Styrke Gjennom Web-Utvikling

0
53

Som en person med en funksjonshemming, jeg setter pris på internett og moderne-dag computing for sine mange “affordances”. Internett er et flott sted å arbeide og dele og koble til. Du kan lage en levende, bygger drømmen din, og si din mening.

Det er ikke lett, skjønt. Nybegynnere sliter med boksen modellen ofte ta til Google-søk for veiledning (og ende opp på denne svært nettstedet). Mer erfarne utviklere finne seg selv hopper fra ramme til ramme prøver å holde tritt. Vi opplever mange sene netter, konsoll logger og raseri avsluttes.

Det er i tider som disse, som jeg liker å huske hvorfor jeg gjør dette. Og det er på grunn av magi for å skape. Gjør nettsteder er inspirerende fordi det gir deg mulighet til å forme verden—på måter som både store og små, offentlige og personlige. Det er spesielt nyttig for personer med nedsatt funksjonsevne, som få innflytelse på tech som de stoler på. Og, hey, kan du gjøre web ting for moro og fortjeneste.

The magic of craft

Jeg visste at jeg ønsket å være en person som gjør nettsteder første gang jeg skrev HTML, trykke reload, og så min endringer. Jeg følte kraften løpe gjennom mine årer som jeg FTP-ed nettstedet mitt til min skinnende ny web-server under mitt eget domenenavn. Mitt sinn hoppet inn i fremtiden, forestille min aller internett empire.

Jeg har aldri rukket å gjøre et imperium, men jeg hadde noe de fleste av mine venner ikke—en personlig hjemmeside. Jeg bryr meg ikke hvor stygge eller rare de kan være, jeg tror alle bør ha en hjemmeside som de gjorde for seg selv. Jeg elsker å gå til personlig web-hjem—du vet, bare for å sjekke ut hva de har gjort med plass.

Jeg elsker at nettet kan være denne artisanal craft. Min funksjonshemming (spinal muskel atrofi) forhindrer meg fra å praktisere mange håndverk man kan plukke opp. Og ennå som et barn, jeg så på som min bestefar ville ta til verkstedet hans og komme med alle slags parkett oppfinnelser—leker for det meste for meg, selvfølgelig. Jeg lærte å sette pris på fokuset og innsatsen han legger i det. Uavhengig av hvilken forferdelig ting skulle på i livet, han kunne flykte inn i denne fantastiske verden av skapelsen, systemer og problemløsning. Jeg ønsket meg også. År senere, har jeg funnet min håndverket. Hva med dets sære bokser, hellige kriger og dokumentasjon.

Men jeg elsket det. Jeg kunne ikke få nok. Og til slutt innså jeg at… dette kan bli mitt livs arbeid. Jeg kan få betalt for å gjøre ting på internett.

Men først, noen ikke bra fakta om sysselsetting

Sysselsetting av personer med funksjonsnedsettelser er lav, og de som er ansatt har en tendens til å være i dårlig betalte yrker.

— U.S. Department of Labor

Det AMERIKANSKE Department of Labor (DOL) fører statistikk på sysselsetting for personer med nedsatt funksjonsevne og, la meg fortelle deg, de slags suge. Den DOL går på å si at bare en tredjedel av arbeidsfør alder personer med nedsatt funksjonsevne ble ansatt i gjennomsnitt i perioden 2010-2012. I kontrast, over to tredjedeler av personer uten nedsatt funksjonsevne var ansatt i den samme perioden.

Dette problemet rammet meg personlig så jeg slet med å få en jobb etter college. Heldigvis, internett er et flott verktøy for å bryte ned barrierer. Med sin enorme læringsressurser, fri og åpen programvare, og mengde måter å koble til og dele, internett gjør det mulig for alle slags stillinger. Jeg er nå en designer/utvikler i Mad Geni, og elsker det.

Jeg oppfordrer alle—deaktivert eller ikke—som finner seg selv med begrenset tilgang til mer konvensjonelle jobber for å vurdere arbeider på nettet. Om du tegne, skrive, design eller kode, det er noe her for deg. Denne store web bygger vi for alle bør være bygget av alle.

Vi trenger at ting som du kommer til å bygge

I fjor høst, jeg lansert En Fin Start, en web-tjeneste og nettleserutvidelse for å slå ny fane-siden din i en liten liste over koblinger. Noen mennesker så den da Chris nevnt det i en artikkel, og det plukket opp ganske mange nye brukere. Men hva de brukere ikke vet er at En Fin Start begynte livet som en hjelpemidler teknologi.

På grunn av min ekstremt svake muskler, jeg skriver ved hjelp av en svært tilpasset tastatur på skjermen. Det er gjennomførbart, men kjedelig, så jeg bruker musen metode for å få ting gjort der det er mulig. Jeg kunne åpne en ny fane og begynner å skrive, men jeg vil heller klikk. Som et resultat, jeg gjorde Starte et en-fil verktøy som tillot meg å lagre lister med lenker og få dem raskt når det er innstilt som ny fane—ingen tastatur nødvendig.

Det var fantastisk, og jeg innså at jeg trengte Start på hver datamaskin som jeg brukte, men jeg hadde ingen måte å få bokmerkene mine på en annen enhet uten å putte dem i en tekst-fil i Dropbox. Så, i fjor skrev jeg en backend-tjenesten, polert design, laget en Chrome-utvidelse, og kastet barnet mitt ut av reiret for å se om det ville fly. Vi får se.

Poenget er at det ikke er noe verden trenger, venter på å bli bygget. Og du er den eneste som kan bygge den. Oppskriften er middelmådig ideer, dukke opp, og utholdenhet. Internett behov perspektiv. Legg opp på koffeinholdige drikke av valget, brette opp ermene, og øve på håndverket. Du har fått makt. Nå skal bruke det.

Jetpack WordPress plugin går på dette nettstedet, slår ikke bare relaterte innlegg nedenfor, men sikkerhet og sikkerhetskopiering, Markdown-støtte, søk nettstedet, kommentar form, sosiale nettverk-tilkoblinger, og mer!