VS-Kod tillägg för kräsna utvecklare palett

0
77

Jag är en VS-Kod förlängning snobb. Jag gillar att jaga de mest obskyra tillägg för VS-Koden — de som ingen vet om — och imponera på folk på fester med mina kunskaper i fint åldern och mindre kända VS Kod kapacitet… sedan titta på när de ser sig omkring desperat för någon annan att prata med. Det är som i “Sidled” av VS-Kod.

I min oändliga jakten på den perfekta VS Kod setup, jag kom ut till mina kollegor här på Azure team och bad dem att dela med sig av sina favorit förlängning i sina egna ord. Så klart din pall och andas in de aromatiska smakerna av produktivitet; jag är din VS Kod Förlängning Sommelier.

Christina Warren – Inställningar Synkronisera

Jag kan inte leva utan det här tillägget. Om du använder flera datorer (särskilt på flera plattformar, där en sym-kopplade Dropbox-mappen inte riktigt fungerar), detta tillägg är för dig. Det synkroniserar dina tillägg, inställningsfil, keybinding fil, starta filen, utdrag mapp, förlängning inställningar, och arbetsytor mapp. Detta innebär att när du loggar in på en ny maskin, kan du snabbt komma tillbaka till arbetet med dina egna inställningar och arbetsflöde verktyg på bara några minuter.

👉 Få Inställningar SyncExtension

Shayne Boyer – Klistra in JSON som Kod

Att konsumera en slutpunkt som producerar JSON är som andning, men ingen vill strypa på sidan veva av ett objekt genom att titta tillbaka och tillbaka mellan JSON-och målspråket. Detta är en lång älskade funktion i Visual Studio .NET-utvecklare, men nu kan du också kopiera JSON och klistra in klassen i editorn som ditt mål-språk och spara massor av tid. Stöder för närvarande C#, Gå, C++, Java, Maskin, Swift, Alm, och JSON Schema.

👉 Få Klistra in JSON som Kod Förlängning

Jeremy Likness – Stava Rätt

Jag tycker själv att författa blogginlägg, artiklar och dokumentation nästan varje dag. Efter allomfattande kraften i Wiki (det är, trots allt, är vad som används för att driva våra egna https://docs.com), jag började skriva mitt innehåll i Visual Studio-Kod. Den har en inbyggd i preview-fönstret så jag kan redigera Wiki källa och se återges resultat sida-vid-sida. Så mycket som jag har skrivit under åren, behärska konsten att stavning fortfarande gäckar mig. Kanske är det för att jag är lat, och denna utvidgning hjälper inte alls. Med Stava Rätt, jag får återförenas med min samma favorit röda snirkliga linjer som jag träffade först i Ordet. Det gör ett bra jobb med att fånga stavfel i realtid, så lyser mina misstag med en praktisk lampa med alternativa förslag att ge mig ett enda klick korrigeringar. Det gör det möjligt för mig att vara mycket produktiv och ser ut som jag vet vad jag gör. Jag rekommenderar detta för alla som använder Koden för att skriva.

👉 Få Stava Rätt Förlängning

Aron Wislang – Gå

Jag bor i VS-Kod och använda den till allt från kod och innehåll till dess integrerad terminal. Detta tillägg gör det möjligt för första-klass-stöd för IntelliSense, testning, refactoring och mer, vilket gör Koden den bästa platsen för mig att skriva att Gå. Och det visar sig att jag inte är den enda som tänker så; det hjälpte till att göra Kod av de mest populära redaktör bland Gopher, strax före vim-go, så Go 2017 Undersökning!

👉 Få Gå Förlängning

Cecil Phillip – C# Extensions

Denna utvidgning var skapad av en av våra medlemmar, och det är ett bra komplement till den officiella C# förlängning från Microsoft. Den “Nya Klassen|Interface” – åtgärder som gör det enkelt att lägga till nya typer av, och tar del av besvär med att fixa namnrymder. Det kommer också med ett par intressanta refactorings som “Initiera fält från konstruktörer,” som jag använder ganska ofta. När jag undervisar i en C# – naturligtvis, jag har alltid mina elever som använder Visual Studio Kod installera detta tillägg.

👉 Få C# Förlängning

Brian Clark – VS Live Aktie

Parprogrammering blev bara bättre sätt. Borta är de dagar där jag behöver för att ställa in skärmen utbyte för att granska kod med medarbetare. Stället jag skjuta upp ett live aktie session, anmoda den andra parten att vi alla kan visa och redigera kod direkt från våra redaktörer. Jag har använt det i situationer där jag granskar någon annans C# – kod på min maskin när den körs på maskinen! Att jag inte har något installerat på min Mac för C# men jag skulle kunna felsöka sin kod!

👉 Få VS Live Aktie Förlängning

David Smith – Rewrap

Jag skriver en hel del text, och ibland är jag bara vill ha (eller behöver) för att skriva i klartext miljö. Lätt reflowing av text är viktigt. (Förvånad detta är inte inbyggd, faktiskt.)

👉 Få Rewrap Förlängning

Anthony Chu – Git-Objektiv

Vid en första anblick, GitLens visar mig kontextuell information från Git om raden av kod och den fil som jag arbetar i. Det lägger till några användbara kommandon för att visa historia och diffar, sök begår, och bläddra bland lokala och avlägsna grenar… allt utan att lämna VS-Kod.

