit te spelen weer.

De systematische afwaardering van CSS, en meer, de mensen die gebruik maken van CSS.

De constante “mansplaining” van CSS beschikt over een vrouw die letterlijk zijn de reden dat het bestaat.

Conferentie luidsprekers gestelde vragen over de vraag of “er is geen waarde in mensen die niet kunnen schrijven van JavaScript?”.

Dit alles in een tijd waarin de CSS is het verbeteren sneller dan ooit en het inschakelen van de dramatische veranderingen in web design.

Dit gaat niet over betere technologie, het gaat over uitsluiting.

Heb je een andere neemt of een van uw eigen?