Trage Websites

0
38

Het web is groter. Zowel in ruimte en gewicht. Nick Heer “De Onzin Web”:

De gemiddelde internetverbinding in de Verenigde Staten is ongeveer zes keer zo snel als het was slechts tien jaar geleden, maar in plaats van sneller te bladeren dezelfde types van websites, maar we zijn gewoon bezetten die extra bandbreedte met meer dingen.

Nick duidelijk uitlegt wat hij bedoelt met onzin, en ziet men een verbinding met Brad Frost ook ingelijst argument. Nick vertelt over hoe elke incrementele interactie is een keuze en sluit de cruft van het web naar de opkomst en de vaststelling van de kaders zoals AMP.

Ethan Marcotte schildert de dingen in een ander licht door te kijken naar business incentive:

…uiteindelijk, op het web performance probleem is een probleem van de winstgevendheid. Als we het gaan hebben over opgeblazen pagina ‘ s, we moeten dat doen in de context: in het kader van een web waar de digitale reclame-inkomsten is cratering voor uitgevers, maar is positief voor bloeiende en Google. We moeten kijken naar de onderliggende structurele problemen die spoor van een bedrijf om zware reclame scripts en vervelende overlays, of onderzoekt de uitdagingen op de markt die kracht een uitgever vast te stellen iets van AMP.

In andere woorden, de manier waarop we praten over de trage websites moet veel, veel breder. Als we dat doen, dan hebben we een scherper begrip van waar—en hoe—het web sneller kan worden.

Het is een systemische staat van de industrie probleem dat rassen trage websites. De culturele strijd om het op te lossen is misschien wel net zo belangrijk als de technische gevechten. Niet dat er niet een heleboel te leren en te maken hebben met op een technisch niveau.

Addy Osamai schreef een diepe duik (een 20 minuten lezen, volgens Medium) verkent de kosten van JavaScript om een algemene web performance. Iedereen lijkt het er mee eens JavaScript is het grootste probleem gebied voor trage websites. Het is niet preachy maar eerder een set van goed uitgelegd principes te volgen in deze tijd, waar het gebruik van JavaScript is trending up:

  • Voor een verblijf snel, alleen het laden van JavaScript is nodig voor de huidige pagina.
  • Omarm de prestaties van budgetten en het leren leven in hen.
  • Leren hoe te audit en trim uw JavaScript-bundels.
  • Elke interactie is de start van een nieuwe ‘Time-to-Interactieve’; overweeg optimalisaties in deze context.
  • Indien client-side JavaScript niet profiteren van de ervaring van de gebruiker, vraag jezelf af of het echt nodig is.