Avansert Dokument Konverteringer med Filestack

0
78

Du kjenner kanskje til Filestack fra å være en utrolig service for å legge til filen du laster opp, lagring og forvaltning til din egen web apps.

Det er en annen ting Filestack kan gjøre for deg: konvertere dokumenter i ulike formater.

For én ting, det kan manipulere dokumenter. Ta bilder. Kanskje du ønsker å tilby noen bilde manipulasjon for brukerne dine opplastede bilder, som å beskjære bilder og rotasjon. Det er en vanlig funksjon for apps som tilbyr laste opp avatar. Med Filestack, du fikk det.

Det er flott å være i stand til å ha en slik funksjon uten å måtte bygge den selv. Du nesten helt sikkert ikke i avatar beskjæring business, du er i din egen bedrift som bare skjer for å ha brukere med avatarer.

Jeg har sagt det før:

Men la oss opp ante en liten bit her. Hva hvis du trenger å få en helt annen document format ut av et annet dokument? Hva med de vanskeligste document format på alle, fryktet av web-utviklere overalt, Microsoft Word-dokument-format! 😱

Filestack har du dekket! Si at du har en faktura dokument som er opprettet i Word, og du trenger det som en PDF-fil. Men en perfekt PDF, ikke noen hack jobb konvertering. Og du trenger å gjøre det programmatisk. Det er vanskelige ting, og Filestack har løst det.

Selvfølgelig, det er ikke bare Microsoft Word-dokument-formater, de har en hel matrise av i og ut.

Se full størrelse

Bare om noen konvertering av filformat du trenger, de fikk. Personlig, jeg er imponert over ideen om at konvertering mellom PDF og SVG opprettholder vektorer i begge retninger.

Dokumentet sikkerhet er et viktig element i kurset og er håndtert gjennom politikk og signatur validering.

Se deres sikkerhet dokumenter for alle ting sikkerhet i slekt.

Trenger en måte å vise brukere-filer som Pdf-filer? Nettlesere kan vise Pdf-filer, men bare som en helhet, som ikke er integrert i vanlige web-sider. Ikke et problem med dokumentleser!

Hvis du tror Filestack kan løse noen problemer for appen din, som transformerer filer, sjekk ut deres komme i gang guide.

Jetpack WordPress plugin går på dette nettstedet, slår ikke bare relaterte innlegg nedenfor, men sikkerhet og sikkerhetskopiering, Markdown-støtte, søk nettstedet, kommentar form, sosiale nettverk-tilkoblinger, og mer!