Den Ellevte Fjerde

0
64

Hellige pokker det føles som det siste året har flydd forbi! Trofaste lesere vil huske at den fjerde av juli er CSS-Triks bursdag og vi blogg det hvert år. Vi slått 10 siste året, og nå kan vi ta imot våre første palindromic antall bursdag.

Stor takk

Først, som alltid, takk for at du er en del av CSS-Triks. Men du ende opp her, håper vi at vi er nyttig for deg, vet at vi alltid prøver å være enda mer nyttig for deg, og vet at du gjøre nettstedet mulig.

Kan vi stille deg noen spørsmål?

Hele poenget med denne undersøkelsen er å forstå deg bedre og bruke denne forståelsen til å foreta valg som tjene deg bedre. Det er det! Det er super nyttig for oss, og er helt anonym.

Ta CSS-Triks leserundersøkelse

Et nytt design kommer

Hater å være en ertende, så det er ingenting å vise deg ennå, og ingen tidslinjen for å dele, men jeg antar at dette bør være av liten overraskelse til deg som vi har aldri vært sjenert for en bit av en redesign rundt her. Dette vil være versjon 17, tro det eller ikke. Jeg nevner det i en del på grunn av ovenfor. Vi spør du spørsmål fordi du kan hjelpe med å informere hvordan utformingen tar form.

Hva er nytt i denne siste året?

Hva skiller seg ut for meg, er at i det siste året vi har investert mye mer i CSS-Triks (bokstavelig talt økonomisk) enn noen gang før. Hva det betyr for deg er at vi har brakt deg veien i flere artikler fra flere forfattere enn vi noen gang har hatt før. Pluss ting som er høyere budsjett og lenger-skjema for oss, som vår nye Gutenberg Guide.

Vi håper resultatet av at investeringen er at det gjør CSS-Triks både en mer interessant område å abonnere på og lese regelmessig, og legger mer refererende innhold i årene som kommer. Artikler kan komme over banen i dag som er bare bestått av interesse, men bli mer verdifull senere bør det emnet bli en del av et mer aktivt prosjekt for deg.

Det betyr også en mer integrert ansatte her. Vi har alltid hatt en liten stab av deltid forfattere og samarbeidspartnere, som den ærverdige Sarah Drasner, som har ført til store ting som en hel guide til å Lære Vue og fascinerende innsikt liker hvordan hun skapte en VS-Kode tema.

Nå, spesielt, vi har Geoff Graham som bly, redaktør å holde nettstedet rullende pent. Jeg har fått til å se Geoff virkelig gå inn i redaktør-rollen og bli en veldig sterk redaktør i hver vei, noe som er ekstra utfordrende på et nettsted som dette hvor det jobben er ikke bare staving, grammatikk, lesbarhet, formatering og alt det der, men også veldig teknisk. Mellom Geoff og jeg, vi håper vi får en høy grad av redaksjonell kvalitet til alle våre tekniske stillinger.

Vi har også Robin Rendle som produserer nyhetsbrevet hver uke, å bringe sin egen stemme som gir en annen måte å lese CSS-Triks med innhold som er unikt for det. Robin holder et øye på vår industri ganske godt, dele gode forbindelser og produsere sin egen typografi-fokusert nyhetsbrev.

Verden av teknisk skriving har eksplodert.

Jeg tror ikke jeg forestille seg det, det er rett og slett langt mer teknisk blogging skjer nå enn det noensinne har vært. Min gjetning er at det er flere utviklere enn det noensinne har vært. Verdensøkonomien er mer og mer teknologi-fokusert, så det er massiv jobb muligheter i tech, og utdanning har dukket opp for å hjelpe folk med å få disse jobbene. Så verden har langt mer utdanning utviklere å leve og å elske denne verden, og å skrive om det de vet, og gjøre et navn for seg selv underveis.

Alle de klassiske publikasjoner er fortsatt rundt som jeg umiddelbart tenker på i denne sjangeren, som En Liste fra Hverandre, Smashing Magazine, SitePoint, og Envato er blogger.

Men nå har vi Medium som er lastet med teknisk skriving. Bare se på JavaScript emnet, eller store publikasjoner på Medium som freeCodeCamp, UX-Planet, og Hacker Middag. freeCodeCamp alene er publisering som 5 artikler i dag!

Hvordan om DEV Samfunnet, som, som Medium, har blitt en bikube av teknisk skriving er åpen for alle. Det er utrolig produktive forfattere som Flavio Takler som utgir stor guider og referanse innlegg bokstavelig talt hver dag.