👉 Få Git Objektiv Förlängning

Asim Hussain – AsciiDoc

Jag brukade skriva med Wiki, vi gör alla misstag. Lösningen till mina Wiki misstag är AsciiDoc, särskilt om du skriver en hel del kod utdrag som jag gör. Ur lådan det låter dig lägga till rad nummer, kommentera och markera linjer och ger en otrolig mängd av anpassning. Plus, som en bonus, det kan också konvertera dina blogginlägg till Pdf, epub-filer, Mobis som är perfekt för e-böcker.

När du börjar med AsciiDoc-det är svårt att gå tillbaka till Wiki och detta plugin låter dig förhandsgranska din AsciiDoc-direkt i editorn.

👉 Få AsciiDoctor Förlängning

Seth Juarez) – VS-Kod Verktyg För AI

Med Visual Studio Kod Verktyg för AI, jag kan äntligen använda maskiner jag behöver, men aldrig kan ha tillgång till för att kunna bygga nästa Skynet — alla i bekvämligheten av mina favorit lätt redaktör. Vi bor i fantastisk gånger, vänner…

👉 Få VS Kod Verktyg För AI Förlängning

Alena Hall – Ionide

Ionide är en fantastisk Visual Studio Kod tillägg för cross-plattform F# – utveckling. Det är open-source och det var skapad av den F# Gemenskapen. Jag använder den varje dag på flera maskiner jag har. Det går helt perfekt på både min Mac och Linux-maskiner. Ionide praktiskt integrerar med Paket, Projekt Byggnadsställning, och du kan experimentera bort så mycket du vill i F# Interaktiv!

👉 Få Ionide Förlängning

Matt Soucoup – VSCodeVim

Det finns ett gammalt skämt som går: “Hur vet du om en utvecklare använder vim? De kommer att berätta för dig.” Tja, jag använder vim! Men… jag vill ha mer. Jag vill berätta för alla jag använda vim och jag vill använda alla de fantastiska funktioner och tillägg som VS-Kod erbjuder. (Jag menar, titta på listan här!) Så det är där VSCodeVim räddar dagen för mig. Det sätter en fullfjädrad vim-emulator till min VS-Kod redaktör, låter mig redigera filer super snabbt genom att skriva esoteriska kommandon som h, 10 k, i, u (massor av u) och jag får fortfarande att använda alla de fantastiska funktioner av VS-Kod.

👉 Få VSCodeVim Förlängning

John Papa – Docker

Om du vill lägga den i en container på det. Ja, behållare är den senaste flugan, men i en ständigt föränderlig containerization världen, det är skönt att ha bra verktyg gör det enkelt att använda behållare. Ange Docker förlängning för VS-Kod. Det hanterar hela behållaren utveckling och spridning lifecycle! Börja med att generera docker filer till ditt projekt, att skapa en bild, kör det och trycka det till en behållare registret. Om du är som mig, vill du se till att du fortfarande har full kontroll över din kod och ditt program, även när de är inne i behållare. Komma åt filer, visa loggar, och felsökning körs behållaren är alla viktiga verktyg för utveckling. Detta tillägg lägger allt detta inom räckhåll utan att behöva lära sig docker kommandoraden!

👉 Få Docker Förlängning

Suz Hinton – Arduino

Min favorit förlängning för VS-Kod är Arduino. Jag är ganska säker på att alla som känner mig skulle inte bli förvånad om det. Traditionellt, utveckla program för Arduino-kompatibel micro-controller styrelser har gjort på Arduino IDE. Det är ett kraftfullt program som slätar över samlingar och överföra erfarenheter för massor av brädor. Det är dock inte en fullständig kod IDE. Det saknas en del av de funktioner som du älskar, som komplettera automatiskt en fil med träd, och finkornig inställning av editor själv.

Den goda nyheten är att Arduino-tillägget kan du slutligen utvecklas fritt för alla dina favorit micro-controller styrelser utan att lämna VS Kod!

Här är några av mina favorit saker om förlängningen:

  1. Det är öppen källkod! Så rapportering av fel och bidra till förbättringar är en enkel och rättfram erfarenhet.
  2. Kommandot Palett integration är så praktiskt. Kompilera och ladda upp din kod till en Arduino med en enkel genväg.
  3. Tillgång till alla bra verktyg från Arduino IDE mitt i VS-Kod. Ja, som även innebär att styrelsen / bibliotekssystem och den seriella skärm!
  4. Byggnadsställningar helt nya Arduino projekt är ett kommando bort. Ingen mer kopiera + klistra in äldre projekt kataloger för att få ställa upp.

👉 Få Arduino Förlängning

Burke Holland – Azure-Funktioner

Serverlösa är som att Hansel — så hett just nu. Men Serverlösa borde inte vara en svart låda. Azure Funktioner tillägg för VS-Kod sätter Serverlösa direkt i editorn. Jag älskar det eftersom det låter mig skapa nya Serverlösa projekt, nya funktioner för alla tillgängliga utlösa typer (http, timer, blob storage, etc.), och viktigast av allt, att jag kan köra dem lokalt och felsöka dem. Inte för att jag någonsin skulle behöva för att felsöka. Min kod är alltid perfekt.

👉 Få Azure Funktioner Förlängning