Empowerment Door Middel Van Web Ontwikkeling

0
55

Als een persoon met een handicap, ik waardeer het web en moderne computing voor hun vele affordances. Het web is een geweldige plek om te werken en te delen en te verbinden. U kunt een woon -, bouw je droom en geef uw mening.

Het is niet makkelijk, dat wel. Beginners worstelen met de box-model vaak naar Google zoeken van begeleiding (en uiteindelijk op deze website). Meer ervaren ontwikkelaars zich hoppen van de kader aan kader proberen te houden. We ervaren veel late nachten, console logs, en de woede wordt afgesloten.

Het is in tijden als deze, die ik graag aan herinneren waarom ik ben bezig met deze zaak. En dat is de magie van het creëren. Het maken van websites is empowerment, want het geeft je vorm aan de wereld—in manieren, groot en klein, publiek en persoonlijk. Het is vooral belangrijk voor mensen met een handicap, die invloed verwerven op de tech die ze vertrouwen. En, hey, je kan web spullen voor plezier en winst.

De magie van craft

Ik wist dat ik wilde een persoon die websites de eerste keer dat ik ooit schreef HTML, hit herladen, en zag mijn wijzigingen. Ik voelde de kracht stroomt door mijn aderen als ik FTP-ed mijn site om mijn glanzend nieuwe web server onder mijn eigen domeinnaam. Mijn gedachten sprong in de toekomst verbeelden mijn grote web rijk.

Ik heb nooit om een rijk, maar ik had iets wat de meeste van mijn vrienden niet—persoonlijke homepage. Kan me niet schelen hoe lelijk of raar ze zou kunnen zijn, ik denk dat iedereen zou moeten hebben een website die ze maakten voor zichzelf. Ik ga graag naar persoonlijke web-huizen—u weet wel, gewoon om te controleren wat ze gedaan hebben met de plek.

Ik hou van dat de web kan dit ambachtelijke vak. Mijn handicap (spinale musculaire atrofie) sluit mij van het beoefenen van vele ambachten men zou kunnen halen. En nog een kind was, keek ik net als mijn grootvader zou nemen naar zijn werkplaats en komen met allerlei houten uitvindingen—vooral speelgoed voor mij, natuurlijk. Ik kwam om te genieten van de aandacht en toewijding die hij in het zetten. Ongeacht wat voor vreselijke dingen zouden gaan in het leven, hij kon ontsnappen in deze prachtige wereld van de schepping, de systemen en het oplossen van problemen. Dat wilde ik ook. Jaren later vond ik mijn ambacht. Wat met zijn eigenzinnige dozen, heilige oorlogen, en documentatie.

Maar ik vond het geweldig. Ik kon er geen genoeg van krijgen. En uiteindelijk realiseerde ik me… dit kan in mijn werk. Ik krijg betaald om dingen te maken op het internet.

Maar eerst, wat niet geweldige feiten over de werkgelegenheid

De arbeidsparticipatie van mensen met een handicap zijn laag, en degenen die in dienst zijn hebben de neiging om in laagbetaalde banen.

— Het AMERIKAANSE Ministerie van Arbeid

Het AMERIKAANSE Department of Labor (DOL) houdt statistieken over de werkgelegenheid voor mensen met een handicap en, laat me je vertellen, ze soort van zuigen. De DOL gaat zeggen dat slechts een derde van de beroepsbevolking personen met een handicap in dienst waren, gemiddeld in de periode 2010-2012. In contrast, meer dan twee-derde van de mensen zonder een handicap werkzaam waren in dezelfde periode.

Dit probleem getroffen mij persoonlijk vond ik het moeilijk om een baan na de universiteit. Gelukkig, het web is een geweldig hulpmiddel voor het doorbreken van barrières. Met zijn enorme leermiddelen, vrije en open source software, en overvloed van manieren om te verbinden en delen, het web maakt het mogelijk om alle soorten van de werkgelegenheid. Ik ben nu een designer/developer bij Mad Genius en liefdevol.

Ik dring er bij iedereen een handicap of niet—die zich met beperkte toegang tot meer conventionele banen te overwegen het werken op het web. Of je tekenen, schrijven, ontwerpen, of de code is er hier iets voor u. Deze grote web bouwen we voor iedereen gebouwd moet worden door iedereen.

We moeten dat ding dat je gaat bouwen

Afgelopen herfst heb ik gestart met Een Fijne Start van een web service en de browser extensie voor het draaien van de pagina ‘ nieuw tabblad tot een minimale lijst van links. Een aantal mensen zag het als Chris noemde het in een artikel en het pakte heel wat nieuwe gebruikers. Maar wat die gebruikers niet weten is dat Een Prima Begin begon het leven als een assistentie-technologie.

Vanwege mijn zeer zwakke spieren, ik typ met behulp van een sterk aangepaste toetsenbord op het scherm. Het is goed te doen, maar vervelend, dus ik gebruik de muis methode om dingen gedaan te krijgen, waar mogelijk. Ik kon een nieuw tabblad openen en te beginnen met typen, maar ik zou liever op. Als een resultaat, ik gemaakt Starten, een bestand tool die me toegestaan om te slaan lijsten van links en komen bij hen snel wanneer ingesteld als mijn nieuwe tabblad pagina—geen toetsenbord nodig.

Het was fantastisch en besefte ik dat ik moest Beginnen op elke computer die ik heb gebruikt, maar ik had geen manier om mijn bookmarks op een ander apparaat zonder vast te plakken in een tekst bestand op in Dropbox. Dus, vorig jaar schreef ik een backend service, gepolijst ontwerp, gemaakt van een Chrome-extensie, en gooide mijn baby uit het nest te zien of het zou vliegen. We zullen zien.

Het punt is, er is iets wat de wereld nodig heeft, wachten om te worden gebouwd. En u bent de enige die kan bouwen. Het recept is van middelmatige ideeën, te zien, en doorzettingsvermogen. Het web moet je perspectief. De belasting op uw cafeïnehoudende drank van keuze, de mouwen opstropen, en de praktijk van uw vaartuig. Je hebt de kracht. Nu gebruiken.

De Jetpack WordPress plugin draait op deze site, het voeden niet alleen de gerelateerde berichten hieronder, maar de beveiliging en de back-ups, Markdown ondersteuning, site search, reactieformulier, sociale netwerk-verbindingen, en meer!