Nieuw op Wufoo: Vorm Manager Beta, File Manager Beta, Entry Manager Beta

0
46

Wufoo is echt afvuren op alle cilinders van de laatste tijd! Zoals u wellicht weet, heb ik met Wufoo hier op deze site, en vrijwel elke andere site die ik ooit heb gemaakt, om de macht van de vormen van het web voor meer dan een decennium. Dat is een verdomde lang, meer dan mij bewijst Wufoo is een vorm van oplossing te vertrouwen. Maar ook een product dat verbetert!

Er is een nieuwe Vorm Manager, Entry Manager en File Manager.

Het inschakelen van de beta spullen via het menu Account:

De nieuwe Vorm Manager heeft een moderne en strakke look. Kan je vertellen dit is een enorme schoonmaak en geef ze een betere plek om te itereren van:

De Vermelding Manager is de grootste upgrade is zo ver. U kunt meer items in een tijd en navigeren tussen entires veel gemakkelijker. Ik heel graag hoe elk item vindt u door middel van een soort van een fantoom-versie van het formulier zelf, exact zien wat iemand ingevoerd:

De Bestanden Manager is een gloednieuw ding! Wufoo-formulieren voor het verzamelen van bestanden gemakkelijk, dus als dat is wat je gebruikt, kan het machtige handig voor u om in staat om te bladeren en te beheren die van de manager.

Dat zijn geweldige verbeteringen voor het krijgen van rond en doen dingen binnen Wufoo, maar natuurlijk, het belangrijkste is dat u kunt bouwen aan krachtige vormen zeer gemakkelijk op Wufoo en integreren ze waar u maar wilt.