Hva gjør en god front-end utvikler?

0
68

Å definere hva en front-end utvikler er og hva de gjør er tøff som den er. Så, hvordan gjør vi satt i baren for hva som gjør en god front-end utvikler?

Her er hva noen folk har å si om emnet.

Jeg vil argumentere for at front-end utviklere trenger for å mestre fire forskjellige ferdigheter.

  1. Empati
  2. Kode
  3. Design
  4. Kommunikasjon

Zell Liew

Front-End Utviklere, som har lært HTML, CSS og JS, er tvunget til å ta funksjonalitet hensyn til når du lager brukeropplevelser eller å sørge for at de to disipliner fungerer som ett fra et utviklingsperspektiv. De blir alle-rounders, etter å ha for å forstå hva som faktisk skjer mellom AJAX data og PHP-filen som er sende ut en e-post eller å returnere feil.

Daine Mawer

I min mening, hva som definerer en god front-end utvikler er en som har dyktige kunnskap om HTML, CSS, JS med en enorm forståelse av Brukeren design tenkning som de vil bygge web-grensesnitt med tanke på tilgjengelighet. De bør også være glade for å lære, som verden av Front-End Utvikling holder utvikling. Muligheten til å bo i loopen er kritisk.

Egwuenu Gave

Etter at jeg begynte å føle meg mer komfortabel med min familie … jeg fant snart ut at min neste utfordring: å bidra til å bygge en sterkere forbindelse mellom design og utvikling team. Selv om vi jevnlig samarbeidet for å produsere høy kvalitet på arbeidet, disse lagene ikke alltid snakker samme språk.

Ronald Méndez

Jeg tror at front-end utviklere trenger for å ha et helhetlig syn på arkitektur av programvaren som de og deres team er å skape. De kan ikke silo seg på Front-End, men må ha en forståelse for kompleksiteten av Back-End samt for å skape den beste brukeropplevelsen for sine kunder. I slutten, det handler om kontinuerlig læring og team kommunikasjon, så vel som å lytte til kunden for å lage en flott opplevelse.

Jen Looper

Jo lenger jeg jobber på nettet, jo mer innser jeg at det som skiller de gode menneskene fra de virkelig gode mennesker er ikke hva de vet, det er slik de tenker. Åpenbart kunnskap er viktig—kritiske i noen tilfeller—men i et felt som endrer seg så raskt, hvordan du går om å tilegne seg denne kunnskapen er alltid kommer til å være mer viktig (i alle fall på lang sikt) enn hva vet du til enhver tid. Og kanskje viktigst av alt: hvordan kan du bruke denne kunnskapen til å løse hverdagslige problemer.

Philip Walton

Å ha en fungerende forståelse av HTML, CSS og JS er absolutt en no-brainer, men det er bare en del av ligningen. Jeg tror en god front-ender forbinder punkter mellom brukeropplevelser og forretningsmessige mål mens lukke gapene som ville hindre helhetlig bruker flyter. Det krever god kommunikasjon, kreativ problemløsning, empati og kanskje fremfor alt, en vilje til å lytte til og akseptere kritikk.

Geoff Graham

Det er et vanskelig spørsmål på noen måter fordi arten av Front-end Utvikling er i stadig vekst. De typer av ting vi bygger som foran endene til å bli stadig mer komplekse og varierte.

Av den grunn, jeg tror en god Front-end Utvikler forstår omfang, krav og tekniske begrensninger av prosjektet de jobber på. Dette kan alltid bety: hva deres lag forventer fra dem, hva brukerne trenger, og fordi ting er i endring – nysgjerrighet!

Sarah Drasner

Jeg beundrer hvor god front-end utviklere svare på spørsmål. Hvis de er super dogmatisk om dette en bestemt tilnærming til noe, å være den eneste sanne veien, så jeg begynner å bekymre deg. Ta SVG-illustrasjoner. Eller bilde optimalisering. Eller hvordan markup navigasjon. Det er mange forskjellige måter å takle hver av disse tingene, og ingen av dem er perfekte. På dette notatet, Chris skrev et flott innlegg om dogmatisme en stund tilbake og jeg tenker på det hele tiden. Det er merket av en stor front-end utvikler høyre det: noen som er greit med ikke å ha den perfekte svar hele tiden.

Robin Rendle

En god front-end utvikler er fleksible, ivrig etter å lære, ivrig etter å dele og har en pragmatisk tilnærming til de stadig skiftende landskap

Oh yeah, og noe noe overlappende.

Andy Bell

Hva tror du?

Dette er en åpen samtale. Ingen riktige svar. Ingen gale svar. Hvordan vil du gradere en “god” front-end utvikler?