Advanced Document Conversies met Filestack

0
66

Misschien weet je Filestack van een ongelooflijke service toe te voegen voor het uploaden van bestanden, de opslag en het beheer van uw eigen web-apps.

Er is een ander ding Filestack voor u kan doen: het converteren van documenten in verschillende formaten.

Voor een ding, het kunnen manipuleren van documenten. Foto ‘ s te nemen. Misschien zou u willen bieden sommige beeldmanipulatie voor uw gebruikers geüploade afbeeldingen, zoals bijsnijden en roteren. Dat is een gemeenschappelijk kenmerk van apps die bieden avatar uploaden. Met Filestack, je hebt het.

Het is geweldig om in staat te zijn om dat soort functionaliteit zonder zelf bouwen. U vrijwel zeker niet in de avatar bijsnijden bedrijf, u bent in uw eigen unieke bedrijf dat toevallig gebruikers met avatars.

Ik heb het al eerder gezegd:

Maar laten we tot de ante een beetje hier. Wat als je nodig hebt om een geheel ander document format uit een ander document? Hoe zit het met de moeilijkste document format op alle, gevreesd door web ontwikkelaars overal, het Microsoft Word-document format! 😱

Filestack heeft u gedekt! Stel dat u een factuur document gemaakt in Word en moet je het als PDF. Maar een perfecte PDF, niet een hack baan conversie. En je moet om het te doen in het programma. Dat is een lastige dingen, en Filestack heeft opgelost.

Natuurlijk, het is niet alleen Microsoft Word-document-formaten, ze hebben een hele matrix van de in ‘s en out’ s.

Kijk volledige grootte

Vrijwel elk bestandsformaat conversie die u nodig hebt, ze kreeg. Persoonlijk ben ik onder de indruk van het idee dat de omzetting tussen PDF en SVG onderhoudt de vectoren in beide richtingen.

Beveiliging van documenten is een eerste zorg van de cursus en wordt behandeld door het beleid en de handtekening te valideren.

Zie hun veiligheid documenten voor alle dingen die beveiliging gerelateerd zijn.

Moeten een manier om te laten zien dat gebruikers bestanden zoals Pdf ‘ s? Browsers kunnen een Pdf ‘s weergeven, maar alleen als geheel, niet ingebed in de reguliere webpagina’ s. Geen probleem met de document viewer!

Als u denkt dat Filestack kan problemen oplossen voor uw app, zoals het omzetten van de bestanden, check out hun aan de slag.

De Jetpack WordPress plugin draait op deze site, het voeden niet alleen de gerelateerde berichten hieronder, maar de beveiliging en de back-ups, Markdown ondersteuning, site search, reactieformulier, sociale netwerk-verbindingen, en meer!