VS-Kode utvidelser for den kresne utvikler palett

0
64

Jeg er en VS-Kode extension snobb. Jeg liker å jakte ned de mest obskure utvidelser for VS — Kode- de som ingen vet om — og imponere folk på fester med min kunnskap om fint alderen og lite kjente VS Kode evner… følg med når de ser rundt desperat for noen andre å snakke med. Det er som om de “Sidelengs” av VS-Koden.

I min endeløse jakten på det perfekte VS Kode oppsett, jeg nådd ut til mine kolleger her på Azure team og ba dem om å dele sine favoritt-utvidelsen i sine egne ord. Så klart pallen og puste i den aromatiske smaker av produktivitet; jeg er din VS Kode Extension Sommelier.

Christina Warren – Innstillinger For Synkronisering

Jeg kan ikke leve uten denne utvidelsen. Hvis du bruker flere maskiner (spesielt på flere plattformer, hvor et sym-knyttet Dropbox-mappen vil ikke virkelig fungerer), er denne utvidelsen er for deg. Den synkroniserer din utvidelser, innstillinger fil, keybinding fil, åpne fil, utdrag mappe, extension innstillinger, og arbeidsområder mappen. Dette betyr at når du logger deg på en ny maskin, kan du raskt komme tilbake for å arbeide med dine egne innstillinger og verktøy for arbeidsflyt i bare noen få minutter.

👉 Få Innstillinger SyncExtension

Shayne Boyer – Lim inn JSON som Kode

Forbruker et endepunkt som produserer JSON er som å puste, men ingen ønsker å kvele på hånden spy av et objekt ved å se tilbake og tilbake mellom JSON-og målspråket. Dette er en lang elsket funksjonen i Visual Studio .NET utviklere, men nå kan du også kopiere JSON og lim den klassen inn i editoren som målspråket og spare massevis av tid. For øyeblikket støtter C#, Gå, C++, Java, maskinskrevet kopi, Swift, Alm, og JSON-Skjema.

👉 Få Lim inn JSON som Kode Extension

Jeremy Likness – Spell Høyre

Jeg finner meg selv authoring blogginnlegg, artikler og dokumentasjon nesten hver dag. Etter å omfavne kraften av Markdown (det er tross alt det som er brukt til å drive vår egen https://docs.com), begynte jeg å skrive min innholdet i Visual Studio Kode. Den har en innebygd forhåndsvisning-vinduet slik at jeg kan redigere Markdown kilden og se gjengitt resultat side-ved-side. Så mye som jeg har skrevet over år, mastering the fine art of staving fortsatt unnviker meg. Kanskje det er fordi jeg er lat, og denne utvidelsen hjelper ikke i det hele tatt. Med Stave Riktig, jeg kommer for å gjenforenes med min samme favoritt rød squiggly linjer som jeg først møtte i Word. Det gjør en god jobb med å fange stavefeil i real-time, deretter lyser opp min feil med en hendig lyspære med alternative forslag som kan gi meg ett klikk rettelser. Det gjør det mulig for meg å være svært produktive, og ser ut som jeg vet hva jeg gjør. Jeg anbefaler dette for alle som bruker Kode for å skrive.

👉 Få Stave Rett Extension

Aron Wislang – Gå

Jeg bor i VS-Kode og bruke det for alt fra kode og innhold til sine integrert terminal. Denne utvidelsen gjør det første-klassen støtte for IntelliSense, testing, refactoring og mer, noe som gjør Koden er det beste stedet for meg å skrive, Gå. Og det viser seg at jeg ikke er den eneste som tenker slik; det bidro til å gjøre Kode editor de mest populære blant Gophers, rett i forkant av vim-go, Go-2017 Undersøkelsen!

👉 Få Gå Extension

Cecil Phillip – C# Utvidelser

Denne utvidelsen ble skapt av en av våre medlemmer, og det er en god følgesvenn til den offisielle C# extension fra Microsoft. “Ny Klasse|Interface” handlinger som gjør det enkelt å legge til nye typer, og tar noen av stresset ut av å fikse opp navnerom. Den kommer også med et par interessante refactorings som “Initialisere felt fra konstruktører,” som jeg bruker ganske ofte. Når jeg underviser en C# – selvsagt, jeg har alltid mine elever det er ved hjelp av Visual Studio-Kode installere denne utvidelsen.

👉 Få C# Extension

Brian Clark – VS Live Dele

Par-programmering bare fikk langt bedre. Borte er de dager hvor jeg trenger å sette opp skjermdeling til å skrive kode med kolleger. I stedet jeg skyte opp en live dele økten, inviterer den andre parten, og vi alle kan vise og redigere koden direkte fra våre redaktører. Jeg har brukt det i situasjoner hvor jeg se på andres C# – kode på min maskin mens den kjører på SIN maskin! Jeg hadde ikke noe som er installert på Mac-maskinen min for C# og likevel kunne jeg debug kode!

👉 Få VS Live Dele Extension

David Smith – Rewrap

Jeg skriver mye tekst, og noen ganger jeg bare vil (eller må) til å skrive i en ren tekst-miljø. Lett reflowing av tekst er viktig. (Overrasket om dette ikke er bygget i, faktisk.)

👉 Få Rewrap Extension

Anthony Chu – Git-Objektiv

På et øyekast, GitLens viser meg kontekstuell informasjon fra Git om linjen med kode og fil-jeg jobber i. Det legger noen nyttige kommandoer for å vise historie og diff, søk forplikter, og bla gjennom lokale og eksterne grener… alt uten å forlate VS Kode.

