VS-Code extensies voor de veeleisende ontwikkelaar palet

0
65

Ik ben een VS-Code uitbreiding snob. Ik wil op jacht naar de meest obscure extensies voor VS-Code — degene die niemand van weet — en maak indruk op de mensen op feestjes met mijn kennis van fijn jaar oud en weinig bekende VS Code mogelijkheden… dan kijken als ze rond te kijken wanhopig naar iemand anders om mee te praten. Het is net als de “Opzij” van de VS-Code.

In mijn eindeloze achtervolging van de perfecte VS Code setup, ik stak mijn collega ‘ s hier op de Azuurblauwe team en vroeg hen om hun favoriete extensie in hun eigen woorden. Dus duidelijk uw pallet en ademen in de geurige aroma ‘ s van de productiviteit; ik ben uw VS-Code Uitbreiding Sommelier.

Christina Warren – Instellingen Synchroniseren

Ik kan niet leven zonder deze extensie. Als u gebruik maakt van meerdere machines (vooral op meerdere platforms, waar een sym-linked Dropbox-map zal niet echt werken), deze uitbreiding is voor u. Het synchroniseert uw extensies, instellingen bestand, toetsen combinatie bestand, start-bestand, fragmenten map extensie-instellingen en werkruimten map. Dit houdt in dat wanneer u zich aanmeldt bij een nieuwe machine, kunt u snel weer aan het werk met uw eigen instellingen en workflow-tools in slechts een paar minuten.

👉 Krijgen Instellingen SyncExtension

Shayne Boyer – Plakken JSON Code

Het consumeren van een eindpunt dat produceert JSON is als ademhalen, maar niemand wil te stikken in de hand starten van een object door terug te kijken en weer tussen de JSON-en de doeltaal. Dit is een lang hield de functie in Visual Studio .NETTO-ontwikkelaars, maar nu kunt u ook een kopie van de JSON en plak die klasse in de editor als de doeltaal en bespaar een hoop tijd. Momenteel ondersteunt C#, Go, C++, Java, TypeScript, Swift, Iep, en JSON Schema.

👉 Krijgen Plakken JSON Code Verlenging

Jeremy Likness – Spreuk

Ik vind mezelf het ontwerpen van een blog, artikelen en documentatie, bijna elke dag. Na het omarmen van de kracht van Markdown (het is immers, wat wordt gebruikt om onze eigen https://docs.com), ik begon met het schrijven van mijn inhoud in Visual Studio Code. Het heeft een ingebouwde preview-venster, dus ik kan het bewerken van de Markdown bron en zie het eindresultaat side-by-side. Zo veel als ik heb geschreven over het jaar, het beheersen van de kunst van de spelling nog steeds ontgaat me. Misschien komt het omdat ik ben lui, en deze verlenging niet helpen op alle. Met Spreuk, krijg ik te herenigen met mijn zelfde favoriete rode golvende lijnen die ik voor het eerst ontmoet in Word. Het doet een groot werk van het vangen van spelfouten in real-time, dan brandt mijn fouten met een handige lamp met alternatieve suggesties die mij met één klik correcties. Het stelt mij in staat om zeer productief en kijken als ik weet wat ik aan het doen ben. Ik beveel dit voor iedereen die gebruik maakt van de Code te schrijven.

👉 Krijgen Spreuk Uitbreiding

Aaron Wislang – Go

Ik woon in de VS-Code en gebruik hem voor alles uit de code en de inhoud van de ingebouwde terminal. Deze extensie maakt het mogelijk eersteklas ondersteuning voor IntelliSense, testen, refactoring en meer, waardoor de Code de beste plek voor mij om te Gaan schrijven. En het blijkt dat ik ben niet de enige die er zo over denkt; het hielp om de Code van de meest populaire editor onder Gophers, net voor vim-go, Go 2017 Enquête!

👉 Slag Te Gaan Uitbreiding

Cecil Phillip – C# – Extensies

Deze uitbreiding werd gemaakt door één van onze leden van de gemeenschap, en het is een uitstekende aanvulling op de officiële C# extensie van Microsoft. De “Nieuwe Klasse|Interface” acties maken het eenvoudig toevoegen van nieuwe soorten, en neemt een aantal van de rompslomp van het opknappen van de ruimten. Het komt ook met een paar interessante refactorings als “Initialiseren van de velden van constructeurs,” die gebruik ik vrij vaak. Wanneer leer ik een C# cursus, ik heb altijd mijn studenten dat met behulp van Visual Studio Code installeren van deze extensie.

👉 Voor C# Verlenging

Brian Clark – VS Live Delen

Pair programming net manier beter. Voorbij zijn de dagen waar ik moet instellen om het scherm te delen aan de review-code met je collega ‘ s. In plaats daarvan ben ik brand een live-share sessie, het uitnodigen van de andere partij en kunnen we alles bekijken en bewerken code direct van onze redactie. Ik heb het gebruikt in situaties waar ik een review van iemand anders C# – code op mijn machine niet terwijl deze wordt uitgevoerd op HUN machine! Ik had niets geïnstalleerd op mijn Mac voor C# en toch kon ik hun code debuggen!

👉 Krijgen VS Live Delen Verlenging

David Smith – Rewrap

Ik schrijf veel tekst, en soms heb ik gewoon wilt (of moet) te schrijven in een tekst-omgeving. Makkelijk uitlijnen van tekst is van essentieel belang. (Verbaasd dit is niet ingebouwd, in feite.)

👉 Krijgen Rewrap Uitbreiding

Anthony Chu – Git Lens

In een oogopslag, GitLens toont me contextuele informatie uit Git over de lijn van de code en de bestanden die ik aan het werk ben. Het voegt een aantal nuttige commando ‘ s om de geschiedenis te bekijken en vergelijkingen zoeken pleegt, en bladeren in lokale en externe vestigingen… allemaal zonder het verlaten van VS-Code.

👉 Krijgen Git Lens Uitbreiding

Asim Hussain – AsciiDoc

Ik gebruikte om te schrijven met Markdown, we maken allemaal fouten. De oplossing voor mijn Markdown fout is AsciiDoc, vooral als je veel schrijven van code snippets zoals ik doe. Uit de doos kun je de toevoegen regel nummers, aantekeningen en markeer lijnen en biedt een ongelooflijke hoeveelheid maatwerk. Plus als bonus, het kan ook converteren van uw blog posts in Pdf-bestanden, epub-bestanden, Mobis, die is perfect voor ebooks.

Als je eenmaal begint met AsciiDoc-het is moeilijk om terug te gaan naar Markdown en deze plugin kunt u een voorbeeld van uw AsciiDoc rechts in de editor.

👉 Krijgen AsciiDoctor Uitbreiding

Seth Juarez) – VS-Code Tools Voor AI

Met Visual Studio Code Tools voor AI, ik kan eindelijk gebruik maken van machines die ik nodig hebben, maar misschien nog nooit van hebben toegang tot de in de opdracht tot de bouw van de volgende Skynet — alle binnen het comfort van mijn favoriete lichtgewicht editor. We leven in geweldige tijden, vrienden…

👉 Krijgen VS Code Tools Voor AI Uitbreiding

Alena Hall – Ionide

Ionide is een geweldige Visual Studio Code extension voor cross-platform F# ontwikkeling. Het is open-source en het is gemaakt door de Fis Gemeenschap. Ik gebruik het elke dag op meerdere machines die ik heb. Het draait perfect op mijn Mac en Linux machines. Ionide gemakkelijk integreert met Paket, Project Steiger, en u kunt experimenteren afstand zo veel als je wilt in F# Interactief!

