Jetpack er Sosial Integrasjon Funksjoner

0
75

En av de mange tingene vi bruker Jetpack for her på CSS-Triks er alle dens funksjoner knyttet til integrasjon med sosiale medier. For eksempel, Jetpack kan automatisk dele publisert innhold til ulike sosiale medier-kontoer samtidig, legge til å dele-knapper på nettstedet ditt tema, og mulighet for sosial logg på kommentar-skjemaet. Det er enda mer enn det, men la oss grave i disse tre som vi bruker dem.

Auto-Dele Innlegg

Jeg liker ideen om at alt vi publisert går ut på sosiale medier. Mange mennesker bare følg nettsiden på den måten, så de ikke skal se hva vi skriver. Vi er spesielt i og .

Med Jetpack installert koblet til WordPress.com jeg kan nå vende på innstilling:

Deretter godkjenne de tjenester du vil koble til:

Nå som vi publiserer nye artikler, det er Offentliggjøre kontroller høyre det tillater oss å sende det til de tjenester vi ønsker sammen med en tilpasset melding og aktuelt bilde:

Tada!

Hvis du ønsker å få enda flottere med sosial deling, kan du planlegge sosiale medier innlegg og gjøre re-deling gjennom WordPress.com grensesnittet.

Deling Knapper

Sosiale Medier har en tendens til å ha offisielle knapper for funksjoner som deling av innhold på deres nettsted eller følgende kontoer. Du kan alltid legge til disse knappene manuelt til et tema (det er en bit av HTML nettstedet vil gi deg):

Men det er fint å forlate denne typen funksjonalitet til en plugin, hvor du kan enkelt konfigurere dem og snu dem på og av. Jetpack gjør dette. Etter at jeg har slått på “Legg til dele-knapper” i min Jetpack innstillinger, jeg har nå Deling som dette hvor jeg kan få alt jeg vil ha dem:

Jeg liker den “kun tekst” alternativet er det som har omtrent null ytelse overhead. Her er et eksempel på enkle små knapper runda av en artikkel:

Sosiale Logge inn for Kommentarer

Så mye av den typen-en-reaksjon vi alle gjør i disse dager har super lav friksjon. Vi vil svare på en tweet eller post. Hvis det er et blogginnlegg som kommentar, mange ganger selv de er drevet av, eller et system som Disqus som har sosiale logg inn. Sjelden vi trenger å manuelt skrive våre navn, e-post og hjemmeside for å legge igjen en kommentar. Men som er standard for WordPress kommentarer. Det er flott at det er mulig, men for økt engasjement, slik at folk til å ha en ett-klikk-sosiale innlogging er flott for en kommentar-skjemaet.

Hvis brukeren allerede er logget inn , Google, eller WordPress.com det er ganske bokstavelig talt ett-klikk-og de trenger ikke å fylle ut ytterligere tre felt. Selv om de ikke er det, er det sannsynlig at de har et passord manager, eller det er lettere for dem å skrive ut sine logg i legitimasjon raskere enn det er å fylle ut de tre feltene.

Yay for godt forvaltet samfunnet diskusjoner!

Hvis du er interessert i å lære mer om Jetpack, denne koblingen er flink til å forklare alt som det tilbyr. Pluss, vi går mer i detalj om de funksjoner som vi bruker her på denne siden.

Her er meg med en rask støtte og forklaring av de tre tingene vi har nevnt ovenfor: