Tilfeldig Dag i Livet til en Utvikler

0
56

I går, jeg begynte å gå gjennom e-posten min så snart jeg fikk til å fungere. Jeg har alltid starte dagen min med e-post. Jeg kinda som e-post. Jeg leste noen interessante ting å holde tritt med industrien. Jeg tilbyr med noen virksomhet ting. Jeg håndtak med noen personlige ting. Jeg kan lage et notat av de mest viktige ting som skjer.

Da fortsatte jeg å jobbe!

Jeg fikset en bug som ble påvirker Firefox utelukkende. Denne koden ville sette noen av elementene i en rad med flexbox, la dem bryte, så så på alle av dem for å se hvilke som pakket, og hvilke som ikke gjorde det. Så satt de som pakket inn i en overflow-menyen. Syntes enkel nok. Men noen av elementene som var i fet tekst, og noen ble det ikke. De som ikke var fet var liksom skjøvet ned 1.5 px i Firefox (men ikke i noen annen nettleser jeg så på). Koden sjekket for å se om de øverste posisjon var noe høyere enn 0 for å undersøke om de er pakket, og dermed feilaktig merket noen elementer som blir pakket inn. Koden måtte løsnes opp for å imøtekomme det.

Jeg twitret noen ting som var spesielt interessant at dag.

Jeg hadde logget en bug for noen dager siden der et par små knappene var ikke utformet eller innrettet hvordan de bør være i en felles sperrende dialogboks. I diagnostisering av problemet, det ser ut som vi hadde en merkelig git fusjonere der noen nyere CSS ble slått sammen i det som var forutsatt noen HTML-det var ikke helt lever ennå.

Jeg bestemte meg for den reneste veien videre var å gjøre de små HTML endre kommende i den nye grenen i en ny fiks gren som kan gå ut raskt. Alternativet var å gå CSS tilbake og min gjetning er at det ville ha forårsaket verre fusjonere konflikter senere, pluss at det var verdt å dra nytte av den nyere, bedre styling nå.

Deretter, fordi det selvfølgelig gjorde, small HTML-endring forårsaket en annen bug. JavaScript-koden som var å se på de knappene kunne ikke finne dem lenger, og jeg klarte ikke å teste det eller, ideelt sett, skrive en test for det. Så, jeg måtte fikse det også, men dessverre bare når en bruker har rapportert det. Gosh, jeg må forbedre våre integrasjonstester for det.

Jeg var i to møter. Den ene var en standard ukentlig catchup møte. Var med en ny person jeg aldri hadde møtt før, og vi var å utforske om det var en interessant måte vi kunne jobbe sammen.

Jeg fikset en bug med noen dårlige bakenforliggende logikk (som jeg hadde skrevet meg selv, selvfølgelig). Jeg ønsket å vise informasjon til brukeren basert på, tenkte jeg, hvis de var i en gruppe eller ikke. Jeg fikk det logic rett, men det viser seg at meldinger var avhengig av at laget blir aktiv (dvs. ikke er utløpt på noen måte), så jeg måtte oppdatere logikk å gjøre rede for det. Mitt team medlem hjulpet meg til å tenke gjennom det fordi jeg ikke forstå hvordan fakturering og aktive abonnementer var bundet til brukeren godt nok.

Jeg fikset en bug der en UI element var å vise en sterk advarsel staten, men det var ingen måte å finne ut hva problemet var. Det var en stor rød boks med et utropstegn i det. Det hadde en svevende tilstand. Men å klikke det gjorde ingenting.

Det viser seg at det bare var et problem med event-delegasjonen. Det ble lagt til side etter at du klikker handlere forsøkt å binde to elementer som det. Jeg fikset det ved å re-bindende dem klikk behandlere etter at feilen er UI ble lagt. Det føles ikke bra. En bedre fikse kanskje har vært å oppdatere arrangementet delegasjon til å bli mer effektive om denne saken. Men, jeg har blitt brent av at i det siste, så denne løsningen virket mer robust, selv om mindre elegant og effektiv.

Det fikk meg til å pine for siden å bli portert til å Reagere, hvor en dum event delegasjon bug som ville har aldri vært et problem. Ikke lenge etter, jeg fikset en annen feil der et klikk fører hadde vært bundet til et spenn.class_name, og spennet ble oppdatert for å være en knapp. Det var en semantisk og tilgjengelighet vinne, men brøt handler.

Igjen, noe som skjer bare ikke i å Reagere.

Da jeg skrev dette blogginnlegget, og gikk hjem.