Jetpack Sociale Integratie Functies

0
58

Een van de vele dingen die we gebruiken Jetpack hier op CSS-Tricks is van alle functies in verband met sociale media integratie. Bijvoorbeeld, Jetpack kan automatisch delen gepubliceerd content van diverse sociale media-accounts tegelijk toevoegen sharing knoppen om het thema van uw site, en laat voor de social login op het reactieformulier. Er is zelfs meer dan dat, maar laten we dieper in op deze drie als we ze gebruiken.

Auto-Delen Van Berichten

Ik hou van het idee dat alles wat we gepubliceerd gaat uit naar sociale media. Veel mensen volgen de site op die manier, dus ze moeten zien wat we aan het schrijven bent. We zijn specifiek in en .

Met Jetpack geïnstalleerd, aangesloten op WordPress.com ik kan nu flip op de instelling:

Dan de verificatie van de diensten die u wilt aansluiten:

Nu publiceren we nieuwe artikelen, er zijn Bekendheid bediening rechter er ons toe te sturen naar de diensten die wij willen, samen met een aangepaste boodschap en de aanbevolen afbeelding:

Tada!

Wilt u nog chiquer met social sharing, kunt u plannen dat een social media-berichten en doen opnieuw te delen via de WordPress.com interface.

Sharing Buttons

Sociale Media sites hebben de neiging om officiële knoppen voor de functies, zoals het delen van content op hun site of volgende accounts. U kunt altijd toevoegen die toetsen handmatig aan een thema (het is een beetje van HTML van de site zal u):

Maar het is leuk om dit soort functionaliteit van een plugin, waar u eenvoudig kunt configureren en te spiegelen aan en uit. Jetpack doet dit. Nadat ik deze heb uitgeschakeld op “Toevoegen sharing buttons” in mijn Jetpack instellingen, ik heb nu de instellingen voor Delen, zoals deze waar ik alles zoals ik wil dat ze:

Ik hou van de “alleen tekst” optie, die hebben zo ongeveer nul prestatie-overhead. Hier is een voorbeeld van een eenvoudige kleine knoppen aftopping uit een artikel:

Social Login voor Opmerkingen

Dus veel van de type-een-reactie die we al doen deze dagen heeft super lage wrijving. We reageren op een tweet of post. Als het een blog post commentaar, vele malen zelfs die worden aangedreven door of een systeem zoals Disqus die social login. Zelden hebben we nodig om handmatig typ onze naam, e-mail en de website een reactie achter te laten. Maar dat is de standaard voor WordPress opmerkingen. Het is geweldig dat is mogelijk, maar voor een verhoogde betrokkenheid, waardoor mensen een one-click social login om een reactie formulier.

Als de gebruiker al ingelogd bent in Google, of WordPress.com het is letterlijk één klik en ze hoeven niet in te vullen, drie extra velden. Zelfs als ze niet zijn, het is waarschijnlijk hebben ze een wachtwoord manager of het is gemakkelijker voor hen om het type van hun aanmeldgegevens sneller dan het invullen van deze drie velden.

Yay voor goed beheerde discussies van de gemeenschap!

Als u geïnteresseerd bent in het leren meer over de Jetpack, deze link is goed in het uitleggen van alle aanbiedingen. Plus, gaan we in meer detail over de functies die we gebruiken hier op deze pagina.

Hier ben ik met een snelle goedkeuring en de verklaring van de drie dingen die we hierboven: