Den Elfte Fjärde

0
57

Heliga fan det känns som att det senaste året har flugit förbi! Trogna läsare kommer ihåg att den fjärde juli är CSS-Tricks födelsedag och vi blogg det varje år. Vi fyllde 10 förra året, och nu välkomnar vi vår första palindromic antalet födelsedag.

Stort tack

Först, som alltid, tack för att du är en del av CSS-Tricks. Men du hamna här, hoppas vi att vi är till nytta för dig, vet att vi alltid försöker vara ännu mer användbart för dig, och vet att du gör området som möjligt.

Kan vi ställa några frågor?

Hela poängen med denna undersökning är att förstå dig bättre och använda denna förståelse för att göra val för att kunna betjäna dig bättre. Det är det! Det är super bra för oss och helt anonym.

Ta CSS-Tricks läsarundersökning

En ny design är på väg

Hatar att vara en retas, så det är inget att visa dig ännu och ingen tidslinje för att dela, men jag antar att detta borde vara av liten överraskning till dig när vi har aldrig varit blyg för lite av en redesign runt här. Detta kommer att vara version 17, tro det eller ej. Jag nämner det delvis på grund av ovanstående. Vi ställer frågor till dig eftersom du kan hjälpa till att informera hur designen tar form.

Vad är nytt i denna senaste året?

Det som sticker ut för mig är att under det senaste året har vi investerat mer i CSS-Tricks (bokstavligen ekonomiskt) än någonsin tidigare. Vad det innebär för dig är att vi har fört du fler artiklar från fler författare än vi någonsin har haft tidigare. Plus saker som är högre budget och längre-form för oss, som vår nya Gutenberg Guide.

Vi hoppas att resultatet av denna investering är att det gör CSS-Tricks både en mer intressant plats att prenumerera på och läsa regelbundet, och lägger mer referentiella innehåll för många år framöver. Artiklar som kan komma i din väg idag som bara passerar intresse, men blir mer värdefulla senare bör som ämne bli en del av en mer aktiv projekt för dig.

Det innebär också en mer integrerad personal här. Vi har alltid haft en liten personal på deltid författare och medarbetare, som den ärevördiga Sarah Drasner, som har fört dig stora saker som en hel guide till Lärande Vue och fascinerande insikter som hur hon skapade en VS-Kod tema.

Nu, framför allt, vi har Geoff Graham som leder redaktör att hålla sajten rullande fint. Jag har kommit för att titta på Geoff verkligen ett steg i editorn roll och blivit en mycket stark editor på alla sätt, som är extra utmanande på en webbplats som denna där att jobb är inte bara stavning, grammatik, läsbarhet, formatering och allt det där, men också mycket tekniska. Mellan Geoff och jag, vi hoppas att vi tar med en hög redaktionell kvalitet till alla våra tekniska tjänster.

Vi har även Robin Rendle som producerar nyhetsbrev varje vecka, föra sin egen röst för att ge ett annat sätt att läsa CSS-Tricks med innehåll som är unika för det. Robin håller ett öga på vår bransch ganska bra, dela med bra länkar och producerar sin egen typografi-fokuserad nyhetsbrev.

Tekniska skriva har exploderat.

Jag tror inte att jag föreställer mig det, det är helt enkelt mycket mer tekniska blogga händer nu än det någonsin har varit. Min gissning är att eftersom det finns fler utvecklare än det någonsin har varit. Världsekonomin är mer och mer teknik och fokuserad, så det finns stora möjligheter till arbete i teknisk, och utbildning har vuxit upp för att hjälpa människor att få dessa jobb. Så har världen långt mer utbildade utvecklare att leva och älska här i världen, att skriva om vad de vet, och göra ett namn för sig själva längs vägen.

Alla de klassiska publikationer är fortfarande runt som jag omedelbart att tänka på i denna genre, som A List Apart, Smashing Magazine, SitePoint, och Envato bloggar.

Men nu har vi Medium som är laddad med tekniskt skrivande. Titta bara på JavaScript ämne, eller stora publikationer om Medium som freeCodeCamp, UX Planet, och Hacker Kl. freeCodeCamp ensam är publishing som 5 artiklar per dag!

Hur DEV Gemenskapen, som, som Medium, har blivit en bikupa av teknisk skrift öppen för alla. Det där är oerhört produktiv författare som Flavio Klarar den som publicerar bra guider och hänvisning inlägg bokstavligen varje dag.