👉 Krijgen Ionide Uitbreiding

Matt Soucoup – VSCodeVim

Er is een oude grap dat gaat: “Hoe weet je dat als een ontwikkelaar maakt gebruik van vim? Zij zal het u vertellen.” Nou, ik gebruik vim! Maar… ik wil meer. Ik vertel het iedereen die ik gebruik vim en ik wil gebruik maken van alle functies en uitbreidingen die VS-Code biedt. (Ik bedoel, kijk naar de lijst hier!) Dat is dus waar VSCodeVim slaat op de dag voor mij. Het brengt een full-featured vim-emulator in mijn VS-Code-editor, om me te laten bewerken van bestanden super snel door het typen van esoterische commando ‘ s als h, 10 k, i en u (heel veel van u) en ik krijg nog steeds gebruik maken van alle geweldige functies van de VS-Code.

👉 Krijgen VSCodeVim Uitbreiding

John Papa – Docker

Als je het plaatsen van een container op. Ja, containers zijn de nieuwste rage, maar in een voortdurend evoluerende containervervoer wereld, het is leuk om te hebben een geweldig gereedschap maken het eenvoudig te gebruiken containers. Voer het Koppelvenster extension voor VS-Code. Het zorgt voor de complete container ontwikkeling en implementatie lifecycle! Beginnen met het genereren van docker bestanden naar uw project, het maken van een beeld, uit te voeren en zelfs het duwen om een container register. Als je net als ik, je wilt ervoor zorgen dat u nog steeds de volledige controle over de code en de app, zelfs als ze zijn aan de binnenkant van de containers. De toegang tot de bestanden, het tonen logs, en het debuggen van de lopende container zijn alle essentiële tools voor ontwikkeling. Deze uitbreiding brengt dit alles binnen uw bereik, zonder om te leren in het koppelvenster commando-regel!

👉 Krijgen Docker Uitbreiding

Suz Hinton – Arduino

Mijn favoriete extensie voor VS-Code is Arduino. Ik ben er vrij zeker van dat iedereen die mij kent zou niet verbaasd over. Traditioneel, het ontwikkelen van programma ‘ s voor Arduino-compatibele micro-controller boards heeft gedaan in de Arduino IDE. Het is een krachtig programma die verandert over de samenstelling en het uploaden van ervaringen voor tientallen platen. Het is echter niet een volledige code IDE. Het is mist een aantal van de functies die u liefde, zoals het automatisch aanvullen van een bestand boom, en fijnmazige afstemming van de editor zelf.

Het goede nieuws is dat de Arduino-extensie kunt u eindelijk vrij ontwikkelen voor al uw favoriete micro-controller boards, zonder het verlaten van VS-Code!

Hier zijn enkele van mijn favoriete dingen over het toestel:

  1. Het is open source! Dus het melden van fouten en het bijdragen verbeteringen is een duidelijke manier van werken.
  2. De Opdracht Palet integratie is zo handig. Compileren en uploaden van uw code op een Arduino met een simpele snelkoppeling.
  3. Toegang tot alle van de grote instrumenten van de Arduino IDE-rechts in de VS-Code. Ja, dat het ook betekent board / bibliotheek management en de serial monitor!
  4. Steigers nieuwe projecten Arduino is een opdracht weg. Niet meer kopiëren + plakken oudere project van de mappen om de set-up.

👉 Krijgen Arduino Uitbreiding

Burke Holland – Azure-Functies

Serverloze is als Hans — zo hot op dit moment. Maar Serverloze mag niet worden een black box. De Azuurblauwe Functies extensies voor VS-Code zet Serverloze in de editor. Ik vind het geweldig, want het geeft mij het creëren van nieuwe Serverloze projecten, nieuwe functies voor alle beschikbare trigger types (http, timer, blob storage, etc.), en nog belangrijker, ik kan ze ter plaatse, en debug. Niet dat ik dat ooit zou moeten opsporen. Mijn code is altijd perfect.

👉 Krijgen Azure Functies Verlenging