Ny på Wufoo: Form Manager Beta, Filbehandling Beta, Oppføring Manager Beta

0
96

Wufoo virkelig er tenning på alle sylindere i det siste! Som du kanskje vet, har jeg vært med Wufoo her på denne siden, og ganske mye hver andre stedet jeg noensinne har laget, å drive web-skjemaer for over et tiår. Det er en dang lang tid, noe som mer enn beviser for meg Wufoo er en form løsning til å stole på. Men også et produkt som forbedrer!

Det er en ny Form Manager, Oppføring Manager, og Filbehandling.

Aktiver beta ting via Konto-menyen:

Den nye Formen Manager har en moderne og rent utseende. Du kan si dette har vært en massiv opprydding og gi dem bedre plass til å gå fra:

Oppføringen Manager er den største oppgraderingen så langt. Du kan vise flere oppføringer i en tid og navigere mellom entires mye lettere. Jeg er ganske liker hvordan hver oppføring tar deg med gjennom en slags grå versjon av selve skjemaet, se nøyaktig hva noen inn:

Filene Manager er en helt ny ting! Wufoo former kan samle inn filer enkelt, så hvis det er en ting du bruker, kan det være mektige praktisk for deg å være i stand til å bla gjennom og behandle dem fra manager.

De er en stor forbedring for deg for å komme rundt og gjør ting i Wufoo, men selvfølgelig, det viktigste er at du kan bygge kraftige skjemaer veldig lett på Wufoo og integrere dem hvor som helst du trenger det.