👉 Få Git Objektiv Extension

Asim Hussain – AsciiDoc

Jeg pleide å skrive med Markdown, vi gjør alle feil. Løsningen min Markdown feil er AsciiDoc, spesielt hvis du skriver mye av kodebiter som jeg gjør. Ut av boksen det lar deg legge til linje tall, kommentere og markere linjer og gir en utrolig mengde tilpasning. Plus, som en bonus, det kan også konvertere blogginnleggene dine til Pdf-filer, rettigheter, Mobis som er perfekt for ebøker.

Når du begynner med AsciiDoc det er vanskelig å gå tilbake til Markdown og denne plugin lar deg forhåndsvise AsciiDoc høyre inne i editoren.

👉 Få AsciiDoctor Extension

Seth Juarez) – VS-Kode Verktøy For AI

Med Visual Studio Kode Verktøy for AI, endelig kan jeg bruke maskiner jeg trenger, men kanskje aldri har tilgang til for å bygge den neste Skynet — alle i komfort av mine favoritt lett editor. Vi lever i en fantastisk tid, venner…

👉 Få VS Kode Verktøy For AI Extension

Alena Hall – Ionide

Ionide er en fantastisk Visual Studio Kode extension for cross-platform F# utvikling. Det er åpen kildekode, og det ble opprettet av F# Samfunnet. Jeg bruker den hver dag på flere maskiner jeg har. Det går perfekt på både Mac-og Linux-maskiner. Ionide beleilig integreres med Paket, Prosjekt Stillaset, og du kan eksperimentere bort så mye som du ønsker i F# Interactive!

👉 Få Ionide Extension

Matt Soucoup – VSCodeVim

Det er en gammel vits som går: “Hvordan vet du om en utvikler bruker vim? De vil fortelle deg.” Vel, jeg bruker vim! Men… jeg vil ha mer. Jeg ønsker å fortelle alle jeg bruker vim og jeg ønsker å bruke alle de store funksjonene og utvidelser VS Kode tilbyr. (Jeg mener, se på listen her!) Så det er der VSCodeVim redder dagen for meg. Det setter en fullverdig vim emulator inn i min VS-Kode editor, som lar meg redigere filer super rask ved å skrive inn esoteriske kommandoer som h, 10 k, jeg, og u (massevis av u) og at jeg fortsatt kommer til å bruke alle de fantastiske funksjonene i VS-Koden.

👉 Få VSCodeVim Extension

John Pappa – Docker

Hvis du liker det satt en container på det. Ja, containere er den nyeste mani, men i en konstant utvikling containerization verden, det er fint å ha gode verktøy gjør det enkelt å bruke beholdere. Skriv inn Docker extension for VS-Koden. Den håndterer hele beholderen utvikling og distribusjon lifecycle! Start ved å generere docker filer til prosjektet, lage et bilde, kan du kjøre det, og til og med presse den til en beholder registeret. Hvis du er som meg, liker du å sikre at du fortsatt har full kontroll over koden din og din app, selv når de er inne i containere. Få tilgang til filene, vise logger og debugging kjører beholderen er alle viktige verktøy for utvikling. Denne utvidelsen setter alt dette innen rekkevidde uten å måtte lære docker kommandolinjen!

👉 Få Docker Extension

Suz Hinton – Arduino

Min favoritt extension for VS-Koden er Arduino. Jeg er ganske sikker på at alle som kjenner meg ville ikke bli overrasket over det. Tradisjonelt, i det å utvikle programmer for Arduino-kompatibel micro-controller styrene har blitt gjort i Arduino IDE. Det er en kraftig program som glatter over utarbeidelse og laste opp erfaringer for dusinvis av styrene. Det er imidlertid ikke en fullstendig kode IDE. Det mangler noen av funksjonene som du elsker, som autofullfør, en fil-treet, og finkornet tuning av redaktøren selv.

Den gode nyheten er at Arduino-utvidelsen kan du til slutt utvikle seg fritt for alle dine favoritt micro-controller styrene uten å forlate VS Koden!

Her er noen av mine favoritt ting om utvidelse:

  1. Det er åpen kildekode! Slik rapportering av feil og bidra til forbedringer er en grei erfaring.
  2. Kommandoen Palett integrering er så hendig. Lage og laste opp koden din til en Arduino med en enkel snarvei.
  3. Få tilgang til alle gode verktøy fra Arduino IDE rett i VS-Kode. Ja, at selv betyr styret / bibliotek management og serial monitor!
  4. Stillas splitter nye Arduino-prosjekter er en kommando unna. Ingen flere kopier + lime eldre prosjekt kataloger for å få satt opp.

👉 Få Arduino Extension

Burke Holland – Azure-Funksjoner

Serverless er som Hans — så varmt akkurat nå. Men Serverless bør ikke være en svart boks. Azure Funksjoner utvidelser for VS-Koden setter Serverless rett på innsiden av redaktøren. Jeg elsker den fordi den lar meg opprette nye Serverless prosjekter, nye funksjoner for alle tilgjengelige utløse typer (http, tidsur, blob-lagring, osv.), og viktigst av alt, jeg kan kjøre dem lokalt og debug dem. Ikke at jeg noen gang ville trenge for å feilsøke. Min kode er alltid perfekt.

👉 Få Azure Funksjoner Extension