Det är mycket bra för vår industri. Men eftersom vi försöker att vara ett företag i denna atmosfär, det betyder att vi behöver verkligen bo på vårt spel här och se till att vi gör det bästa vi kan.

Data

Jag har postat denna samma graph förra året, uppdateras nu för detta år:

Jag gillar det på grund av hur du har zoomat ut ur den. Det är hela historien i CSS-Tricks trafik sidvisningar. Kanske är vi inte växer lika snabbt som de facto är, men vi växer. Att toppen i Maj 2018 är coolt att se: det är mest trafik på en enda månad i vår historia. Det är nästan en dum siffra i statistiken, som det är mycket mer meningsfullt att veta hur effektfulla du är och hur människor tycker om dig, men hey, grundläggande analytics är vad vi fick på en bred skala.

Vad en vild år i livet.

Personliga not! Förra året i juli och jag gifte mig. Då vi sålde vårt hus i Milwaukee, Wisconsin och flyttade till Bend, Oregon där vi hyr ett hus. Vi fick ett helt nytt kontor i Böj. Sedan hade vi en baby (Ruby!). Sedan köpte vi en ny bil så att vi skulle ha en berg-värdig 4-wheel drive bil som super säkert. Nu vi ser att stänga på ett nytt hus i Böj. Så långt som en 12-månaders period går, detta har varit den mest trafikerade i mitt liv, inte factoring i något företag relaterade till alla, som hade sin egen berg-och dalbanor.

På Todd Sjön i Bend, Oregon

Det har varit en underbar resa, men inte utan betydande stress. Jag lever i en helt ny värld av syfte och oro. Hej.

På tal om företag…

Dave Rupert och jag är trucking väl överens senaste avsnitt 300 nu på ShopTalk Visa. Idéer kommer lätt och samtal är lika roligt och lärorikt som det någonsin var. Jag anser Dave en mentor, som hans breda erfarenhet är ständigt växande och med det, hans perspektiv. Jag är fortfarande ganska övertygad om att podcasts är i början av popularitet, så det känns bra att vara kvar på tåget. Gosh jag önskar att vi kunde få tid att verkligen redesign som plats dock. Den nuvarande är något jag kinda slog ihop när vi gjorde den här stora runda för att rensa upp data på baksidan slutet. Nu har vi bra data att arbeta med, men min haltande design. En dag!

Det mesta av min tid även om det naturligtvis är på CodePen. Vi har stora idéer för vad CodePen kan bli och strävar alltid efter att få det så tenderar vi till den vackra plats som CodePen redan är. Vi har funktioner av alla slag, från stora till små, kommer din väg. Knappast en dag går utan att vi skicka ut någon form av förbättring för att CodePen.

CodePen har en podcast också, ya know!

Se Pennan som Drömmarna fyrverkerier av JK (@funxer) på CodePen.

Sponsorer

Jag skulle älska att ge en bonus high five till alla sponsorer som generöst stöd webbplatsen. Vi vet inte riktigt sälja något just nu här på CSS-Tricks, så sponsorer helt göra webbplatsen som möjligt. Jag har länge varit ett fan av denna modell. Företag kan fokusera på att bygga den bästa produkter och tjänster de kan (snarare än att bygga en publik), och publikationer som vi kan fokusera på en målgrupp. Då vi handel! Företag stödja oss, vi kan berätta om dessa företag. Företag som överensstämmer med våra värderingar, naturligtvis.

Media Temple har varit vår länge sponsor och webbhotell. Du kanske har märkt Jetpack sponsring runt här nyligen, vilket är ganska definitivt min favorit WordPress plugin. Dessa företag makt för den här webbplatsen!

Och varmt välkommen till andra nykomlingar som Netlify, HelloSign, Pusher, och En Händelse Isär.

Om ditt företag är intresserad av, här är mer information. Vi kan skapa anpassade paket för att uppfylla dina behov.

Vad kan vi göra för dig?

Vi har den undersökning som jag nämnde, men jag menar mer direkt. Tveka inte att kommentera nedan eller kontakta oss direkt.

Om din önskan var vår kommandot, vad vill du att vi ska göra? Är det något du skulle vilja bidra till lärande? En referens som du vill funnits? En resurs som du vill att delas? Vi är i branschen för att göra dessa saker att hända, och det bästa vi kan för dig.

Återigen, tack

Om du någonsin ser detta eller inte, jag tycker om att skriva det. Tack för allt ert stöd. Här är ytterligare ett år!