Wat maakt een goede front-end developer?

0
73

Het definiëren van wat een front-end developer is en wat ze doen is zo hard als het is. Dus, hoe kunnen we de lat voor wat zorgt voor een goede front-end developer?

Hier is wat een paar mensen te zeggen hebben over het onderwerp.

Ik zal betogen dat de front-end ontwikkelaars moeten beheersen vier verschillende vaardigheden.

  1. Empathie
  2. Code
  3. Ontwerp
  4. Communicatie

Zell Liew

Front-End Ontwikkelaars, geleerd te hebben van HTML, CSS en JS, zijn gedwongen om functionaliteit in rekening bij het maken van de ervaringen van gebruikers of ervoor te zorgen dat de twee disciplines werken als één vanuit het perspectief van ontwikkeling. Ze worden all-rounders, die om te begrijpen wat er eigenlijk gebeurt tussen de AJAX-gegevens en de PHP-bestand dat is het versturen van een e-mail of terugkerende fouten.

Daine Mawer

In mijn mening, wat definieert een goede front-end developer is een geschoolde kennis van HTML, CSS, JS met een enorme kennis van de Gebruiker van design thinking als ze zijn met het bouwen van web-interfaces met toegankelijkheid in het achterhoofd. Ze moeten ook enthousiast om te leren, als de wereld van de Front-End Ontwikkeling evolueert continu. De mogelijkheid om te verblijven in de loop van cruciaal belang is.

Egwuenu Cadeau

Nadat ik begon meer comfortabel te voelen met mijn verantwoordelijkheden … ik vond al snel mijn volgende uitdaging: om te helpen bouwen aan een sterkere verbinding tussen het ontwerp en de ontwikkeling van teams. Hoewel we regelmatig samen om het produceren van hoge kwaliteit van het werk, deze teams niet altijd dezelfde taal spreken.

Ronald Méndez

Ik denk dat de front-end ontwikkelaars nodig hebt om een holistisch beeld van de architectuur van de software die zij en hun team maken. Ze kunnen niet silo zelf op de Front-End, maar een waardering voor de complexiteit van de Back-End ook in om de beste gebruikerservaring te kunnen bieden voor hun klanten. In het einde, het gaat over het continu leren en communicatie binnen het team, evenals het luisteren naar de klant te maken een geweldige ervaring.

Jen Looper

Hoe langer ik werk op het web, hoe meer ik besef dat wat scheidt de goede mensen uit de echt goede mensen niet wat ze weten, het gaat om hoe ze denken. Uiteraard kennis is belangrijk—kritiek in sommige gevallen—maar in een gebied dat verandert zo snel, hoe ga je over het verwerven van die kennis is steeds belangrijker wordt (althans op de lange termijn) dan wat je weet op een gegeven moment. En misschien wel het meest belangrijke van alles: hoe je die kennis gebruiken om het oplossen van alledaagse problemen.

Philip Walton

Het hebben van een werkende kennis van HTML, CSS en JS is zeker een no-brainer, maar het is slechts een deel van de vergelijking. Ik geloof dat een goede front-ender verbinding te leggen tussen de ervaringen van gebruikers en zakelijke doelstellingen, terwijl het sluiten van een leemten die voorkomen holistische gebruiker stroomt. Dat vereist een goede communicatie, creatief oplossen van problemen, empathie en, misschien vooral, een bereidheid om te luisteren naar en het accepteren van kritiek.

Geoff Graham

Het is een moeilijke vraag in een aantal manieren, omdat de aard van de Front-end Ontwikkeling wordt voortdurend uitgebreid. De aard van de dingen die we bouwen als front-ends worden steeds meer complexe en gevarieerd.

Dat is de reden dat ik denk dat een goede Front-end Developer weet het toepassingsgebied, de eisen en de technische beperkingen van het project dat ze momenteel werken. Dit kan altijd bedoel: wat hun teams van ze verwachten, wat hun gebruikers nodig hebben, en omdat de dingen zijn aan het veranderen – nieuwsgierigheid!

Sarah Drasner

Ik heb bewondering voor hoe goed front-end ontwikkelaars vragen te beantwoorden. Als ze zijn super dogmatische over deze specifieke benadering van iets is de enige ware weg toen ik begin te maken. Neem SVG-afbeeldingen. Of beeld-optimalisatie. Of hoe markup navigatie. Er zijn veel verschillende manieren om het aanpakken van elk van die dingen en geen van hen is perfect. Op deze opmerking, Chris schreef een prachtige post over alle dogmatisme een tijdje terug en ik denk dat het de hele tijd. Dat is het kenmerk van een goede front-end developer: iemand die goed met het niet hebben van de perfecte antwoorden hele tijd.

Robin Rendle

Een goede front-end developer is flexibel, leergierig, enthousiast om te delen en heeft een pragmatische benadering van het steeds veranderende landschap

Oh ja, en iets iets cascade.

Andy Bell

Wat denk je?

Dit is een open gesprek. Geen juiste antwoorden. Geen foute antwoorden. Hoe zou je klas een “goede” front-end developer?