De Elfde Vierde

0
49

Heilige ach het voelt net als het afgelopen jaar is omgevlogen! Trouwe lezers zullen zich herinneren dat de vierde van juli is CSS-Tricks verjaardag en we blog elke jaar. We draaiden laatste 10 jaar, en nu zijn we blij met onze eerste palindromic nummer verjaardag.

Grote dank

Ten eerste, zoals altijd, dank u voor dat deel van de CSS-Tricks. Maar je eindigt hier, we hopen dat we nuttig voor u, weet dat we altijd proberen om nog meer handig voor u, en u weet dat u maakt van de site mogelijk maken.

Kunnen wij u enkele vragen stellen?

Het hele punt van dit onderzoek is om u beter te begrijpen en dit begrip gebruiken om keuzes te maken die u beter van dienst zijn. Dat is het! Het is super vriendelijk voor ons en volledig anoniem.

Neem de CSS-Tricks Enquête

Een nieuw design op komst is

Haat het om een tease, als er niets is om u te laten zien en nog geen tijdlijn te delen, maar ik denk dat dit moet worden van kleine verrassing voor je omdat we nooit verlegen voor een beetje een redesign hier in de buurt. Dit zal versie 17, geloof het of niet. Ik noem het voor een deel omdat van boven. We vragen u vragen, omdat u kunnen helpen om te informeren hoe het ontwerp vorm krijgt.

Wat is nieuw in dit afgelopen jaar?

Wat mij opvalt, is dat in het afgelopen jaar hebben we geïnvesteerd manier meer in CSS-Tricks (letterlijk financieel) dan ooit tevoren. Wat dat voor u betekent is dat brengen we je veel meer artikelen van meer auteurs dan ooit tevoren. Plus dingen die een hoger budget en meer-vorm voor ons, net als onze nieuwe Gutenberg Gids.

We hopen dat het resultaat van deze investering is dat het CSS-Tricks zowel een meer interessante site om te abonneren op en lees regelmatig, en voegt meer referentiële inhoud voor de komende jaren. De artikelen kunnen komen op je pad vandaag, die alleen van het passeren van belang, maar meer waardevolle later moeten die onderworpen worden onderdeel van een meer actieve project voor u.

Het betekent ook een meer geïntegreerde staf hier. We hebben altijd een kleine staf van part-time schrijvers en medewerkers, als de eerbiedwaardige Sarah Drasner, die je gebracht heeft grote dingen zoals een volledige handleiding om te Leren Vue en fascinerende inzichten, zoals hoe ze gemaakt van een VS-Code thema.

Nu, met name, hebben we Geoff Graham als lead editor voor het bijhouden van de site van rolling mooi. Ik heb gekregen om naar te kijken Geoff echt een stap in de editor rol en uitgegroeid tot een zeer sterke editor in alle opzichten, dat is een extra uitdaging op een site als deze, waar dat werk is niet alleen spelling, grammatica, leesbaarheid, opmaak en al dat, maar ook zeer technisch. Tussen Geoff en ik, we hopen dat we brengen een hoge mate van redactionele kwaliteit op al onze technische vacatures.

We hebben ook Robin Rendle wie produceert de nieuwsbrief elke week, om zijn eigen stem en het verstrekken van een andere manier te lezen CSS-Tricks met unieke content. Robin houdt een oogje in onze branche heel goed, grote delen van links en het produceren van zijn eigen typografie-gericht nieuwsbrief.

De wereld van technisch schrijven is geëxplodeerd.

Ik denk niet dat ik te verbeelden, er is gewoon veel meer technische bloggen nu gebeurt dan er ooit geweest is. Mijn gok is omdat er meer ontwikkelaars dan er ooit geweest is. De wereld economie is meer en meer technologie gericht, dus er zijn enorme kansen op een baan in het technische en het onderwijs heeft opgedoken om mensen te helpen die banen. Dus de wereld heeft veel meer opgeleide ontwikkelaars levende en liefhebbende deze wereld, het schrijven over wat ze weten, en het maken van een naam voor zichzelf langs de weg.

Alle klassieke publicaties zijn nog steeds rond, dat ik onmiddellijk denken in dit genre, zoals Een Lijst uit Elkaar, Smashing Magazine, SitePoint, en Envato blogs.

Maar nu hebben we een Medium die is geladen met technisch schrijven. Kijk maar naar de JavaScript onderwerp, of grote publicaties op Medium als freeCodeCamp, UX Planeet, en de Hacker uur ‘ s middags. freeCodeCamp alleen is het publiceren van zo ‘ n 5 artikelen per dag!

Hoe zit het DEV Gemeenschap, die, net als Medium, is uitgegroeid tot een korf van technisch schrijven voor iedereen open staat. Er zijn er ongelooflijk productief schrijvers, zoals Flavio Copes die publiceert geweldige gidsen en verwijzing berichten letterlijk elke dag.