Det er veldig sikkert en god ting for vår bransje. Men siden vi prøver å være en virksomhet i denne atmosfæren, det betyr at vi må virkelig holde på spillet vårt her og sørge for at vi gjør det beste vi kan.

Data

Jeg postet denne samme graf siste året, nå oppdatert for dette året:

Jeg liker det på grunn av hvordan zoomet ut at det er. Det er hele historien CSS-Triks trafikk i sidevisninger. Kanskje vi er ikke vokser så fort som bransjen er, men vi vokser. Som topp i Mai 2018 er kult å se: det er mest trafikk i en enkelt måned i vår historie. Det er nesten en dum ting, så det er mye mer meningsfullt å vite hvordan kraftfull og du blir og hvor folk føler om deg, men hei, grunnleggende analytics er hva vi fikk på en bred skala.

Hva en vill året av livet.

Personlig notat! Siste året i juli fikk jeg gift. Da vi solgte huset vårt i Milwaukee, Wisconsin og flyttet til Bend, Oregon, hvor vi leier et hus. Vi fikk en helt ny virksomhet kontor i Svingen. Så vi hadde en baby (Ruby!). Så vi kjøpte en ny bil, slik at vi måtte ha et fjell-verdig 4-hjulet stasjonen bil som er super trygg. Nå er vi ute etter å lukke på et nytt hus i Svingen. Så langt som en 12-måneders periode går, dette har vært den travleste av mitt liv, ikke factoring i noe virksomhet i slekt i det hele tatt, som hadde sin egen berg-og dalbaner.

På Todd Lake i Bend, Oregon

Det har vært en fantastisk reise, men ikke uten betydelig stress. Jeg lever i en helt ny verden av formål og bekymring. Hi.

Snakker av bedrifter…

Dave Rupert og jeg er lastebiltransport godt overens siste episode 300 nå på ShopTalk Vis. Ideene kommer enkelt og samtalen er like morsomt og opplysende som den gang var. Jeg anser Dave en mentor, som hans brede erfaring er i stadig vekst og med det, hans perspektiv. Jeg er likevel ganske overbevist om at podcaster er i de tidlige dagene av populariteten, så det føles godt å være fortsatt på at toget. Gosh jeg skulle ønske vi kunne få tid til å virkelig redesign at nettstedet ditt selv. Den nåværende er noe jeg ganske slo sammen etter at vi gjorde dette store, runde rydde opp data på baksiden slutten. Nå har vi gode data å jobbe med, men min halt design. En dag!

Det meste av tiden min men selvfølgelig er på CodePen. Vi har store ideer for hva CodePen kan bli, og er alltid streve for å få det som vi har en tendens til nydelig sted som CodePen allerede er. Vi har funksjoner av alle slag, fra store til små, kommer din vei. Det går neppe en dag uten at vi shipping noen form for forbedring å CodePen.

CodePen har en podcast også, ya vet!

Se Penn Elenium fyrverkeri av JK (@funxer) på CodePen.

Sponsorer

Jeg vil gjerne gi en bonus high five til alle sponsorer som har sjenerøst støttet av nettstedet. Vi vet egentlig ikke selge noe i det øyeblikket her på CSS-Triks, så sponsorer helt gjøre nettstedet mulig. Jeg har lenge vært en fan av denne modellen. Bedrifter kan bygge på de beste produktene og tjenestene de kan (snarere enn å bygge et publikum), og publikasjoner som oss kan fokusere på et publikum. Da vi handle! Selskaper støtte oss, kan vi fortelle deg om disse selskapene. Selskaper som er i overensstemmelse med våre verdier, selvfølgelig.

Media Temple har vært vår lang tid sponsor og web-host. Du har kanskje lagt merke til Jetpack sponsing rundt her nylig, som er ganske definitivt min favoritt WordPress plugin. Disse selskapene driver denne siden!

Og en varm velkomst til andre nykommere som Netlify, HelloSign, Pusher, og En Hendelse fra Hverandre.

Hvis din bedrift er interessert, her er mer informasjon. Vi kan bygge tilpassede pakker for å møte dine behov.

Hva kan vi gjøre for deg?

Vi har undersøkelsen som jeg har nevnt, men jeg mener mer direkte. Føl deg fri til å kommentere nedenfor eller kontakt oss direkte.

Hvis dine ønsker er vår kommando, hva ville du ha oss til å gjøre? Er det noe du vil bidra til læring? En referanse guide du ønsker eksistert? En ressurs du ønsker å bli delt? Vi er i bransjen for å gjøre disse tingene skje den beste vi kan for deg.

Igjen, takk

Om du noen gang opplevd dette eller ikke, jeg liker å skrive det. Takk for all din støtte. Her er et til et annet år!