Nytt på Wufoo: Form Manager Beta, filhanteraren Beta, Inlägg Manager Beta

0
84

Wufoo är verkligen skjuter på alla cylindrar på sistone! Som du kanske vet, jag har varit med Wufoo här på denna webbplats, och ganska mycket varje annan plats jag någonsin gjort, för att driva webbformulär för över ett decennium. Det är en dang lång tid, som mer än bevisar för mig Wufoo är en form lösningen att lita på. Men också en produkt som förbättrar!

Det är en ny Form Manager, Inlägg Manager, och filhanteraren.

Aktivera beta saker via menyn Konto:

Den nya Formen Manager har en modern och ren look. Du kan säga att detta har varit en omfattande sanering och ge dem bättre plats att iterera från:

Posten Manager är den största uppgraderingen så långt. Du kan visa fler poster på en gång och navigera mellan entires mycket lättare. Jag gillar verkligen hur varje post tar dig genom en slags genomskinlig version av den form i sig, ser exakt vad någon in:

Filer Manager är en helt ny grej! Wufoo-formulär kan hämta filer enkelt, så om det är en sak som du använder, kan det vara mäktiga praktiskt för dig att kunna bläddra i och hantera dem från chefen.

De är stora förbättringar för du för att komma runt och gör saker inom Wufoo, men naturligtvis, det viktigaste är att du kan bygga kraftfulla former mycket lätt på Wufoo och integrera dem vart du vill.