Het is zeer zeker een goede zaak voor onze industrie. Maar omdat we het proberen om een bedrijf in deze sfeer, het betekent dat we nodig hebben om echt te blijven op ons spel hier en zorg ervoor dat we doen wat we kunnen.

Gegevens

Ik postte dit op dezelfde grafiek laatste jaar, nu bijgewerkt voor dit jaar:

Ik vind het leuk want hoe uitgezoomd is. Dat is de hele geschiedenis van de CSS-Tricks verkeer in pageviews. Misschien zijn we niet even snel groeien als de industrie is, maar we zijn groeiende. Dat de piek in Mei 2018 is cool om te zien: het is het meeste verkeer in één maand in onze geschiedenis. Het is bijna een domme statistiek, want het is veel zinvoller om te weten hoe sterk je wordt en hoe mensen denken over u, maar hey, fundamentele analyses zijn wat we kregen op grote schaal.

Wat een wild jaar van het leven.

Persoonlijke noot! Vorig jaar in juli ben ik getrouwd. Toen we ons huis verkocht in Milwaukee, Wisconsin en verplaatst naar Bend, Oregon, waar we een huis huren. We kregen een gloednieuwe kantoor in de Bocht. Toen kregen we een baby (Ruby!). Dan hebben we een nieuwe auto gekocht, zodat we een mountain-waardig zijn 4-wheel drive auto is super veilig. Nu zijn we op zoek te sluiten op een nieuw huis in de Bocht. Zo ver als een periode van 12 maanden gaat, dit is de drukste van mijn leven, niet voor factoring in iets business gerelateerd aan allen, die had zijn eigen achtbanen.

In Todd Meer in Bend, Oregon

Het is een prachtige reis, maar niet zonder veel stress. Ik woon in een hele nieuwe wereld van doel en zorgen. Hi.

Het spreken van bedrijven…

Dave Rupert en ik zijn trucking, samen goed afgelopen aflevering 300 nu op ShopTalk Show. De ideeën komen eenvoudig en het gesprek is zo leuk en verhelderend als het ooit was. Ik beschouw Dave een mentor, als zijn brede ervaring is constant aan het groeien en met zijn perspectief. Ik ben nog steeds behoorlijk van overtuigd dat de podcasts moet worden in de vroege dagen van de populariteit, dus het voelt goed om nog op die trein. Goh ik wou dat we konden maken tijd om echt te herontwerpen dat de site al. De huidige is iets wat ik een beetje geslagen samen deden we een grote ronde van het opruimen van de gegevens op de back-end. Nu hebben we grote data om mee te werken, maar mijn lame ontwerp. Op een dag!

De meeste van mijn tijd, hoewel het natuurlijk is op CodePen. We hebben veel ideeën voor wat CodePen kan worden en zijn altijd bezig om er te komen als we de neiging om de mooie plaats CodePen al is. We hebben eigenschappen van alle soorten, van groot tot klein, die uw manier komen. Nauwelijks een dag voorbij zonder ons verzend-een soort verbetering van CodePen.

CodePen heeft een podcast ook, weet je!

Zie de Pen Elenium vuurwerk door JK (@funxer) op CodePen.

Sponsoren

Ik zou graag een bonus geven high five aan alle sponsoren die grootmoedig de site. We hebben niet echt alles verkopen op het moment dat hier op CSS-Tricks, zodat sponsors volledig maken van de site mogelijk maken. Ik ben al lang een fan van dit model. Bedrijven kunnen zich richten op het bouwen van de beste producten en diensten die zij kan (in plaats van het opbouwen van een publiek), en publicaties als ons kunnen richten op een doelgroep. Dan zijn we trade! Bedrijven steunen ons, wij kunnen u vertellen over die bedrijven. Bedrijven die in lijn zijn met onze waarden, natuurlijk.

Media Temple is onze sponsor en gastheer van het web. Je hebt misschien gemerkt Jetpack sponsoring rond hier onlangs, dat is heel zeker mijn favoriete WordPress plugin. Die bedrijven de macht van deze site!

En een warm welkom voor nieuwkomers zoals Netlify, HelloSign, Pusher, en Een Geval Apart.

Indien uw bedrijf is geïnteresseerd, hier vindt u meer informatie. Wij kunnen het bouwen van aangepaste pakketten aan uw behoeften te voldoen.

Wat kunnen we voor u doen?

We hebben de enquête zoals ik al, maar ik bedoel meer direct. Voel je vrij om een reactie hieronder of neem direct contact met ons op.

Als uw wens is onze opdracht, wat zou je dan hebben we het dan doen? Is er iets dat je wilt helpen bij het leren? Een handleiding die u wilt bestond? Een resource die u wilt ingeleverd te worden? We zijn in het bedrijfsleven om die dingen gebeuren het beste wat we kunnen doen voor u.

Nogmaals, dank u

Of u ooit zien of niet, ik hou van schrijven. Bedankt voor al jullie steun. Hier is nog een jaar!